Καταρχην καλησπερα σας καλως σας βρηκα.
Ειμαι νεο μελος εδω (αν και σας παρακολουθω καιρο), και ελπιζω να εχω βαλει το θεμα στην σωστη κατηγορια.
Λοιπον ας παω στο προβλημα, εχω ενα innova του 06 το οποιο ειχα παρει πριν καιρο μεταχειρισμενο.
Πριν λιγο καιρο λοιπον ειπα να αλλαξω τα τακακια του μπροστινου φρενου μιας και ειχαν φαγωθει αρκετα και δεν ηθελα να πιασω σιδερο. Τα αλλαζω λοιπον και απο τοτε που τα αλλαξα αρχισε να κανει το εξης: οταν παταω το φρενο να "τρεμει" το οποιο τρεμουλο ειναι διοτι την μια πιανει το φρενο και την αλλη πιανει λιγοτερο.
Οποτε λοιπον η αμεσως επομενη κινηση ηταν να παρω καινουργια δισκοπλακα οπως και εκανα. Για 2-3 μερες οταν ηταν τελεια μεχρι που ξαναρχισε, οποτε αρχισα κι εγω να το ψαχνω περισσοτερο, και βλεπω οτι το κεντρο του τροχου παιζει 1-2 χιλιοστα...
Αλλαζω τροχο και αφου το εχω τσεκαρει οτι δεν παιζει το κεντρο το κανει παλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ενω η δισκοπλακα δεν παιζει ουτε η παλια ουτε η καινουργια(αντε να παιζουν 0,5χιλ).....
Σημερα λοιπον διελυσα ολο το συστημα του φρενου τα καθαρισα ολα παντου, αλλα αυτο δεν βοηθησε σε κατι....
Να προσθεσω οτι οταν το μηχανακι εχει χιλιομετρα ουτε τρεμει ουτε μου γερνει απο πουθενα κυριολεκτικα μπορει να πηγαινω με 100 χωρις να εχω τα χερια στο τιμονι και να ειναι ολα καλα.
Πειτε μου ρε παιδια τι να κανω γενικα εχω λυσει κινητηρες εχω κανει πολλα σερβις μονος μου πανω στο μηχανακι για να ειναι ΤΕΛΕΙΟ με τα διακενα που χρειαζεται κτλπ. ε σε αυτο εχω φαει τα μουτρα μου και τα λεφτα μου.