Ρε παιδια,το πορτοκαλι Ζ750 δεν το βρίσκω άλλο στη θεσσαλονικη.
Σταματησε η παραγωγη του λεει...
Αληθεύει?
Αληθεύει?
Τα φερινγκς είναι για τις αδερφές...
Αρχικά δημιουργήθηκε από deus_cide
Αληθεύει?
Μαλλον ηταν χρωμα μονο για το 2007. Αν βρεις μονο απο Στοκ. Δεν παιρνεις κανα τηλ την επισημη αντιπροσωπια μηπως εχει μεινει κανενα σε καποιον εμπορο![]()
http://www.kawasaki.gr/product.asp?Id=340EB02A44A&Sub=2
τα χρωματα για 2009 ειναι τα παραπανω.
η γνωμη μου ειναι να περιμενεις και να παρεις μοντελο 2009
αν φαγωθηκες για πορτοκαλι ολο και καποιος θα ειχει στοκ
Συμφωνώ,σε συμφέρει η άδεια να'ναι όσο πιο πρόσφατη γίνεται.Πάρτο σε πράσινο που είναι επίσης λαμπερό και αν δε γουστάρεις το βάφεις(ή στην τελική σκατζάρεις κατευθείαν τα πλαστικά με αυτά του 2007).Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
http://www.kawasaki.gr/product.asp?Id=340EB02A44A&Sub=2
τα χρωματα για 2009 ειναι τα παραπανω.
η γνωμη μου ειναι να περιμενεις και να παρεις μοντελο 2009
αν φαγωθηκες για πορτοκαλι ολο και καποιος θα ειχει στοκ
![]()
και το ντεποζιτο?:hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Συμφωνώ,σε συμφέρει η άδεια να'ναι όσο πιο πρόσφατη γίνεται.Πάρτο σε πράσινο που είναι επίσης λαμπερό και αν δε γουστάρεις το βάφεις(ή στην τελική σκατζάρεις κατευθείαν τα πλαστικά με αυτά του 2007).
![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Βάζεις Bagster!Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
και το ντεποζιτο?:hypnotize![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θελω πολυ το πορτοκαλι...
Το πράσσινο ειδικα με τη διχρωμια,μου φανταζει σα τσαλακωμενη πιπεριά....
Το κακό είναι οτι την κίνηση θα την κάνω μέσα οκτωμβρη...οποτε και θα είναι πολύ αργά για πορτοκαλάκι καινούργιο...
![]()
Φιλε μου το fazer δε μοιαζει σε τιποτα με το Z750. Αλλα εγω δεν το μετανιωσα ποτε που το πηρα μπλε σκουρο. Μεσα στη λαοθαλασσα απο μαυρα [στη δικη σου περιπτωση πορτοκαλι και πρασινα] ενα χρωμα που αναλογα με τη διαθεση σου μπορει να ειναι σοβαρο, ισως και πολυτελες μπορει να μετατραπει σε παιχνιδιαρικο. Δεν ειναι τιποτα απο Οκτωβρη να περιμενεις λιγο παραπανω.
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
για δες εδω : http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/82605
αν σου κανει παρε με τηλ. κ το συζηταμε!
λαοθαλασσα απο πορτοκαλι και πρασινα Ζ750![]()
![]()
σε ποια χωρα ζω?![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Κώστα ειναι κουκλί....όπως το θέλω!!
Ίσως επικοινωνήσω μαζί σου...Αν και δε θέλω να πάρω μεταχειρισμένο..
Ρε σεις, αυτα τα πλαστικα υπάρχουν στις αντιπροσωπείες,ετσι δεν είναι?
Θα δεχτούν αραγε να τους δώσω τα δικα μου και να πάρω πορτοκαλια πληρώνοντας επιπλέον,πρίν ακόμα βγάλω τη μηχανη απο το μαγαζί?
ή ακούγεται πολύ γυφτικο?![]()
Αυτό εννοούσα παραπάνω λέγοντας να σκατζάρεις κατευθείαν τα πλαστικά με αυτά του 2007.Αρχικά δημιουργήθηκε από deus_cide
Κώστα ειναι κουκλί....όπως το θέλω!!
Ίσως επικοινωνήσω μαζί σου...Αν και δε θέλω να πάρω μεταχειρισμένο..
Ρε σεις, αυτα τα πλαστικα υπάρχουν στις αντιπροσωπείες,ετσι δεν είναι?
Θα δεχτούν αραγε να τους δώσω τα δικα μου και να πάρω πορτοκαλια πληρώνοντας επιπλέον,πρίν ακόμα βγάλω τη μηχανη απο το μαγαζί?
ή ακούγεται πολύ γυφτικο?![]()
Δεν έχεις παρά να ρωτήσεις!
![]()
![]()
μακάρι... !!!
το τεπόζιτο βέβαια ακούγεται λιγο χοντρό,αλλά όλα γίνονται $$$
΄βλέπω τα καινούργια χρώματα,και αυτά τα ασημί πλαστκά στο κινητήρα και στενοχωριέμαι
oντως κ εμενα τα ασημι μου φαινονται καπως!Αρχικά δημιουργήθηκε από deus_cide
μακάρι... !!!
το τεπόζιτο βέβαια ακούγεται λιγο χοντρό,αλλά όλα γίνονται $$$
΄βλέπω τα καινούργια χρώματα,και αυτά τα ασημί πλαστκά στο κινητήρα και στενοχωριέμαι
Ενα φιλαρακι που ηθελε πορτοκαλι κ οπωσδηποτε καινουργιο τελικα πηρε λευκο 1000 που ειναι κ εκεινο κουκλι!!!
Αν αποφασισεις για το δικο μου στειλε πμ κ να τα πουμε καλυτερα απο το τηλ!
20 του μηνος θα ειμαι Θεσ/νικη αλλα οχι με το μηχανακι,εκτος αν το ζητησεις να σου το φερω:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: