Ρε παιδια για λυστε μου μια μεγαααλη απορια......τελικα το FZ1 με γκαζια ερχεται η οχι οπως λενε μερικοι λ@λ@ες?????για πειτε εσεις που το εχετε?
![]()
Ρε παιδια για λυστε μου μια μεγαααλη απορια......τελικα το FZ1 με γκαζια ερχεται η οχι οπως λενε μερικοι λ@λ@ες?????για πειτε εσεις που το εχετε?
![]()
Τετρακυλινδρο 1000cc του 2006 με 150 ιππους, εστω στον στροφαλοΑρχικά δημιουργήθηκε από gergio
![]()
Εσυ τι λες?
Χάλια....ψοφίμι...σέρνεται....πίκρα...αίσχος...![]()
![]()
![]()
Ούτε να διανοηθείς να το πάρεις....θα το μετανοιώσεις πικρά...![]()
![]()
![]()
Ασε που ειναι και πανασχημο :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Χάλια....ψοφίμι...σέρνεται....πίκρα...αίσχος...![]()
![]()
![]()
Ούτε να διανοηθείς να το πάρεις....θα το μετανοιώσεις πικρά...![]()
![]()
![]()
καλα ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του........λεω γιαυτα που εγραψαν οι δημοσιογραφη σ"ενα test που ειχα διαβασει και μου φανηκαν μ@λ@ες
![]()
ειδη το παλιο πουληθηκεΖ750
Αρχικά δημιουργήθηκε από gergio
ειδη το παλιο πουληθηκεΖ750
Δηλαδή για να καταλάβω ΠΟΥΛΗΣΕΣ το ζετάκι για ΤΟ FAZER?![]()
![]()
![]()
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ......ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ!ΑΠΟ ΤΟ Ζ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ
To εχει πάρει φιλαράκι μου......τρελο γκάζι και πολύ καλο μοτορι.
Αν μένεις Αθήνα...στο www.2ride.gr στο Πολύγωνο....το δινουν και test ride....1 ολοκληρη ώρα.
![]()
EDIT:Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
To εχει πάρει φιλαράκι μου......τρελο γκάζι και πολύ καλο μοτορι.
Αν μένεις Αθήνα...στο www.2ride.gr στο Πολύγωνο....το δινουν και test ride....1 ολοκληρη ώρα.
![]()
Να συμπληρωσω οτι του εβγαλε κιενα πρόβλημα στον αισθητηρα για την εισαγωγή αέρα στον ψεκασμό...με αποτέλεσμα να δουλευει σαν τρελλο το ρελαντί....και να σβήνει με κωδικο 20 στο καντραν.
Εγινε παραγγελία του ανταλακτικου κιεκανε 2 βδομάδες να ερθει...αν και επισημη αγορα απο Μοτοδυναμική (Yamaha).
![]()
![]()
![]()
Anyway....μπορει και να ηταν μεμονωμενο περιστατικό.
τελικα μια σοβαρη απαντηση δεν...................![]()
![]()
![]()
Τι αλλου θες να σου πουνε ρε φιλε, σου ειπαν οι κατοχοι οτι εχει
γκαζια και ειναι φοβερη μηχανη...
οποτε προφανως μαλακιες θα λενε αυτα που διαβασες...
ημαρτον πια...
Στο τέστ ride που έκανα εγώ ένα FZ1s με γκάζι δεν σηκώνεται όσο εύκολα (και την 1η την έσκασα στον κόφτη 2-3φορές) όσο το 600 μου. Αλλά έχει και πιο μακρύ μεταξόνιο και τελείως διαφορετική διαμόρφοση το πίσω ψαλίδι για να το κρατάει κάτω σε βίαιη επιτάχυνση.
Γενικά δεν το πολυπίεσα για σούζα και στην επιτάχυνση έριχνα και λίγο το βάρος μπροστά για να αποφύγω τυχόν δυσάρεστα (ξένη μηχανή για....)
Όταν το άφησα όμως το πήρε ένα παλικάρι που είναι χρόνια στο κουρμπέτι και έχει μεγάλη εμπειρία με διαφορετικές μηχανές και σε 50μέτρα το καντήλιασε 2 φορές με συμπλέκτη για πλάκα.
Προσωπικά πιστεύω πως δεν είναι κακό να μην σηκώνεται σούζα με πρώτη κι ας έχει τρελό γκάζι όπως το FZ1s.
![]()
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
τελικα και μετα την τοποθετηση του αισθητηρα αερα....το πρόβλημα με τα μπερδεματα συνεχιζεται και το καντραν βγάζει πάλι τον ιδιο κωδικο λαθους στο καντραν:20Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
EDIT:
Να συμπληρωσω οτι του εβγαλε κιενα πρόβλημα στον αισθητηρα για την εισαγωγή αέρα στον ψεκασμό...με αποτέλεσμα να δουλευει σαν τρελλο το ρελαντί....και να σβήνει με κωδικο 20 στο καντραν.
Εγινε παραγγελία του ανταλακτικου κιεκανε 2 βδομάδες να ερθει...αν και επισημη αγορα απο Μοτοδυναμική (Yamaha).
![]()
![]()
![]()
Anyway....μπορει και να ηταν μεμονωμενο περιστατικό.
Βρισκονται σε διαμαχες με την Μοτοδυναμική.....και βλέπουμε....
ρε portishead τι εννοείς "βρίσκονται σε διαμάχες με τη μοτοδυναμική"? Επίσεις εννοείς το fz1 που έχει για test ride το 2ride? Για δώσε στοιχεία ρε μεγάλε να ξέρουμε!!!!!!