Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 68

Θέμα: ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΜΟΤΟΚΙΝΗΣΗΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΜΟΤΟΚΙΝΗΣΗΣ

Ελπιζω να μην θεωρησει κανεις το εν λογω δημοσιευμα προβοκατορικο η κακοπροαιρετο απεναντι σε ανθρωπους που εχουν συμπεριλαβει την μοτοσυκλετα στην καθημερινοτητα τους (και εγω ειμαι ενας απο αυτους).
    Αφορμη για αυτη την κουβεντα σταθηκε μια συγκεντρωση που βρεθηκα χθες το βραδυ στην οποια ηταν περιπου εικοσι ατομα (ηλικιας 30-45)και ο μονος που οδηγαει μηχανη ημουν εγω.Μετα τις σχετικες γνωστες συζητησεις περι ακριβειας Παναθηναικου-Ολυμπιακου κλπ με ρωταει ενας :"Καλα τι την θελεις την μηχανη;σκοτωστρες βρε παιδι μου".Και πριν προλαβω να αντιδρασω δεχομαι μια καταιγιδα επιχειρηματων για το γιατι δεν πρεπει να καβαλαει κανεις μηχανη
    -Τρως την ζεστη και το κρυο στην μαπα
    -Δεν μπορεις να ντυθεις οπως θελεις
    -Τρως ολο το ιπταμενο βασιλειο (μυγες κουνουπια κλπ) πανω σου
    -Τις κλεβουν πιο ευκολα και απο κινητο τηλεφωνο
    -Πληρωνεις για σερβις και αναλωσιμα οσα για ενα αυτοκινητο πολυ μεγαλυτερου κυβισμουλπ κλπ
    Οσο δεχομουν την .....επιθεση (να πω οτι οι περισσοτεροι ειναι φιλοι)σκεφτομουν τελικα οτι τα δικα μου αντεπιχειρηματα ειναι τελικα πολυ φτωχα
    -Αισθημα απολυτης ελευθεριας
    -Κανενα προβλημα κινησης και σταθμευσης
    -Και το μεγαλυτερο ..Κ...βλα
    Θα μου πειτε τωρα χεστηκες.Αμα γουσταρεις να καβαλας μηχανη γουσταρεις να καβαλας μηχανη.Αλλα πως να σας το πω μου την εδωσε που τελικα δεν εχω τοσα πολλα αντεπιχειρηματα για τα αυτοκινητα (τα οποια επισης οδηγω)

Τρέχω και δεν φτάνω... Το avatar του/της Nefos
    Όσα δεν φτάνει η αλεπού......
    Μη μου δείχνετε τα προβλήματα
    Δείξτε μου τις λύσεις

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

Re: ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΜΟΤΟΚΙΝΗΣΗΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από all right

Θα μου πειτε τωρα χεστηκες.Αμα γουσταρεις να καβαλας μηχανη γουσταρεις να καβαλας μηχανη.Αλλα πως να σας το πω μου την εδωσε που τελικα δεν εχω τοσα πολλα αντεπιχειρηματα για τα αυτοκινητα (τα οποια επισης οδηγω)
    Πλάκα μασ κάνεις τωρα ετσι???

σψι φι ρθλεσ ;-) Το avatar του/της danaos75
    +100000000000000000000000000

Δεν είναι η ποσότητα των αντεπιχειρημάτων, αλλα η ΠΟΙΟΤΗΤΑ .

και αυτα που αναφερεις πιο πάνω εχουν τεραστιο βάρος ποιοτικα.

αν και είμαι σιγουρος πως απο εδω σε λιγο, θα μπορεις να γραψεις βιβλιο με τα αντεπιχειρηματα

The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.

...μα για αυτο απευθυνθηκα εδω...για να αποκτησω βιβλιο αντεπιχειρηματων

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Σου ειπαν την αληθεια νομιζω...

Ο λογος που οδηγαμε τη μηχανη ειναι κυριως η καβλα οπως ειπες και η ευκολοτερη μετακινηση μεσα στην πολη...

Ολα αυτα που σου ειπαν ειναι οι σοβαροι λογοι για να σταματησεις να οδηγας μηχανη.ΟΚ,το θεμα της καβλας το εχεις περισσοτερο στην αρχη,γιατι δε νομιζω οτι οδηγας και με πολυ ευχαριστηση μεσα στο καυσαεριο και στα μποτιλιαρισμενα αυτοκινητα,αλλα για τη μετακινηση στο κεντρο της αθηνας και στις πολεις γενικοτερα πλεον ειναι μονοδρομος η χρηση της μηχανης.

Και το θεμα της καβλας ας το αφησσουμε στην ακρη καλυτερα γιατι δε τιθεται συγκρηση καβλας,οδηγικης απολαυσης μιας r1 με ενα daewoo matiz,ετσι?Οδηγηστε καμια 911 να σας πω μετα για καβλα...

Αγαπητε p@nos ετσι για να το παιξω λιγο συνηγορος του διαβολου.Εαν οπως λες η καβλα σου φευγει μετα απο λιγο καιρο τελικα τι ειναι αυτο που σε κρατει να οδηγας μηχανη σε μια πολυ με ζεστη νεφος παλαβους κουτακηδες κλπ.....

Πες σε εναν οποιονδηποτε φιλο σου, να πατε για μπανιο στην Βορεια Ευβοια Κυριακη μεσημερι.
    Εσυ με την μηχανη και την συντροφο σου και αυτος με το αυτοκινητο και την παρεα του.
    Αν ερθει φτυσε με.
    Το γιατι θα στο πει αυτος καλυτερα, και θα ληξει το θεμα.
    Ελπιζω να καταλαβες τι εννοω.

Δηλαδη p@nos ο λογος που οδηγουμε μηχανη ειναι γιατι δεν μπορουμε να αγορασουμε 911

Αγαπητε p@nos ετσι για να το παιξω λιγο συνηγορος του διαβολου.Εαν οπως λες η καβλα σου φευγει μετα απο λιγο καιρο τελικα τι ειναι αυτο που σε κρατει να οδηγας μηχανη σε μια πολυ με ζεστη νεφος παλαβους κουτακηδες κλπ.....

κοιτα εγω δεν οδηγαω με ορεξη τη μηχανη μεσα στην πολη αναμεσα σε λεωφορια και πεζους...
    να μου πεις για κανεναν επαρχιακο δρομο να σου πω ναι...

αυτο που με κραταει στο να οδηγαω μεσα στη ζεστη και στο νεφος ειναι οτι μια αποσταση 5χλμ με τη μηχανη θα την κανω σε 10 λεπτα με οση κινηση και να εχει,και δε θα εχω προβλημα με το παρκαρισμα μετα,ενω με το αμαξι θα την κανω σε δυο ωρες και δε θα βρησκω να το παρκαρω κιολας...

Ελπιζω να μην θεωρησει κανεις το εν λογω δημοσιευμα προβοκατορικο η κακοπροαιρετο απεναντι σε ανθρωπους που εχουν συμπεριλαβει την μοτοσυκλετα στην καθημερινοτητα τους (και εγω ειμαι ενας απο αυτους).
    Αφορμη για αυτη την κουβεντα σταθηκε μια συγκεντρωση που βρεθηκα χθες το βραδυ στην οποια ηταν περιπου εικοσι ατομα (ηλικιας 30-45)και ο μονος που οδηγαει μηχανη ημουν εγω.Μετα τις σχετικες γνωστες συζητησεις περι ακριβειας Παναθηναικου-Ολυμπιακου κλπ με ρωταει ενας :"Καλα τι την θελεις την μηχανη;σκοτωστρες βρε παιδι μου".Και πριν προλαβω να αντιδρασω δεχομαι μια καταιγιδα επιχειρηματων για το γιατι δεν πρεπει να καβαλαει κανεις μηχανη
    -Πληρωνεις για σερβις και αναλωσιμα οσα για ενα αυτοκινητο πολυ μεγαλυτερου κυβισμουλπ κλπ
    Οσο δεχομουν την .....επιθεση (να πω οτι οι περισσοτεροι ειναι φιλοι)σκεφτομουν τελικα οτι τα δικα μου αντεπιχειρηματα ειναι τελικα πολυ φτωχα
    +10000000

Ακριβως το ιδιο ενοιωσα και γω πριν μερικες ημερες οταν ειχα μια ιδια συζητηση με μια κοπελα, φανατικη των αυτοκινητων και φανατικα αντιθετη των μηχανων.

Οσο μα οσο και να προσπαθουσα να της εξηγησω τη μαγεια της μοτοσυκλετας, τιποτα....
    Μα η ελευθερια... Μα το δεσιμο... Μα οτι ακομα και η ταλαιπωρια του ταξιδιου αξιζει γιατι ΖΕΙΣ και δεν εισαι εγκλωβισμενος σε ενα κουτακι....
    Τιποτα...

Ειχε βαλει την κασετα με τα επιχειρηματα που εγραψες και συ....
    Ειλικρινα ενοιωσα πολυ ασχημα με τον τροπο που μου ακυρωνε καθε επιχειρημα....

Μεχρι που μου ειπε και το κορυφαιο: "Εσεις με τα μηχανακια, τρεχετε και εχετε και απαιτηση να σας προσεχω στο δρομο μη σας πατησω..."
    Νίκος
    Open Horizons

Στον Ογκο Το avatar του/της deusXT

Αρχικά δημιουργήθηκε από all right Αλλα πως να σας το πω μου την εδωσε που τελικα δεν εχω τοσα πολλα αντεπιχειρηματα για τα αυτοκινητα (τα οποια επισης οδηγω) [/B]
    να σε αρχισω εγω
    1) Δεν πηζεις σε καμια αστική κόλαση (δες τα μαλλιά τους να ασπριζουν)
    2) Δε χαλιεσαι με το παρκαρισμα (δες τα μαλλιά τους να πεφτουν)
    3) Στριμωξε τυχαια στην κουβεντα την τιμή της βενζίνης και την αυτονομια της μηχανης σου. Ρωτα αθωα ποσα χαλανε καθε βδομαδα και ριξε ενα πνιχτο συγκρατημενο γελιο

για αρχη.
    bandit 1250 λεμε

Δηλαδη p@nos ο λογος που οδηγουμε μηχανη ειναι γιατι δεν μπορουμε να αγορασουμε 911

θες να σου πω την αληθεια?

αν μου ελεγαν διαλεξε αναμεσα σε μια μηχανη και μια 911 μαλλον το 2ο θα προτιμουσα(αν δεν ειχα τη δυνατοτητα να τα εχω και τα 2).Και πιστεψε με μαλλον οι περισσοτεροι το ιδιο θα διαλεγαν.Και μη βιαστει κανεις να απαντησει εκ του ασφαλους.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Προτιμώ αυτό απο το να περιμένω 1-2 ώρες στην κίνηση με νεύρα και ψυχική ηρεμία κατεστραμμένα που έχει αντίκτυπο μετά και στους ανθρώπους γύρω μου. Για να μην μιλήσω για εποχή καλοκαιριού που τους βλέπεις στην σειρά σε διόδια και στην παραλία να περιμένουν πότε θα τελειώσει το μπάνιο εντός οχήματος για να κάνουν και ενα εκτός.

Says who?.... Κάτω απο την Cordura μπορείς μέχρι και σακκάκι γραβάτα να βάλεις. Για να μην μιλήσω και πάλι για το πόσο τραβάει τα βλέματα σε γυναικείο και αντρικό πληθυσμός ενα σώμα σε δερμάτινη στολή.

Πολύ καλύτερο απο το καυσαέριο του παπάρα μπροστά μου που έχει να κάνει συντήρηση στο χρέπι του εδώ και 20 χρόνια.

και τα αυτοκίνητα οχι;... ας διαβάσουν κανά άρθρο να δούν πόσα Ι.Χ. ανοίγουν σε 30 δεύτερα... απλά τα χρέπια δεν τα παίρνει κανείς πλέον γιατί είναι μπελάς.. πρέπει να έχεις απο BMW-Merc και πάνω. Συγνώμη δηλαδή αλλά εκεί μιλάμε για άλλες κατηγορίες.

Και εδώ γελάμε... Ασφάλειες, τέλη κυκλοφορία και καύσιμα αρκούν για να καλύψεις ενα service με αναλώσιμα για την μοτοσυκλέτα οχι για ενα χρόνο αλλά για 3. Σκέψου μόνο οτι για μηχανή εώς 750cc θα δώσει περίπου 50ευρώ τέλη και 250ευρώ τον χρόνο ασφάλεια ενώ για ενα όχημα αντίστοιχης κατηγορίας (1400cc) θα δώσεις 205 και 450-500 αντίστοιχα. Είπε κανείς τίποτα;

Για να φτάσουμε και σε άλλα θέματα που αφορούν το καύσιμο όπου με μονοκύλινδρη μηχανή εντός πόλης στα 600-750cc θα κάψεις 10euro για 200χλμ περίπου ενώ για την ίδια απόσταση με ίδιο αυτοκίνητο (1400cc) θα δώσεις εώς και 20 ευρώ έχοντας κάνει τριπλάσιους χρόνους.

Χρόνους που αν τους βάλεις σε εργασία θα σου αποδώσουν περισσότερο χρήμα.

Πάμε και σε τιμές μεταπώλησης;... έχει προσπαθήσει κανείς να πουλήσει Ι.Χ. 5ετιας να δεί τι θα πάρει;... @@@@@@@ ... αυτά θα πάρει. Με μια μηχανή στην χειρότερη θα πάρεις περίπου το 50% της αξίας της.

Στο μόνο που δεν θα έχεις αντι-επιχείρημα είναι στην ασφάλεια μιας και είσαι πάνω σε δύο ρόδες, μόνο που εκεί υπαιτιότητα ανά σειρά κατάταξης είναι η μαλακία στον εγκέφαλο (υπερβολική ταχύτητα) και μετά υπαιτιότητα τρίτου (Ι.Χ. ή άλλο όχημα).

Άστους λοιπόν να κάθονται να περιμένουν 1.5 ώρα στην ουρά στο Ι.Χ. τους και να χάνουν περί τις 40 ώρες ανά εβδομάδα μέσα σε αυτό για να πάνε μόνο απο δουλειά σπίτι και να χαίρεσαι εσύ την μηχανή σου...

Και απλά για να ξέρεις ... το 15% αύξηση πωλήσεων σε δίκυκλα φανερώνει οτι τα παραπάνω τα συμμερίζονται πλέον πάρα πολύ.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF