Ποποπο έτσι όπως το κόβω πρέπει να βγάζει άσχημα γούστα![]()
I make good milkshake !!!
:hypnotize
![]()
τι ειν τουτο?![]()
θελω moter 250 για xt του 82
κ manual για rf 400
με 1η αδεια το 97
Lazareth η φωτοσοπας με μερακι;![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Το Raptor ειναι με πλαίσιο και κινητήρα R6 και ρόδες απο Piaggio :wacko: :wacko:
As soon you touch this limit something happens and somebody can go a little bit further.With your mind power your determination your instict and the experience as well you can fly very high
AYRTON SENNA
ΟΧΙ !!!!!!!
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
:a029: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ΟΧΙ !!!!!!!![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Δεν έχω τερατόμορφη φαντασία![]()
![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
εμένα πάντως μου αρέσει λίγο...![]()
μα καλά μικροί δε βλέπατε transformers???![]()
![]()
Βάλτο καλά στο κεφάλι σου.
να και μια γλήγορη γουρούνα![]()
Ε ρε κατι παντιλίκια που θα κάνει![]()
αμα της βάλουν και δυο σκάρες δεξιά αριστερά, την πήρα με την μια για γρήγορες on-Of εκδρομές
![]()
Στη δευτερη φωτο που στριβει εμενα παντως μου θυμισε τρανσφορμερς ετοιμο να γινει ρομποτ![]()
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Οταν τα βλέπω όλα αυτά τα concepts αναρωτιέμαι μήπως τελικά η μοτοσυκλέτα εκφυλιστεί και επικρατήσουν αυτού του είδους τα τετράτροχα που πλαγιάζουν σαν μοτό έχουν 4 ρόδες σαν τα αυτοκίνητα ενώ είναι μια μπίιιιιπ και μισή με το να προσφέρουν την ψευδαίσθηση της μοτό και τη σιγουριά ενός τετράτροχου θα υποσκελίσουν την παλιά κλασσική μοτο των 2 τροχών η οποία μελλοντικά να αποτελέσει μουσειακό είδος?
As soon you touch this limit something happens and somebody can go a little bit further.With your mind power your determination your instict and the experience as well you can fly very high
AYRTON SENNA