Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 29

Θέμα: Κ@ΛΟΦΑΡΔΟΣ

in standby mode Το avatar του/της liakaros

Κ@ΛΟΦΑΡΔΟΣ

Λοιπον...οχι δεν κοντεψα να πεσω, ουτε να σκοτωθώ...

Το στορυ ειναι το εξης:

Χθες βραδυ ειχα βαρδια 23:00 με 07:00 στο ξενοδοχειο οπου εργαζομαι,μπαινω κυριος στο ιδιοκτητο ΚΛΕΙΣΤΟ parking του ξενοδοχειου, παρκαρω το μηχανακι, και παω να ξεκινησω την δουλεια μου...ολα καλα μεχρι εδω.
    Κατα τις 01:00 χτυπαει το κουδουνι της εξωπορτας του parking μιλαω απο το θυροτηλεφωνο,ηταν καποιος πελατης που ηθελε να παρκαρει το αυτοκινητο του,ανοιγω την πορτα με το τηλεχειριστηριο,παρκαρει,ερχεται μεσα στον χωρο της υποδοχης,ολα καλα,καληνυχτα σας,κλεινω την γκαραζοπορτα απο το κοντρολ...(ετσι νομιζα τουλαχιστον).

Σε αυτο το σημειο να αναφερω καποιες λεπτομερειες...

Ο χωρος του parking, με τον χωρο που εργαζομαι, δεν εχει καμμια οπτικοακουστικη επαφη(ουτε φυσικη ουτε τεχνητη με καμερες),ειναι περιφραγμενος με μαντρα 2 μετρων περιπου γυρω γυρω και η εισοδος του ειναι μια στοα, απο τον πλαινο δρομο του ξενοδοχειου, γυρω στα 6 μετρα,οπου στο τελος της ειναι και η πορτα του parking(ρολλο που κλεινει καθετα).Να σημειωσω εδω οτι αυτη η πορτα ανοιγοκλεινει με ενα απλο τηλεκοντρολ του οποιου η εμβελεια φτανει μεχρι την πορτα απο τον χωρο που εργαζομαι.

Κατα τις 06:00 λοιπον το πρωι,καποιος απο τους ενοικους, ηθελε να βγαλει το αυτοκινητο του απο το parking,βγαινει απο την εσωτερικη εξοδο του ξενοδοχειου προς το parking,ενω εγω παταω εν το μεταξυ απο το τηλεκοντρολ για να ανοιξει και η κεντρικη πορτα.
    Γυριζει ο ανθρωπος μετα απο 2 λεπτα περιπου και μου λεει, ''Ρε φιλε καποιος εχει αφησει μια μεγαλη μηχανη στην στοα του parking και δεν μπορω να βγω...''
    Λεω αν ειναι δυνατον,ποιος αφησε μηχανη ακριβως στην μεση της εξοδου σε parking που λειτουργει επι 24ωρου??
    Παω εξω...και τι να δω...η μηχανη μου ηταν αυτη που εφραζε την εξοδο,μετακινημενη τουλαχιστον 25-30 μετρα απο κει που την ειχα αφησει και 1 μετρο απο τον δρομο που περναει εξω απο την στοα.

-''ΩΧ'' λεω ''το μηχανακι μου ειναι αυτο''

-''Μα καλα τοσο χωρο εχει μεσα εκει το αφησες?Να στο παρει και κανεις...'' μου λεει ο τυπος.

-''Μααααα...εγω μεσα το ειχα...να εκει ακριβως'' εγω με κομμενα γονατα και την πιεση ανεβασμενη στο 100

-''Ναι ε? καλα και ποιος την κουνησε?''

-''ξερω γω??''

-''Πω...πω... μαλλον πηγαν να στην παρουνε ε?'' μου λεει...

-''τι να σου πω...δεν ξερω'' του λεω.

Για να μην πολυλογω...προφανως η πορτα δεν εκλεισε λιγες ωρες πριν, οταν πατησα το κουμπι απο το τηλεκοντρολ,οι καλοθελητες ειδαν ανοιχτα,μπηκαν, και υποθετω οτι το μηχανακι το πηγαν σπρωχνοντας ως τον δρομο σχεδον, με σκοπο, η να το φορτωσουν οπως ειναι...η να κανουν μεσα στη στοα, μιας και δεν θα τους εβλεπε κανεις απο τα εσωτερικα μπαλκονια των δωματιων που βλεπουν προς τον χωρο του parking, την οποια διαρηξη σε διακοπτες κλειδαρια κλπ κλπ...Παντως στον διακοπτη δεν υπηρχε ουτε το παραμικρο δειγμα οτι προσπαθησαν να τον παραβιασουν,να τον σπασουν η δεν ξερω και γω τι...το μηχανακι ηταν αθικτο.

Τι μεσολαβησε,τι συνεβει, και το παρατησαν οπως ηταν και εφυγαν δεν ξερω...οτι κι αν ηταν παντως το ευχαρστω θερμα...

Συνοψιζοντας.

Λαθος 1ο :Για να μη πω για πρωτη φορα...αλλα σιγουρα για τελευταια, δεν βγηκα εξω να τσεκαρω αν εκλεισε η πορτα.

Λαθος 2ο :Τοσο καιρο καθομαι και αγοραζω οτι παπαρια κυκλοφορει σε extra και το βαζω στη μηχανη...ενα συναγερμο της προκοπης δεν μπορουσα να βαλω.

Ηδη παραγγειλα σημερα και περιμενω αυριο η μεθαυριο συναγερμο,τον SCORPIO SR-i900 WB ελπιζω να ειναι καλος βασικα,γιατι μου τον συστησε ενας ξαδερφος(μιας και εγω απο συναγερμους δεν ξερω και πολλα) ο οποιος εχει καποιο προηγουμενο μοντελο αυτου του συναγερμου και μου ειπε οτι ειναι απο τους καλυτερους...απο τους ακριβοτερους παντως ειναι...330 ο συναγερμος + 50 αν θυμαμαι καλα για ενα μπλιμπλικι που μπορεις λεει με αυτο,αν τυχει και σε κατεβασει κανεις με τσαμπουκα απο το μηχανακι η το καβαλησει εκει που περνεις τσιγαρα απο το περιπτερο και φυγει,να πατησεις ενα κουμπι απο τηλεκοντρολ του που σβηνει την μηχανη και ο κλεφτης περνει τα τετοια σου...αρκει να κρατας το κοντρολ πανω σου και να μην το εχεις πανω στα κλειδια(αλλιως περνεις εσυ τα τετοια του κλεφτη)...τελος παντων...

Μια ερωτησουλα μονο προς τους χωριανους μου, για το που να παω να τον περασουν στην μηχανη,σκεπτομαι τον Βενετακη στην αναπαυσεως βασικα,αλλα αν εχει καποιος αλλη προταση ευχαριστως να την ακουσω...

Αυτη ειναι η ''μικρη'' χθεσυνοβραδυνη μου εμπειρια...παντως η αισθηση απο ολο αυτο ηταν σαν μου την πηραν και την ξαναβρηκα...τετοια ανακουφιση...τι να πω...ποτε και σε κανεναν ρε μαγκες ειληκρινα...

Τέλος καλό όλα καλά ρε μαν...προσοχή πλέον στη πόρτα.

Τραβαμε το καναλι Το avatar του/της mars696
    Φιλε μου το πα8ημα να σου γινει μα8ημα!Παντα το λεω με την καλη εννοια και χωρις ιχνος κριτικης η κοροιδιας ε!!!
    Απλα αυτο το λεω και στον εαυτο μου μιας και που κι εγω φορτωνα το μηχανακι με εχτρα και ουτε καν αλυσιδα του ειχα και την πατησα σα Μ@λ@κ@ς.Καλυτερα να προσεχουμε για να εχουμε!!!
    Χαιρομαι για την τυχη σου και απο δω και περα προσοχηηηηηη!ΠΑντα φιλικα!

original Mελος Το avatar του/της nic mor
    παντα τετοια

για την φαρδοκολιαση λεω
    no one will judge me..

Μ.Γ.Δ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    ΜΑΣ ΑΓΧΩΣΕΣ..."ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ" ΡΕ ΛΙΑΚΟ!!!!

Ουφ!!!!!!

Παλι καλα αδερφε!!! ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ!!!!!!

Ποτε ξανα!!!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ΚΡΗΤΗ 8-2008 124.jpg 
Προβολές:	463 
Μέγεθος:	92,0 KB 
ID:	146747

Λιακαρε κ@λ@φαδια σου σε εσωσε φιλαρακο.....

5 λουκετα και 7 αλυσιδες...η μια για τη κεφαλί του κλεφτη!!!!

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Liakaros ο Scorpio είναι απλά ............. Ο ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ !!! Έχω βάλει τον προηγούμενο και είναι TOP !!!

Έχεις βάλει και τον αισθητήρα περιμέτρου ;;;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    τι λες ρε φίλε κλέβουν και στα Χανιά
    τι θα την έκαναν
    τέλος πάντων ... γιατί δεν την παρκάρεις μπροστά στην είσοδο

Δεν υπάρχει περίπτωση να την μετακίνησε κάποιος για να παρκάρει στη θέση που την είχες αφήσει ; Λέω εγώ τώρα, δεν ξέρω πως είναι ο χώρος εκεί μέσα αλλά μου φαίνεται λίγο κουλό να μπήκε κάποιος εκεί μέσα για να στη φάει.

Γεγονός είναι πάντως πως τις τελευταίες μέρες έχουν αναφερθεί κάποιες κλοπές παπακιών στα Χανιά, του γαμπρού μου το ιννόβα το τσιμπήσανε την περασμένη Δευτέρα.. ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΩΣΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ !

Για Βαραντέρο η για κάτι άλλο παρομοίου μεγέθους δεν έχει ξανακουστεί κάτι στη μικρή μας πόλη πάντως, πόσο μάλλον να κάνουν την απόπειρα να μπουν και στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου που βρίσκεται και στο κεντρικότερο σημείο της πόλης. Ναι οκ, το πάρκινγκ είναι απομονωμένο από τα μάτια του κόσμου αλλά το φόρτωμα θα ήταν εύκολο γι'αυτούς μιας την οδήγησαν προς την έξοδο ; Εσύ Ηλία ξέρεις περισσότερο από εμάς, φαντάζομαι ότι όσο την άφηνες έξω στο πεζοδρόμιο δεν είχες ποτέ κανένα πρόβλημα, ίσως την έβλεπες κι από μέσα συνεχώς..:smilea:

Εύχομαι να μην σου ξανατύχει κάτι τέτοιο, ο Βενέτης άψογος !

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Ο/Η DimChios έχει επισυνάψει την παρακάτω εικόνα:

Μπας είδες κάνα γερανό απ'έξω μεταμεσονύκτια ρε Λιάκο ;:rotflmao:

Ρε Μητσαρα... με συγκινεις ρε...

Λεων...ρε φιλε και γω αυτη την εντυπωση ειχα...στα Χανια αποκλειεται ελεγα...ενταξει κατι παπακια και τετοια ανεκαθεν τα ξεσκιζαν, αλλα τετοια αυτοκινητοειδη... Δεν την αφηνα εξω γιατι λεω κλειστο parking εχω...οξω να συνεχισω την αφηνω??Αλλα οπως ειπε και ο Μακης τουλαχιστον την ειχα μπροστα στα ματια μου...

Μακαρε....το parking ηταν σχεδον αδειο, ειχε χωρο απλετο οποιος ηθελε να παρκαρει...αλλα και εστω οτι ενοχλουσε...να πιασει να την κανει ενα δυο μετρα πιο κει να το καταλαβω...αλλα να πιασει να κουνησει 25-30 μετρα προς την εξοδο και με κλειδωμενο μαλιστα το τιμονι 250 κιλα τρακτερ...ξερω γω?Σκεψου μονο αυτο...το μηχανακι για να καταλαβεις το βρηκα διπλα στο ''1 ευρω shop'' απο την μεσα μερια της στοας,δλδ αν ενα βαν που η πορτα του ανοιγει απο το δεξιο πλαι, σταματουσε ακριβως στην εισοδο της στοας ουτε που θα φαινοταν απο τον δρομο τι θα γινοταν απο την μεσα μερια...λεμε παντα για την περιπτωση που πηγαινε για φορτωμα το μηχανακι...

Αρχαιο...απ οτι μου ειπε ο ξαδερφος το εχει αυτο που λες μεσα στο πακετο του συναγερμου...το μονο που δεν εχει, ειναι αυτο που μπλοκαρει και σβηνει τον κινητηρα απο αποσταση αλλα μου το παραγγειλε και αυτο extra, αν και εδω που τα λεμε δεν εχω και την τρελη εμπιστοσυνη μη μου κανει τη μ@λ@κια και μπλοκαρει σε καμια στροφη πανω,ελπιζω τουλαχιστον να ριχνει καμια προειδοποιηση πριν σβησει την μηχανη, αλλιως δεν το βαζω καθολου μου φαινεται...

Αυτα ρε κοπέλια...τωρα τι να πω...αν ηταν πλακα απο κανενα ολο αυτο,αν τον βρω θα του σπασω το κεφαλι με αλυσιδα οπως ειπε και ο Αnton...αν και δεν νομιζω βεβαια...

Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
    αλλα και εστω οτι ενοχλουσε...να πιασει να την κανει ενα δυο μετρα πιο κει να το καταλαβω...αλλα να πιασει να κουνησει 25-30 μετρα προς την εξοδο και με κλειδωμενο μαλιστα το τιμονι 250 κιλα τρακτερ...
    Αυτό ήταν που ήθελα να καταλάβω ! Με τόσα μέτρα που τη μετακίνησαν σε δυο πράγματα πάει κι εμένα το φτωχό μυαλό μου, στο κακό που φοβήθηκες κι εσύ και στο καλό που είναι η πλάκα από κάποιον συνάδελφο ίσως (εγώ δεν είχα καμμία σχέση ορκίζομαι )

Βάλε τον συναγερμό αφού το δρομολογείς το θέμα κι ας στη σπάει στους πλακατζήδες μόνο εύχομαι Ηλία

(καλού κακού να μου δείξεις το φις που τον αποσυνδέει)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Εγώ λέω ότι ο Λιάκαρος τη μετέφερε!

Παραδέξου το ρε ότι η φετινή "παραγωγή" είναι άριστης ποιότητος!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    Εγώ λέω ότι ο Λιάκαρος τη μετέφερε!
    Παραδέξου το ρε ότι η φετινή "παραγωγή" είναι άριστης ποιότητος!
    Πλάκα πλάκα δεν παίζει να τό'ριξες στο υπνοβάδην μιας και δουλεύεις τέτοιες ώρες ρε ;

:rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Αυτό ήταν που ήθελα να καταλάβω ! Με τόσα μέτρα που τη μετακίνησαν σε δυο πράγματα πάει κι εμένα το φτωχό μυαλό μου, στο κακό που φοβήθηκες κι εσύ και στο καλό που είναι η πλάκα από κάποιον συνάδελφο ίσως (εγώ δεν είχα καμμία σχέση ορκίζομαι )

Βάλε τον συναγερμό αφού το δρομολογείς το θέμα κι ας στη σπάει στους πλακατζήδες μόνο εύχομαι Ηλία

(καλού κακού να μου δείξεις το φις που τον αποσυνδέει)
    Αν ηταν πλακα,λογω τιμης δεν γελασα καθολου μλκ μου...

Ο συναγερμος τελικα ειναι απ τα πρωτα που πρεπει να μπαινει...και μετα ολες οι αλλες μ@λακιουλες...

Το θεμα με το φις που τον αποσυνδεει...τωρα που αρχιζω και το ψαχουλευω λιγο, βλεπω οτι και να τον αποσυνδεσεις πρεπει να εχει καποια εσωτερικη τροφοδοσια και συνεχιζει να βαραει απο μονος του...ασε βεβαια που δεν θα προλαβεις να πλησιασεις γιατι με τον περιμετρικο θα σφυριζει χωρις καν να χρειαστει να τον ακουμπησεις(πω πω τεχνολογιες ) βεβαια το κατα ποσο θα χρησιμοποιώ τον περιμετρικο θα εξαρτηθει απο το ποσο θα μου σπαει τα @@ με τις περαστικες γατες...τους σκυλους που ερχοντε να μου κατουρησουν την ζαντα και αλλα τετοια ομορφα

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF