Ελπιζω να μην θεωρησει κανεις το εν λογω δημοσιευμα προβοκατορικο η κακοπροαιρετο απεναντι σε ανθρωπους που εχουν συμπεριλαβει την μοτοσυκλετα στην καθημερινοτητα τους (και εγω ειμαι ενας απο αυτους).
Αφορμη για αυτη την κουβεντα σταθηκε μια συγκεντρωση που βρεθηκα χθες το βραδυ στην οποια ηταν περιπου εικοσι ατομα (ηλικιας 30-45)και ο μονος που οδηγαει μηχανη ημουν εγω.Μετα τις σχετικες γνωστες συζητησεις περι ακριβειας Παναθηναικου-Ολυμπιακου κλπ με ρωταει ενας :"Καλα τι την θελεις την μηχανη;σκοτωστρες βρε παιδι μου".Και πριν προλαβω να αντιδρασω δεχομαι μια καταιγιδα επιχειρηματων για το γιατι δεν πρεπει να καβαλαει κανεις μηχανη
-Τρως την ζεστη και το κρυο στην μαπα
-Δεν μπορεις να ντυθεις οπως θελεις
-Τρως ολο το ιπταμενο βασιλειο (μυγες κουνουπια κλπ) πανω σου
-Τις κλεβουν πιο ευκολα και απο κινητο τηλεφωνο
-Πληρωνεις για σερβις και αναλωσιμα οσα για ενα αυτοκινητο πολυ μεγαλυτερου κυβισμουλπ κλπ
Οσο δεχομουν την .....επιθεση (να πω οτι οι περισσοτεροι ειναι φιλοι)σκεφτομουν τελικα οτι τα δικα μου αντεπιχειρηματα ειναι τελικα πολυ φτωχα
-Αισθημα απολυτης ελευθεριας
-Κανενα προβλημα κινησης και σταθμευσης
-Και το μεγαλυτερο ..Κ...βλα
Θα μου πειτε τωρα χεστηκες.Αμα γουσταρεις να καβαλας μηχανη γουσταρεις να καβαλας μηχανη.Αλλα πως να σας το πω μου την εδωσε που τελικα δεν εχω τοσα πολλα αντεπιχειρηματα για τα αυτοκινητα (τα οποια επισης οδηγω)