Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 42

Θέμα: Τελική Fz1 FAZER ???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD

Τελική Fz1 FAZER ???

Για πέστε ρε παλλικάρια πόσα έχετε δει στο κοντέρ ???

Τώρα που το μηχανάκι έχει γράψει κάποια χιλιόμετρα προσπάθησα 2 φορές έτσι από περιέργεια να δώ τι θα γράψει στο κοντέρ...

Μία περίπτωση ήταν στον περιφερειακό Άρτας-Φιλλιπιάδας όπου σε καραίσιωμα είδα με το ζόρι 264 (φυσικά χωμένος τελείως πίσω από το μικρό φαίρινγκ), και μια άλλη φορά σε πολύ ελαφρά κατηφορίτσα είδα 272....(είχα κλείσει μέχρι και τους καθρέπτες)....Και στις 2 περιπτώσεις χωρις σοβαρό αέρα...
    Δεν μου φάνηκε πάντως ότι υπήρχαν και άλλα διαθέσιμα...

Γενικά πάει πολύ εύκολα μέχρι τα 245 και από εκεί και πάνω αρχίζει να ζορίζεται...
    Το μηχανάκι μου εχει 5.000 χιλιόμετρα και δεν αποκλείεται το μοτερ να "ανοίξει" και λίγο ακόμα, αλλά νομίζω ότι κάπου εκεί είναι το όριό του, που σημαίνει γύρω στα 15 πιο κάτω για πραγματικά....
    Θεωρητικά πάντως, η 6η μπαίνει κόκκινο στα κοντερίσια 290, αλλά μάλλον χρειάζεται τεράστια γκρεμίλα για κάτι τέτοιο και αν ....ίδωμεν...

Παντως φανταζομαι πως δεν ειναι τοσο σημαντικο το ποσα παει,αλλα το πως τα παει.Απο αποψη θορυβου τριξιματων,στησιμο βεβαια κλπ.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    Παντως φανταζομαι πως δεν ειναι τοσο σημαντικο το ποσα παει,αλλα το πως τα παει.Απο αποψη θορυβου τριξιματων,στησιμο βεβαια κλπ.
    σωστος .......... τι να το κανεις αν πιανει 250 και παλευεις με τους δαιμονες ????

ασε που πιστευω οτι η ζωη μετα τα 200 ειναι δυσκολη να πηγαινεις για πολλη ωρα ......ανεξαρτητου μοτο .Αυτα ειναι για τους αγωνες ταχυτητας .

Παω με 180-190 και νοιωθω οτι δεν θα μου φυγει το τιμονι, η μοτο ειναι βιδωμενη .Μετα τα 200 χλωμο ....ασε που δεν προλαβαινεις να αντιδρασεις σε κινδυνο.

Το σουπερ πλεονεκτημα που εχουμε ειναι οτι οι προσπερασεις ειναι γρηγορες χωρις να ιδρωνουμε αν ερχεται οχημα στο αντιθετο ρευμα...........

Αυτο ζητω απο την μοτο μου και το κανει πολυ καλα και ας μην πιανει 280 σε ευθειες ........τα 200 μου αρκουν

Σχεδόν Αρτιμελής Το avatar του/της xtrm600
    Το Ζ παντως δεν ζορίζεται να δει 280 ούτε σε ανηφόρα
    Είμαστε μπίλιες στη ρουλέττα του καπιταλισμού
    ZZZZZzzzzZZZZZ

:a5: :a5: :a5: :a5: :a5: :a5:

277 με το fz1 το γυμνο και 10000χλμ. ,πιστεω πως αν κοντινει λιγο η 6η θα δουμε περισσοτερα

Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    Δεν τιθεται θεμα συγκρισης.Ζ
    Ως γνωστων το Ζ (το S) παει 240 πραγματικα ειναι αρκετα σταθερο αλλα γενικα εχει θορυβους ,τριξιματακια κλπ και γενικα δε δινει την αισθηση μιας στιβαροτητας και μιας σιγουριας σα'ι'τας. Γι'αυτο και ρωτησα πως τα παει το FZ1.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ FORUM Κ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΣ... ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΡΙΝ 1 ΜΗΝΑ ΕΝΑ FZ1 NAKED. ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ 250. ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ 270+!!! ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΤΑ ΤΑ 240 ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ! ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΛΟΓΟ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από panjimnakos
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ FORUM Κ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΣ... ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΡΙΝ 1 ΜΗΝΑ ΕΝΑ FZ1 NAKED. ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ 250. ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ 270+!!! ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΤΑ ΤΑ 240 ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ! ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΛΟΓΟ...

Η τελική ταχύτητα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις συνθήκες...
    Ένας ελαφρύς κόντρα αέρας ή ελάχιστες μοίρες ανηφορική κλίση (αόρατη με το μάτι) είναι ικανά να μεταβάλουν την τελική αρκετά χιλιόμετρα...Και τουλάχιστον εγώ, τα 272 που είδα μια και μοναδική φορά, ήταν με ελαφριά κατηφορική κλίση, χωμένος τελείως πίσω από το φαίρινγκ και με κλειστούς τους καθρέπτες...
    Σε ευθεία 1-2 φορές που προσπάθησα, τερμάτισε στα 261 την μία φορά και 264 την άλλη...

Εξάλλου το γυμνό είναι λογικό να τερματίζει λίγο νωρίτερα μιας και δεν έχεις φαίρινγκ να κρυφτείς πίσω του, ενώ και τα χιλιόμετρα που έχεις φανταζομαι θα είναι λίγα (1 μήνα μηχανάκι) οπότε το μοτέρ δεν έχει ανοίξει τελείως...

Γεινκά πάντως, πάντα θα βλέπεις 5-10 λιγότερα από τους συναδέλφους με το φαίρινγκ...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΛΟΓΟ ΚΑΛΥΨΗΣ ΑΕΡΑ ΘΑ ΒΛΕΠΩ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΥΜΕΝΟ ΑΛΛΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ 250 ΜΕ 277 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ. ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΧΕΙ 2500ΧΛΜ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΟ ΣΤΡΟΣΙΜΟ! ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΜΠΕΙ ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΕΞΑΤΜΙΣΟΥΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ΛΙΓΟ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από panjimnakos
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΛΟΓΟ ΚΑΛΥΨΗΣ ΑΕΡΑ ΘΑ ΒΛΕΠΩ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΥΜΕΝΟ ΑΛΛΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ 250 ΜΕ 277 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ. ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΧΕΙ 2500ΧΛΜ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΟ ΣΤΡΟΣΙΜΟ! ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΜΠΕΙ ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΕΞΑΤΜΙΣΟΥΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ΛΙΓΟ...
    Μαλλον θα πρεπει να κανεις ενα σεμιναριο περι αεροδυναμικης, για να καταλαβεις οτι χωρις καλη αεροδυναμικη, και το καλυτερο εργαλειο δεν θα εβλεπε πανω απο 250 πραγματικα.
    Μετα τα 150χλμ/ω, η αεροδυναμικη ειναι το ΠΑΝ!
    Να σου πω μονο οτι ειδικη κατασκευη πολυ κατω των 100 ιππων(και νομιζω παρα πολυ κατω), εχει πιασει τα 288 πραγματικα χιλιομετρα, μονο και μονο απο αριστη αεροδυναμικη.

Παντως ρε παιδια, κοιταξτε που φτασαμε!
    Μιλαμε για καθημερινες μοτοσυκλετες(εχω ενα z750s), και τσαντιζομαι που δεν προλαβαινω να δω πανω απο τα 260χλμ/ω στο κοντερ.
    Χιλιομετρα δηλαδη που ουτε στα καλυτερα τους ονειρα δεν ειχαν superbikes του 80

Αρχικά δημιουργήθηκε από xtrm600
    Το Ζ παντως δεν ζορίζεται να δει 280 ούτε σε ανηφόρα
    A KALOOOOOOOOOOO!!!!!

δεν μιλησα για 277πραγματικα φιλαρακο αλλα κοντερ
    ο καθενας ας πιστευει οτι θελει,το μοτερ μετα τα 9000 χλμ ανοιγει,ας μη βιαστουν καποιοι να απογοητευτουν,
    στα 3000χλμ που το ειχα ανοιξει δεν ειχα δει πανω απο 260

όλοι για κοντερίσια μιλάμε...Τα πραγματικά είναι περίπου 5% πιο κάτω...

πάντως και έτσι τα 277 για γυμνό μου φαίνονται πολλά εκτός αν μιλάμε για γκρεμίλα...
    Γνωστός σε τέστ-ράιντ σε κατηφόρα και με ευνοικό άνεμο μου ανέφερε ότι είδε και πάνω από 280 με το φαιρινγκάτο, αλλά ρε παιδιά αυτό δεν είναι τελική....Όταν μιλάμε για τελική εννοούμε σε σχετική ευθεία (άντε ελάχιστη κλίση...) και με σχεδόν άπνοια...

Πάντως το δικό μου φαιρινγκάτο με 6.000χλμ στο κοντέρ, σε ευθεία ξεπερνάει ελάχιστα τα 260 και σε κατηφόρα μόλις και καβαντζώνει τα 270...Εννοείται τάπα πίσω από το φαίρινγκ και στις 2 περιπτώσεις...

277 με κοντρα ανεμο σε ανηφορα!!!!
    οκ ρε παιδια αγνοηστε το,ας πουμε πως ειχε κατηφορα να τελειωνουμε,παντος εχω βαλει τη μασκουλα της yamaha,δεν ξερω κατα ποσο βοηθαει αλλα σιγουρα μια ροη με το κρανος τη κανει,παντος με βαλατε στη μπριζα και το σβκο θα το ξαναδοκιμασω,ισως τελικα να ηταν οι συνθηκες,αν και τωρα που αλλαξα γραναζι μπροστα θα δειξει οτι θελει

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Fz1 Fazer Τρίξιμο στο ταμπλώ....
    από THEOD στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 24/03/2008, 14:10
  2. Fz1 Fazer......Οι πρώτες εντυπώσεις
    από THEOD στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 52
    Τελευταίο μήνυμα: 02/05/2007, 06:48
  3. Fz1 Fazer......Ήρθε επιτέλους.....
    από THEOD στο forum Off topic