4 συζητησεις ΜΟΝΟ στην κεντρικη 1η σελιδα για το..........v-strom...
τι γινετε ΜΕΛΙ εχει αυτο το μηχανακι?????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
4 συζητησεις ΜΟΝΟ στην κεντρικη 1η σελιδα για το..........v-strom...
τι γινετε ΜΕΛΙ εχει αυτο το μηχανακι?????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=aRO5UtYxFjM&feature=related
Οταν δεν εχει κινηση εδω μεσα, το vstrom ειναι καλο θεμα για μπουρου μπουρου.
Ακομα και για κουτσομπολιο, το πρωτο μηχανακι ειναι.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
και με τη δική σου γίνανε 5 :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Απλά, είναι πολύ φτηνό, έχει τεράστια τελική ίσαμε τα 290χαωτο 650 και γύρω στα 414χαω το 1000άρι, πάει παντού ενώ είναι ιδανικό για ελιγμούς μέσα στην πόλη
![]()
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Κοντευουμε και τους 400ιους εδω μεσα, τωρα που θα παρετε κ εσεις οι δυο, φυσικο ειναι να υπαρχει ενδιαφερον για το θεμα.![]()
Τωρα που βγηκε και σε λευκο, θα παρει η αστυνομια και το εκαβ και θα δεσει η μαγιονεζα.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
δεν είναι σίγουρο. Εκτός κι αν το πάρω κι έρθεις με μια βελατούρα να το βάψουμε λευκό που είναι πολύ όμορφοΑρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
τωρα που θα παρετε κ εσεις οι δυο![]()
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
Ρε παιδιά για θυμήστε μου ( γιατί σαρανταρίζω και με χτυπάει και το Αλτσχάϊμερ) υπάρχει προηγούμενο με μοτοσυκλέτα να πουλάει τόσο καλά 5 χρόνια μετά την παρουσίασή της στην αγορά ?
Δοκίμασε το super cub........50 συναπτά έτηΑρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
Ρε παιδιά για θυμήστε μου ( γιατί σαρανταρίζω και με χτυπάει και το Αλτσχάϊμερ) υπάρχει προηγούμενο με μοτοσυκλέτα να πουλάει τόσο καλά 5 χρόνια μετά την παρουσίασή της στην αγορά ?
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
βελατούρα![]()
![]()
![]()
(να σου πω την αληθεια μου το 650 δεν με χαλαει καθολου. ψηλε αμα τα παρουμε να ερθεις με τις βελατουρες να μας τα κανεις ενα ωραιο χρωμα, πιασαρικο![]()
)
http://www.youtube.com/watch?v=aRO5UtYxFjM&feature=related
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Δοκίμασε το super cub........50 συναπτά έτη![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Κατάλαβες τι ρώτησα ή...
Αφου το μηχανακι ειναι vidal sasson, 10 σε 1. Λουζεσε και φευγεις.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Ολα μαζυ τα vstrom 414χαω με δυσκολια τα πιανουν !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
και με τη δική σου γίνανε 5 :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Απλά, είναι πολύ φτηνό, έχει τεράστια τελική ίσαμε τα 290χαωτο 650 και γύρω στα 414χαω το 1000άρι, πάει παντού ενώ είναι ιδανικό για ελιγμούς μέσα στην πόλη
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
το τρανσαλπ και το χτ μπορω να σκεφτω τωρα.
και ειναι πολυ απλο το γιατι.
οταν δινεις στον Ελληνα ενα "τα κανω ολα και συμφερω", το παιρνει και κορδωνεται σαν γυφτικο σκεπαρνι και ας το εχουν και αλλοι 459,256.:rotflmao: :rotflmao:
οπως ειπανε, φτηνο, με τεραστια τελικη, τρομερη ανεση στα ταξιδια, ροπατο, κ@υλατο, σαν παπι μεσα στην πολη, μουρικο, κυριλιδικο, με τριβαλιτσο ή χωρις, με καγκελα, με μπλε φωτακια στα πορειας, με ποδια, με εξατμιση (ετσι γιατι ακουγεται αλλα και ΕΙΝΑΙ κακο), κλπ...κλπ...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τελικα εχει πλακα να μιλας για το v-stom.
![]()
![]()
![]()
Φυσικά και κατάλαβα........................................ είναι πολυσυζητημένο το άτιμο κι αυτός ο άτιμος ο βεστρομάς δε μας αφήνει να ησυχάσουμε..............μέχρι κι εγώ άρχισα να το κοιτάωΑρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
Κατάλαβες τι ρώτησα ή...![]()
.......
Oπως και να το πειτε, οι πρωτοι λεζαντες ειμαστε εμεις οι vstromαδες και με πολυ λιγοτερα φραγκα και για πολλα περισοτερα χιλιομετρα.![]()
![]()