Σελίδα 1 από 13 12345611 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 186

Θέμα: Προκλητικοτατο Σκανδαλο.........

Προκλητικοτατο Σκανδαλο.........

Καλα σ αυτην τη χωρα...νομιζουν οτι ολοι ειμαστε αρνια ?

ΟΛΙΚΗ ΦΟΡΟΑΠΑΛΑΓΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ !!!!!!!

Απορω πως δεν τους εχουν πλακωσει ακομη στο ξυλο......
    Ιχνος ντροπης πια ?.....Ο κοσμος πειναει και αυτοι το βιολι τους.
    Οι λιγοι για τους λιγους....Μαντρωμενοι μεσα στη στανη για αρμεγμα και για σφαξιμο κανενα θυμα που και που για τα ματια.
    Πολιτες 5ης κατηγοριας.Η καθε κυβερνηση βουλιαζει μεσα στο βουρκο,και εμεις τα χαιβανια ζητωκραυγαζουμε τους μεγαλους σωτηρες.Ολοι τρωνε αναιξερετος με χρυσα κουταλια....και αυτα του καφε τα κουταλακια που μας ειχαν μεινει ...τα πηραν κι αυτα !!

Σε μια χρονικη περιοδο που τα ΜΜΕ μεταδιδουν 15 ωρες την μερα τα σκανδαλα της Εκκλησιας,ερχεται και το αναλογω νομοσχεδιο σαν κερασακι στην τουρτα.Δεν υπαρχει πια ουτε ιερο ουτε οσιο.Εχουν καταπατησει τα παντα.Οι εθναρχες,οι πατριωτες.......
    Ντροπη ρε γμτ και αηδια.....για ολους
    Ακουμε χρονια τωρα για κοινωνικη πολιτικη....σανο στο παχνι.....
    Τ Ι Π Ο Τ Α....................ΝΤΡΟΠΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΣ

over and out…

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αν, λεω ΑΝ ....

Καταφερουν και πεταξουν αυτο το ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ που ονομαζεται, ετσι γενικα κι αοριστα "Εκκλησια", απο το σωμα του Κρατους, τοτε χαρισμα τους κι οι φοροαπαλλαγες και ολα!

Αρκει να την ΞΕΦΟΡΩΘΟΥΜΕ !!!!

Αλλιως ....

Μπουρλοτο !!!!!
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Φιλε IDI ,ειναι η δευτερη φορα που προσπαθεις να με καταταξεις σε καποιον πολιτικο χωρο.......

Μαλλον ζεις σε αλλη χωρα.....

Θα προτιμουσα να διαβαζα καποιο σχολιο σου πανω σ αυτο το θεμα....

Μην ερθεις σε αντιπαραθεση.....δεν αξιζει τον κοπο...

Φιλε Χρηστο........

Πισα και πουπουλα......ΟΛΟΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από atropos
    Φιλε Χρηστο........
    Πισα και πουπουλα......ΟΛΟΙ

Στην Ευρωπη κατα μεσο ορο οι "πνευματικοι" ανθρωποι καθε χωρας, ανερχονται σε ενα 5% (στις ΗΠΑ μολις 2%)!

Αυτοι οι ανθρωποι με το εργο τους περναν τις σωστες αντιληψεις τους σε αλλο ενα 25% που ειναι οι "σκεπτομενοι" πολιτες μιας χωρας.

Οι υπολοιποι δυστυχως ειναι μια μαζα που αγεται και φερεται απο το μολις 2% που ειναι οι "πολιτικοι" και "θρησκευτικοι" εκπροσωποι.

Μεσα στους "πολιτικους" εκπροσωπους ομως υπαρχει ενα ποσοστο που ανηκουν ειτε στους ανθρωπους του "πνευματος", ειτε στους "σκεπτομενους", αλλα ειναι μικρο και "καπελωνεται" απο αυτους που κυνηγουν αποκλειστικα την εξουσια.

Με τους "θρησκευτικους" εκπροσωπους τα πραγματα ειναι πολυ χειροτερα, μιας και δεν ειναι καν εκλεγμενοι, και η αναρριχηση τους στην εξουσια (την οποια μονο και μονο επιδιωκουν) στηριζεται σε κλικες και ιντριγκες.
    Επιπλεον ΔΕΝ ειναι εκπροσωποι ΟΛΩΝ των πολιτων μιας χωρας, αλλα ενος μερους (του μεγαλυτερου κατα κανονα) που ΘΕΛΕΙ και ανηκει σε καποια συγκεκριμενη θρησκεια.

Οι "σκεπτομενοι" πολιτες μιας χωρας κατα κανονα μπορουν και επιρεαζουν αρκετα τα πραγματα, μιας και (κατα κανονα) τγχανουν της αποδοχης των υπολοιπων.
    Αυτην την στιγμη εχουμε φτασει στο σημειο που οι "σκεπτομενοι" εχουν κλονισει την "μαζα".
    Αν και μερικα πραγματα ειναι πολυ βαθια ριζωμενα, το Κρατος εχει την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να παρει το νυστερι και να καθαρισει!

Δεν ξερω βεβαια, αν εχει το κουραγιο, μιας κι οι πολιτικαντηδες (οχι οι πολιτικοι) που ειναι κι οι περισσοτεροι, πρωτ' απ' ολα μετρανε το "πολιτικο κοστος" και αφηνουν στην ακρη το καλο του τοπου.

Ιδωμεν!

Οπως βλεπουμε χρονια τωρα...Το καλο του τοπου....εχει παει περιπατο...
    Τωρα ισχυει η εποχη της Α Ρ Π Α Χ Τ Η Σ ,οποιος προλαβει....
    Δυστυχως και εμεις οι ιδιοι οι πολιτες απεχουμε πολυ απο καθε δραστηριοτητα...και ενα μεγαλο ποσοστο ειμαστε η" τυφλοι η" εθελοτυφλουμε.Οι υπολοιποι τα βλεπουν, αλλα το ....εγω θα σωσω τον κοσμο ?....εχει γινει πια ορισμος !!!
    Δεν κουναει φυλλο....Θυμαμαι πολλα χρονια πριν...κατι γινοταν..τωρα ?
    Γι αυτο απελπιζομαι φιλε Χριστο.....
    Παντα ετσι ηταν,παντα ετσι θα ειναι......τωρα απλα ειναι μπροστα στα μουτρα μας.Δεν τους ενδιαφερει πια η κοινη γνωμη....την εχουν χαλιναγωγησει και μας εχουν χεσμενους....
    Κλεινομαστε ο καθενας μεσα στο δικο του κοσμο...και ξεχναμε οτι αυτος ο κοσμος μας ανηκει.....
    Κ Ρ Ι Μ Α ..........!!!!!

.......................
    Κλεινομαστε ο καθενας μεσα στο δικο του κοσμο...και ξεχναμε οτι αυτος ο κοσμος μας ανηκει.....
    Κ Ρ Ι Μ Α ..........!!!!!
    Απο την στιγμη που (εδω και καμμια 20αρια χρονια) ολες οι "αξιες" που ειχαμε εχουν εκφυλλιστει σε μια, "ποσα βγαζεις", ειναι λογικο (ΟΧΙ σωστο φυσικα) ο καθενας να κοιταει μονο το συμφερον του ...

Ητε παιδες Ελληνων αμυνεσθαι περι ΠΑΡΤΗΣ!

Φιλε IDI ,ειναι η δευτερη φορα που προσπαθεις να με καταταξεις σε καποιον πολιτικο χωρο.......

Μαλλον ζεις σε αλλη χωρα.....

Θα προτιμουσα να διαβαζα καποιο σχολιο σου πανω σ αυτο το θεμα....

Μην ερθεις σε αντιπαραθεση.....δεν αξιζει τον κοπο...

Το 85%+ του Ελληνικού λαου ψήφισε αυτούς που κριτικάρεις

Αυτος είσαι ΕΣΥ-ΕΓΩ-ΕΜΕΙΣ.Αν δεν ήθελες να σε κυβερνάνε ετσι ΕΣΥ-ΕΓΩ-ΕΜΕΙΣ θα ψηφίζαμε αλλιώς...
    Αν δε μπορεις να καταλαβεις αυτο το πραμα εχεις χασει αρκετο χρονο απο τη ζωη σου σκεπτόμενος άχρηστα πράματα

SO SIMPLE!!!!

Ασε τις επαναστάσεις για αλλη μερα...

Του χάροντα παράγγειλα Το avatar του/της angels_gr
    Εμένα αυτό το οποίο με ενοχλεί είναι ότι ενώ όλοι μας ξέρουμε ότι στην Ελλάδα όλοι κλέβουν και τρώνε με χρυσά κουτάλια, κανένας δεν έλεγε κουβέντα μέχρι πριν λίγο καιρό. Όταν βγήκαν στην φόρα ότι υπάρχουν και παπάδες που κλέβουν αμέσως εμφανίστηκε μια τάση μίσους προς την εκκλησία. Συμφωνώ πως πρέπει να βρεθούν όλοι οι ένοχοι αλλά τόσο μίσος που ήτανε κρυμμένο???

Δεν ειναι θεμα μισους........Ετσι θελω να πιστευω...ειναι θεμα αγανακτησης....

Και οσο για τον φιλο μου τον IDI ,δεν ειναι θεμα επαναστασης.
    Αναλογιζομαι και γω οσο μπορω τις δικες μου ευθυνες.

Αλλα αυτο ...ασε τις επαναστασεις για αλλη μερα....μας εχει φερει εκει που ειμαστε τωρα...

Δεν κριτικαρω το που ψηφιζει ο καθενας....κριτικαρω τον τροπο ζωης μας και αντιδρασης που εχομαι ως κοινωνια.

Ασχετα με το που ψηφιζει κανεις...δεν ακουσα καμια αντιδραση γι αυτο το θεμα απο κανενα αλλο κομα......Τι σημαινει αυτο ?

Μιλαω σαν ενας απλος φορολογουμενος πολιτης.
    Και σενα ρε φιλε στα περνουν....και να τα παρουν...αλλα απο ολους.

Να σε γαμανε και να σ αρεσει....εχει καλως !!!
    Αλλα να σε γαμανε και να στα περνουν.....οχι ρε φιλε.
    Εχει γεμισει η Ελλαδα νταβατζηδες.....και οπως μπορει αντιδραει κανεις....εστω και απο εδω μεσα.....ειναι και αυτο ενα βημα για να αντιδρασει καποιος.
    Και η συνηδηση μου δεν μου επιτρεπει να αφησω καθε ειδους επανασταση για αλλη μερα.....

Διαφορετικα να παω να βρω ενα λακο και χωθω μεσα.....

Δεν ειναι θεμα μισους........Ετσι θελω να πιστευω...ειναι θεμα αγανακτησης....

Και οσο για τον φιλο μου τον IDI ,δεν ειναι θεμα επαναστασης.
    Αναλογιζομαι και γω οσο μπορω τις δικες μου ευθυνες.

Αλλα αυτο ...ασε τις επαναστασεις για αλλη μερα....μας εχει φερει εκει που ειμαστε τωρα...

Δεν κριτικαρω το που ψηφιζει ο καθενας....κριτικαρω τον τροπο ζωης μας και αντιδρασης που εχομαι ως κοινωνια.

Ασχετα με το που ψηφιζει κανεις...δεν ακουσα καμια αντιδραση γι αυτο το θεμα απο κανενα αλλο κομα......Τι σημαινει αυτο ?

Μιλαω σαν ενας απλος φορολογουμενος πολιτης.
    Και σενα ρε φιλε στα περνουν....και να τα παρουν...αλλα απο ολους.

Να σε γαμανε και να σ αρεσει....εχει καλως !!!
    Αλλα να σε γαμανε και να στα περνουν.....οχι ρε φιλε.
    Εχει γεμισει η Ελλαδα νταβατζηδες.....και οπως μπορει αντιδραει κανεις....εστω και απο εδω μεσα.....ειναι και αυτο ενα βημα για να αντιδρασει καποιος.
    Και η συνηδηση μου δεν μου επιτρεπει να αφησω καθε ειδους επανασταση για αλλη μερα.....

Διαφορετικα να παω να βρω ενα λακο και χωθω μεσα.....
    Εγώ δεν λεω να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια και να καθόμαστε να περιμένουμε την θεία επιφώτιση!!! Αυτό το οποίο ήθελα να πω είναι να μην κατηγορούμε έναν ολόκληρο θεσμό που είναι ο χριστιανισμός και η εκκλησία γιατί κάποιοι εκμεταλλεύονται την θέση τους. Υπάρχουν αρκετοί κακοί παπάδες, υπάρχουν όμως και αρκετοί καλοί.

Αρχικά δημιουργήθηκε από angels_gr
    ...............
    Συμφωνώ πως πρέπει να βρεθούν όλοι οι ένοχοι αλλά τόσο μίσος που ήτανε κρυμμένο???

Δεν ειναι μισος φιλε μου ...

Τουλαχιστον οχι απο την πλευρα μου.
    Το μισος ειναι μια τυφλη μανια για κατι.

Για μενα ειναι απλως ιστορικη (και οχι μονο) γνωση.
    Οι θρησκειες ηταν ανεκαθεν οι "πολεμιοι" της επιστημης.
    Αυτο το κακο θελω να απαλειφθει απο τον κοσμο μας.
    Να προοδευσει ο κοσμος και να αγαπησουμε τον πλησιον μας με εργα και οχι με κενα λογια ή με υποκριτικες πραξεις (μαζευουμε 100 για τους φτωχους για να τους δωσουμε το 1)!

Οταν μορφωθει μεγαλυτερη μεριδα του παγκοσμιου πλυθησμου, θα σταματησουν οι σφαγες στο ονομα του οποιουδηποτε Ισλαμ ή Χριστιανισμου ή οτιδηποτε αλλο.
    Θα χρησιμοποιηθουν αυτοι οι απιστευτοι ποροι σε αλλα εργα, παντα προς το καλυτερο της ανθρωποτητας.
    Θα μαθαινουμε την "Ιστορια" σαν Ιστορια και οχι σαν προπαγανδα υπερ του καλου "δικου" μας και εναντιον του "κακου" αλλου.

Δεν ειναι μισος λοιπον ...
    Απλως βλεπω το κακο που μας σκεπαζει και προσπαθω να απαλλαγω απο αυτο!

Να δουμε ποτε θα ερθει εκεινη η ωρα που θα ελευθερωθει ο κοσμος απο θρησκειες ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    Αν δεν ήθελες να σε κυβερνάνε ετσι ΕΣΥ-ΕΓΩ-ΕΜΕΙΣ θα ψηφίζαμε αλλιώς...

Κοίτα τι εγραψα παραπάνω ...

Μπορείς να συζητάς, σχολιάζεις, να φιλοσοφείς, να αγωνίζεσαι, για 38 χρόνια, 6 μηνες, 21 μερες και 23 ωρες αν θες …. αλλα οχι μαζι μου

Εχω σπουδαιότερα πράματα να κανω απο το να αναλύω κατι που ειναι πασιφανές
    ΔΕ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ??????

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k

.........................
    Η θρησκεία και συγκεκριμένα ο χριστιανισμός στηρίζεται πάνω στην αγάπη και στην ισότητα των ανθρώπων. Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος μιλάω για την ορθοδοξία η οποία λεει πως σωστός χριστιανός είναι αυτός που δίνει όλα του τα υπάρχοντα στους φτωχούς. Δεν νομίζω λοιπόν εσύ ή κάποιος άλλος να έχει κάποιο πρόβλημα με μια τέτοια θρησκεία!!! Υπάρχουν και βέβαια άνθρωποι που εκμεταλλεύονται καταστάσεις και την θέση τους μέσα από την θρησκεία για προσωπικό τους όφελος. Σε αυτούς να αποδοθεί δικαιοσύνη. Δεν μπορώ όμως να δεχτώ ότι για όλα φταιει η θρησκεία. Επίσης η ορθοδοξία δεν είναι κάτι που σου το επιβάλλουν με το ζόρι. Αν θέλεις πιστεύεις, αν δεν θέλεις δικαίωμα σου.

Θέλω να πιστεύω πως και εσύ έχεις πρόβλημα με αυτούς που εκμεταλλεύονται την θρησκεία για προσωπικό τους όφελος. Γι’ αυτούς κανείς δεν μπορεί να πει τίποτα καλό και ελπίζω να τιμωρηθούν όλοι αυτοί γιατί εξαιτίας τους δημιουργούνται όλες αυτές οι διχόνοιες.

Σελίδα 1 από 13 12345611 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF