Ευτυχως
τραγικη η αντιθεση του γαλαζιου με το κοκκινο.Το μερος αυτο που ειναι?Ισλανδια?
![]()
![]()
![]()
πολυ θα ηθελα να τους πιασω κ να τους σκοτωσω με τον ιδιο ακριβος τροπο
![]()
![]()
![]()
![]()
το original α-μηχανο™ μελος
Δεν συμφωνώ με το όλο θέαμα, αλλά δεν νομίζω ότι είμαστε καλύτεροι. Δηλαδή το Πάσχα τι γίνετε στις πλατείες όλων των χωριών της Ελλάδας μας?
Η μήπως άλλα μέτρα και σταθμά επειδή είναι ποιό συμπαθές σαν ζώο η φάλαινα?
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
εγω παλι θα ελεγα...Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
Δεν συμφωνώ με το όλο θέαμα, αλλά δεν νομίζω ότι είμαστε καλύτεροι. Δηλαδή το Πάσχα τι γίνετε στις πλατείες όλων των χωριών της Ελλάδας μας?
Η μήπως άλλα μέτρα και σταθμά επειδή είναι ποιό συμπαθές σαν ζώο η φάλαινα?
βοσνια
ιρακ
βιετναμ
γκουανταναμο
ρουαντα
να συνεχισω...?
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Το θέμα τελικά είναι η κτηνωδία μας και τίποτα παραπάνω. Ειδικά στον δυτικό "πολιτισμένο" κόσμο που υποτίθεται ότι έχει αποτάξει τέτοιες συμπεριφορές. Ειδικά η μία φωτο, αυτή που οι πολλοί κρατάνε το ζώο και ο ένας το χτυπάει με τον γάντζο.......Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
εγω παλι θα ελεγα...
βοσνια
ιρακ
βιετναμ
γκουανταναμο
ρουαντα
να συνεχισω...?
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
ελεος η εικονα ειναι πραγματικα αηδιαστικη...
αλλα ερχομαι να συμφωνησω με τον φιλο οτι το Πασχα και σε αλλες γιορτες δεν ειμαστε καλυτεροι...![]()
![]()
![]()
![]()
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
DenmarkΑρχικά δημιουργήθηκε από madox
Ευτυχως
τραγικη η αντιθεση του γαλαζιου με το κοκκινο.Το μερος αυτο που ειναι?Ισλανδια?
δεν νομίζω ότι τα αρνιά και τα κατσίκια εντάσονται στην κατηγορία των εξαφανιζόμενων ειδών, αυτή ειναι μία τεράστια διαφορά.
χωρίς να λεω βέβαια ότι και το πάσχα αυτό που κάνουμε δεν είναι κτηνωδία απλά δεν είναι το ίδιο λόγω της διαφοράς που προανέφερα, γιατί τα αρνιά και τα κατσίκια δεν πρόκειται να εξαφανιστούν ενώ αντιθέτως πολλά είδη φάλαινας και δελφινιών κυνδινεύουν με εξαφανισμό από την ασυδοσία των ανθρώπων![]()
![]()
![]()
ξερει καποιος για πιο λογο σκοτωσαν τοσες πολλες φαλαινες?
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.