Εχει βάλει κανείς αποστάτες τιμονιού στο 990 ρε παιδιά?
Τι διαφορά μπορεί να εχει στήν οδήγηση?
Οταν οδηγάς όρθιος ειναι καλύτερα ή οχι?
Στά πολλα χλμ?
Στά πολλα χλμ?
Λένε πώς....
στόν παράδεισο οι ευθείες είναι ατέλειωτες και πώς στήν κόλαση τα στροφιλίκια σου ανακατεύουν τα σωθικά. GO ON... MAKE YOUR CHOISE!
Έβαλα την προηγούμενη εβδομάδα τους αποστάτες της Touratech.Αρχικά δημιουργήθηκε από LC8-990-salonic
Στά πολλα χλμ?
Η οδήγηση έγινε πολύ πιο άνετη, είτε ορθιος έιτε καθιστός.. Στα πολλά δεν έχει κανένα απολύτος προβλημα.. Go for it!
Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett
Έχω βάλει τους αποστάτες της ΚΤΜ.
Στρίβει πιό εύκολα στην άσφαλτο και
βολεύουν στις μικρές χωμάτινες διαδρομές.
Για περισσότερη ώρα στο χώμα και με δυσκολίες
σηκώνω και το τιμόνι.
Τους προτείνω ανεπιφύλακτα.![]()
Απο ότι είδα εχει απο 18mm εως 30mm. Τι εχετε βάλει εσεις?
Λένε πώς....
στόν παράδεισο οι ευθείες είναι ατέλειωτες και πώς στήν κόλαση τα στροφιλίκια σου ανακατεύουν τα σωθικά. GO ON... MAKE YOUR CHOISE!
http://www.advrider.com/forums/showt...144803&page=12
από Αμερική μήκους 2" ήτοι 5,1 εκ.
Για τιμή δεν θυμάμαι καθόλου αφού το έχω δύο χρόνια. Βολεύει όταν σηκώνεσαι όρθιος, αλλά έχω την εντύπωση οτι με κουράζει στην πλάτη πιό πολύ από πρίν.
Πιθανό να χρειαστεί το σύστημα με τις ντίζες του γκαζιού να περιστραφούν προς τα κάτω για να κερδίσουν μήκος. Στο δικό μου το είχαν μοντάρει έτσι για δύο χρόνια ενώ τελευταία τα τακτοποίησαν καλύτερα και δεν χρειάζεται να είναι προς τα κάτω.
Καλές αγορές.
ουάου!!! Τσοπεριά μου θυμίζει....
Λένε πώς....
Οταν πηρα (μεταχειρω) το 990 ειχε επανω αποστατες (3 εκατοστα).
Τους εβγαλα γιατι με κουραζαν τους ωμους-πλατη.
Βολευουν για ορθια οδηγηση.
Τελικά έβαλα αποστάτες Tourateck 30mm. Μέρα με την νύχτα. Θα τα δω και σε ταξίδι το Σ/Κ.Αρχικά δημιουργήθηκε από Mariner
Έβαλα την προηγούμενη εβδομάδα τους αποστάτες της Touratech.
Η οδήγηση έγινε πολύ πιο άνετη, είτε ορθιος έιτε καθιστός.. Στα πολλά δεν έχει κανένα απολύτος προβλημα.. Go for it!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Λένε πώς....