Το power commander διατηρει τον αισθητηρα λαμδα.
Όπως λέμε: " Το ψυγείο διατηρεί το νερό κρύο" ??Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Το power commander διατηρει τον αισθητηρα λαμδα.![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Μονο οταν ειναι στην πριζα.Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
" Το ψυγείο διατηρεί το νερό κρύο" ??![]()
Πι Ες
Στο δευτερο ραφι, πισω απο τις κρυαδες υπαρχει λεξικο
Επειδή τυγχάνει να γνωρίζω την έννοια (και την ετυμολογία) της λέξης "διατήρηση", έχεις την καλοσύνη να τα σπάσεις και να τα ξαναρίξεις σχετικά με το πως "Το power commander διατηρει τον αισθητηρα λαμδα. " ??![]()
Τον διατηρεί δυνατό & ντούρο....?Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Επειδή τυγχάνει να γνωρίζω την έννοια (και την ετυμολογία) της λέξης "διατήρηση", έχεις την καλοσύνη να τα σπάσεις και να τα ξαναρίξεις σχετικά με το πως "Το power commander διατηρει τον αισθητηρα λαμδα. " ??![]()
Σε στύση βρε αδερφέ?
![]()
![]()
![]()
είπα κ' εγώ δεν θα βρούμε κάτι ν' ασχοληθούμε μέρα που είναι σήμερα μέχρι να κρυώσουν οι ρακές ;;;;![]()
![]()
(η να ζεσταθούν τα ρακόμελα - περί ορέξεως ... )![]()
εγω θα απαντησω στο τελος...θα εχει πιο πολυ σασπενς ετσι...που ξερεις...περιμενοντας μπορει να μαθω κι εξτρα λειτουργιες του narrow band...μαγειρεμα,πλυσιμο,στυψιμο...αλλωστε καπου ακουσα οτι μετραει και την περιεκτικοτητα μεθανιου μετα απο φασολαδα...
ιδωμεν...
frankly my dear, i dont give a damn...
Εσύ δεν έχεις να ασχοληθείς με το παρτάλι του Σαπίλα ??Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
![]()
είπα κ' εγώ δεν θα βρούμε κάτι ν' ασχοληθούμε![]()
Ορκωτέ, θα μούρθει αύριο ο trooper με ένα GSXR καθόλου "στοκ" ...Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
...ιδωμεν...
(γνωρίζεις τίποτε επί του θέματος ..???)![]()
κανόνισε να τον βουτήξεις σε καμιά νταμιτζάνα ρακή, να μη μπορεί να πάρει τα πόδια του μετά στη πίσταΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ορκωτέ, θα μούρθει αύριο ο trooper με ένα GSXR καθόλου "στοκ" ...
γιατί ανεβαίνει με ορέξεις παγκοσμίου
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
κατι πηρε τ'αυτι μου ραμολι... οτι θα παιξουν κατι 1.23 χαμηλα...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ορκωτέ, θα μούρθει αύριο ο trooper με ένα GSXR καθόλου "στοκ" ...
![]()
με την αλογοουρα να δειχνει τα apex...![]()
υ.γ. εγω λεω να τον παρεις απο το χερακι και να τον πας για καμια μπουγατσα μπας και ισιωσει κι αφησει πιστες και μαλακιες...:rotflmao:
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Αν βάλεις power commander και φτιάξεις το μοτέρ μάλλον καλύτερα είναι διατηρήσεις των narrow band σου στο δεύτερο ράφι του ψυγείου.
![]()