Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 22

Θέμα: ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΤΕΣΤ

ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΤΕΣΤ

Πότε πότε παρακολουθώ έτσι για το θέαμα κανά moto gp τις κυριακές-σάββατα-πότε το χει τέλος πάντων και δε θα κρύψω ότι θαυμάζω αυτούς τους οδηγούς για τις ικανότητές τους.
    Χαουέβερ...
    Μου τη σπάει πολύ το στυλάκι-υφάκι και φατσούλα του Rossi ναι μου τη δίνει είναι σαν τσιγγανάκι, σε φάση Larousso από Karate kid- ξέρετε εκείνο το μαλακισμένο που όλοι τον βαράγανε.
    Και ποιο πολύ μου τη δίνει που αυτοαποκαλείται η τον αποκαλούν doctor. Θες 15 χρόνια ρε φίλε για να σε λένε doctor βάλε και αγροτικό.
    Αφοί λοιπόν είναι τόσο χεράς ο ρόσσης, σκέφτηκα κι εγώ ένα πολύ καλό τεστάκι για την πάρτη του.
    Αρχικά ας επιλέξει αυτός όποια μηχανή θέλει στημμένη και ραμμένη στα μέτρα του.
    Ύστερα θα πρέπει να είναι μέρα που έχει απεργία το μετρό και τα λεωφορεία.
    Να πάρει λοιπόν τη μηχανούλα του και να κάνει διαρδομή Μελίσια-Εξάρχεια-Μελίσια σε 30 λεπτά, άντε 40.... άαααντε.
    Πολύ θα ήθελα να δω το Ρόσση πάνω στο γουάι ζετ εφ του να ζορίζεται γιατί δε χωράει ανάμεσα στο ταξί και το φορτηγό, ενώ από πίσω κορνάρει ο παπέας που βιάζεται και στο ένα χέρι κρατάει και κινητό.
    Και να μην του κάτσει κανάς κάγκουρας με κανά τρελλαμένο δούκα από κάτω ε????
    Εγώ του δίνω 5 λεπτά μέχρι να το κάνει πλάι και να βάλει τα κλάμματα.
    Πείτε μου τώρα δε θα είχε γέλιο αυτό? Ένα beverly να κάνει το rossi σκόνη????
    πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος...
    http://www.ecube.com.gr

non serviam Το avatar του/της kachius
    Άμα διαβάσεις τη βιογραφία του θα δεις τι καφρίλες έχει κάνει ως πιτσιρικάς με ape 50cc και με σκουτεράκια κτλ...στη μαμά πατρίδα του Ιταλία.

Δε φαντάζομαι να ζοριζόταν παραπάνω από οποιονδήποτε τρελαμένο "δικό μας" παπόβιο και μη.

Ξέρω από βέσπα!

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    με ΑΡΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Αρχικά δημιουργήθηκε από zimouras
    Πείτε μου τώρα δε θα είχε γέλιο αυτό?
    Όσο γέλιο θα είχε και η συμμετοχή μας σε έναν από εκείνους τους αγώνες της Κυριακής

Re: ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΤΕΣΤ

Πότε πότε παρακολουθώ έτσι για το θέαμα κανά moto gp τις κυριακές-σάββατα-πότε το χει τέλος πάντων και δε θα κρύψω ότι θαυμάζω αυτούς τους οδηγούς για τις ικανότητές τους.
    Χαουέβερ...
    Μου τη σπάει πολύ το στυλάκι-υφάκι και φατσούλα του Rossi ναι μου τη δίνει είναι σαν τσιγγανάκι, σε φάση Larousso από Karate kid- ξέρετε εκείνο το μαλακισμένο που όλοι τον βαράγανε.
    Και ποιο πολύ μου τη δίνει που αυτοαποκαλείται η τον αποκαλούν doctor. Θες 15 χρόνια ρε φίλε για να σε λένε doctor βάλε και αγροτικό.
    Αφοί λοιπόν είναι τόσο χεράς ο ρόσσης, σκέφτηκα κι εγώ ένα πολύ καλό τεστάκι για την πάρτη του.
    Να πάρει λοιπόν τη μηχανούλα του και να κάνει διαρδομή Μελίσια-Εξάρχεια-Μελίσια σε 30 λεπτά, άντε 40.... άαααντε.
    Πολύ θα ήθελα να δω το Ρόσση πάνω στο γουάι ζετ εφ του να ζορίζεται γιατί δε χωράει ανάμεσα στο ταξί και το φορτηγό, ενώ από πίσω κορνάρει ο παπέας που βιάζεται και στο ένα χέρι κρατάει και κινητό.
    καλο! Αλλα για τα ανεκδοτα

Αν εγω μπορω ,(στις καλες μου ομως) με Ζ750 να το κανω σε 30-35 λεπτα ωρες αιχμης κι ενδεχωμενος το ρεκορ να πεφτει και κατω απο τα 30' ... Ε! μαλλον ο ροσσι θα τα παει λιγο καλητερα. Κι αν και το μηχανακι του δεν ειναι κακο για αυτη τη διαδρομη, με ενα τουμπανο μοταρντ με 100ιππους μπορει να εγραφε και κατω απο 20'. Μιλαμε για αντανακλαστικά, οχι πιπες.

Ο χρονος που θα κανεις εχει να κανει α) με το ποσο αγαπας τη ζωη σου β) δεξιοτητα
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Εισαι φαουλ γιατι παρεβλεψες κατι.
    Δεν αγωνιζεται στην Κηφησιας ...αλλα μέσα σε πιστες....και εκει....ειναι Doctor...μη σου πω Professor.
    Εκαστος στο ειδος του...

Μου θυμίζει αυτο που λενε για τις ομορφες γκόμενες οτι ειναι "χαζες".
    Ομορφια πουλανε....αν θελεις πυρινικους επιστημονες τραβα εξω απο κανα πολυτεχνειο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Ο χρονος 8α πρεπει να ειναι ΙΔΙΟΣ για το Ροσσι και οποιονδηποτε αλλο, μιας και ΥΠΟΤΙ8ΕΤΑΙ οτι τηρει τον κανονα του +20 οποτε ΟΛΟΙ πανε με την ιδια ταχυτητα....(στη διη8ηση τουλαχιστο..)

υποτι8εται....

Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Εισαι φαουλ γιατι παρεβλεψες κατι.
    Δεν αγωνιζεται στην Κηφησιας ...αλλα μέσα σε πιστες....και εκει....ειναι Doctor...μη σου πω Professor.
    Εκαστος στο ειδος του...

Μου θυμίζει αυτο που λενε για τις ομορφες γκόμενες οτι ειναι "χαζες".
    Ομορφια πουλανε....αν θελεις πυρινικους επιστημονες τραβα εξω απο κανα πολυτεχνειο.

Oι ξανθιές είναι χαζές....

Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
    Ο χρονος 8α πρεπει να ειναι ΙΔΙΟΣ για το Ροσσι και οποιονδηποτε αλλο, μιας και ΥΠΟΤΙ8ΕΤΑΙ οτι τηρει τον κανονα του +20 οποτε ΟΛΟΙ πανε με την ιδια ταχυτητα....(στη διη8ηση τουλαχιστο..)

υποτι8εται....

Δείξε μου έναν που τηρεί αυτό τον κανόνα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Και εγω ξερω μια κοπελα που δουλευει σε καφετερια στην σχολη και oλη μερα τρεχει πανω κατω,αλλα δεν εχει ψευδαισθησεις οτι μπορει να παει πιο γρηγορα απο την Marion Jones.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από kachius
    Άμα διαβάσεις τη βιογραφία του θα δεις τι καφρίλες έχει κάνει ως πιτσιρικάς με ape 50cc και με σκουτεράκια κτλ...στη μαμά πατρίδα του Ιταλία.

Δε φαντάζομαι να ζοριζόταν παραπάνω από οποιονδήποτε τρελαμένο "δικό μας" παπόβιο και μη.

Δεν ξέρω τι παίζει Ιταλία από θέμα οδηγών τριγύρω, σίγουρα πάντως έχουν καλύτερους δρόμους.
    Μου κινεί πάντως την περιέργεια, και να σου πω πιστεύω ότι στην κηφισίας πολλοί τον κάνουν σκόνη, μέχρι βέβαια να καταλάβει τι παίζει και πάρει λεωφορείο. :rotflmao: :rotflmao:

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

Re: ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΤΕΣΤ

Χαουέβερ...
    kala mh fas exei glaro shmera...

o rosi apo melisia..de paei pote exarxia filaraki.. :rotflmao:

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Ιταλία σίγουρα πάντως έχουν καλύτερους δρόμους.
    Moνο σε επιπεδο ΕΟ αλλιως εχουν κατι στενοσοκακα και κατι φιδογυριστους...
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    o rosi apo melisia..de paei pote exarxia filaraki.. :rotflmao:
    Σιγά ρε, Σπυρόσσι :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Δείξε μου έναν που τηρεί αυτό τον κανόνα.
    εξ ου και τα ''υποτι8εται''...
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ενα καλο site με τεχνικα θεματα
    από EKEINOS στο forum Τεχνικά άρθρα
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 13/01/2008, 02:28
  2. ενα καλο σχετικα παλιο ανεκδοτάκι!!!!
    από grsart στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 06/09/2005, 22:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF