Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 59

Θέμα: Ρε την παλεύουν...???

Ρε την παλεύουν...???

Σημερις το πρωι, δλδ πριν απο λιγο άναγκαστηκα να κανω την πρωινη μου βολτα μεσα στο μπουρ.... χμ... με συγχωρειτε στο κεντρο (οχι πολυ κεντρο στο περιπου δλδ.)

Και ερωτω εσας ρε παιδια που μετακινηστε σχεδον καθημερινα, Την παλευετε καθολου? με τόση κινηση τα νευρα σας και η ψυχικη σας ηρεμια πως ειναι?
    Ρωταω γιατι εγω απολαυσα μια υπεροχη διαδρομη και η πιεσή μου χτυπαγε κοκκινα, ουτε μπαρομετρο απο κανενα κολοφτιαγμενο σαξοραλο να ηταν... Που πανε ολοι αυτοι πρωι-πρωι? Στις Δουλειες τους? Το μετρο Δεν το εχουν ανακαλυψει ακόμα? ολοι στο κεντρο πανε, ε και το μετρο στο κεντρο παει και σε αρκετα σημεια.
    Τωρα θα μου πειτε τι σας λεω και αν τωρα γεννηθηκα και θα εχετε και δικιο, αλλα το σημερινο πολιτισμικό σοκ ηταν μεγαλο...
    Απο που να αρχησω?
    Απο την Ηλιουπολεως? Την Ηλια Ηλιου(ή πως στο διαλο την λενε)? Απο την χαμοστερνας? Καλα να μην μιλησω και για την Αθηνων-Κορινθου ή καβαλας ή και γω δεν ξερω πως αλλιως την λενε...
    Μετα για άλλαγη είπα να μην φαω όλη αυτη την κινηση παλι και λεω "ας το κοψω απο εθνικη που 'χει και 'απλα" τι το 'θελα? απο τον κηφησο μεχρι να μπω στην Α.Ο. ενα μεγαλο παρκινγ. Αμ στην Α.Ο. ηταν καλυτερα? Σκατα!
    Αντε περαστικα μου να μην σας κουραζω αλλο... και να προσεχετε οσοι ειστε εκει εξω τετοιες ωρες γιατι ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΕ με τίποτα !!!
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Τρέχω και δεν φτάνω... Το avatar του/της Nefos
    Έχει απεργία το μετρό......αλλιώς το κέντρο είναι ονειρικό.....
    Μη μου δείχνετε τα προβλήματα
    Δείξτε μου τις λύσεις

24ωρη σημερα το μετρο φιλε μου!!!

Να πανε να καλουποθουν και το μετρο και ολοι τους !!!
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

άσχετο μέλος Το avatar του/της fethry
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nefos
    Εντάξει... Μην υπερβάλλουμε κιόλας...
    if it's stupid and it works, it ain't stupid

ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ, ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 72
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
    ΕΠΕΙΔΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΑ, ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΑ 75

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nefos

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μην μιλας καθολου.....

εγω ειμαι με το αμαξι λογω τραυματισμου...οποτε ο χρονος σου * 4...

Δεν την παλευω μια... :hypnotize

περαστικά...

για τον τραυματισμο σου,
    για την ταλεπωρια σου,
    ...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Ευχαριστω....

ο γυψοs βγηκε...ο πονος εμεινε....

Σε καμια 15 αρια μερες ισως καβαλίσω πάλι....εως τοτε.... στον ορο και με τα χαπια για τα νευρα μου...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    γενικά έχει τρομερή κίνηση έξω.. και δεν είναι μόνο σήμερα.

Κατέβαινα απο την Σταμάτα και όλα τα αυτοκίνητα ήταν σε ενα ατελείωτο parking σταματημένα απο το ύψος της Ν.Ερυθραίας μέχρι και εγώ δεν ξέρω που , αφού η δουλειά μου είναι στο δαχτυλίδι στο Μαρούσι.

Την Α.Ο. πάντως όπως την βλέπω τώρα, έχει αδειάσει.. κινούνται κανονικά.

Το θέμα πάντως το έχουμε ξανασυζητήσει .. πετάνε 3-4 ώρες κάθε μέρα μέσα στο κουτί τους. Περαστικά τους αφού δεν το αντιλαμβάνονται.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Την ιδια απορια την εχω και εγω ρε συ μαγε καθε μερα.

Δεν λυπουνται τον χρονο και την ταλαιπορια τους...δεν εχουν τιποτε καλυτερο να κανουν....

Εαν δεν μπορουν να καβαλισουν 2τροχο-δεν μπορουν ολοι- ας παρουν το μετρο...

1000 φορες με το μετρο παρα αυτο το τσιμπ@υκι καθε μερα.

Αλλα ειμαστε σαν λαος βλαχοδημαρχοι....με απωθημενα...

αν ηταν καθε μερα να τραβαω αυτο το ζόρι με αμαξι μεσα στην κινηση, θα έπερνα το μετρο και ας έκανε και πιο πολυ ωρα (λεμε τωρα) θα διαβαζα και το περιοδικο μου/εφημεριδα (οπως εκανα παλια) κια θα πιγαινα στην δουλεια μου χαλαρος και ανετος, οχι με τα νευρα κροσια και η πιεση στο 21mmHg.
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Ρε παιδιά ψυχραιμία ….ξέρετε πολλούς που μπορούν να παίρνουν μετρό και να πηγαίνουν με Ι.Χ. ???
    Ξέρετε πολλούς να που μπορούν να πηγαίνουν με ένα οποιοδήποτε ΜΜΜ στην δουλεία τους π.χ. σε 20 λεπτά , και να προτιμούν το αυτοκίνητο τους και να κάνουν 1 ώρα ???

Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν και οι «βλαμμένοι» που πάνε και στο περίπτερο με το ΙΧ , αλλά ο πολύς κόσμος θα χρησιμοποιούσε τα ΜΜΜ αν ήταν της προκοπής.
    Αν υπήρχε ένας σοβαρός κρατικός σχεδιασμός και προπαντός ΘΕΛΗΣΗ για να λυθεί το κυκλοφορικό πρόβλημα της Αθήνας ,η Αθήνα θα ήταν μια ανθρώπινη πόλη ….αλλά είναι ΠΟΛΛΑ τα λεφτά από φόρους στην βενζίνη, στα τέλη ,στην ταξινόμηση κ.λ.π.
    Είναι πολλά τα «συμφέροντα» που θα «αντιδράσουν» (αντιπροσωπίες, ταξιτζήδες, παρκαδόροι κ.λ.π)….και έτσι , για μια ακόμη φορά το εκπληκτικό μας κράτος θυσιάζει τους πολίτες του στο βωμό της «μικρομπακαλίστικης» νοοτροπίας του

Μέλος Το avatar του/της tsofras
    Ενταξεί ρε παιδιά δυστυχώς δεν μπορούν να πάρουν όλοι το μετρο.
    Εγω μένω Π. Φάληρο και για να πάω στη δουλειά στο Μαρούσι πρέπει :
    1) Λεωφορείο μέ Δάφνη
    2) Μετρό μέχρι Σύνταγμα
    3) Μετρό μέχρι Μαρούσι
    4) Προαστιακό μέχρι Δαχτυλίδι
    5) 10 λεπτά περπάτημα.

Επειδή το έχω κάνει είναι 1.30 ώρα το πρωί που έχει συχνά δρομολόγια
    Ενώ το απόγευμα που έχασα για 1 λεπτό τον προαστικό έκανα 2.30 ώρες.

Με το αμάξι κάνω 1 ώρα αν φύγω στις 7.30 και 1.30 αν φύγω στις 8.00
    Με την μηχανή μισή ώρα αν φύγω στις 8.30.

Δεν έχω τώρα μηχανή και μέχρι να ξαναπάρω δυστυχώς μόνο με το αμάξι.

Ε φανταστείτε πόσοι άλλοι είναι στην θέση μου
    http://tsofras.blogspot.com

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    ggs,....

Ακόμα και τότε φίλε μου, θα έλεγαν οι υπόλοιποι γιατί δεν παίρνουν οι "άλλοι" τα ΜΜΜ για να κυκλοφορούν αυτοί το Ι.Χ. τους. Οι Νεο-Έλληνες έχουν ενα περιέργο σύνδρομο με το Ι.Χ. τους καθώς το έχουν συνδυάσει με το κοινωνικό status quo.

Έλα να δείς πάντως πόσοι (ή καλυτερα πόσες) κατεβαίνουν απο Β.Π. με "τεθωρακισμένα" SUV μόνο και μόνο για καφέ και ψώνια (στις 11.00 αμφιβάλω αν πάνε για δουλειά) στο κέντρο ή αλλού και θα καταλάβεις τι λέω. Είναι η "ψωνάρα τους".

Άσχετο αν βάζουν 10-15? στο ρεζερβουάρ του Θηρίου που χωράει 150? για να γεμίσει κανονικά. Τι λέμε τώρα... ποζάκηδες.

Προσωπικά , ειλικρινά το λέω... αν έρθει το ΜΕΤΡΟ (Προαστιακός) όπως λέγεται μέχρι τον Αγ.Στέφανο.. θα παίρνω το ποδηλατάκι και θα πηγαίνω δουλειά.. ούτε την μηχανή δεν θα παίρνω. Πιο οικονομικό, πιο γρήγορο και πιο ασφαλές είναι το τραίνο απο όποιο μέσο.

Για την θέληση έχεις καντάρια δίκιο... αλλά βλέπεις.. είναι πολλά τα λεφτά Αρη.

tsofras.. αρκετοί ειναι αλλά οχι όλοι.. και ειδικά σε ώρες "μη-αιχμής".

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. δεν την παλεύουν κάστανο στο bollywood
    από road spirit στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 25/01/2011, 23:25
  2. καλά ρε την παλέυουν???
    από la_villa στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2008, 23:18
  3. Ρε την Λίτσα!!!!
    από powerphot στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ