Λοιπον...οχι δεν κοντεψα να πεσω, ουτε να σκοτωθώ...
Το στορυ ειναι το εξης:
Χθες βραδυ ειχα βαρδια 23:00 με 07:00 στο ξενοδοχειο οπου εργαζομαι,μπαινω κυριος στο ιδιοκτητο ΚΛΕΙΣΤΟ parking του ξενοδοχειου, παρκαρω το μηχανακι, και παω να ξεκινησω την δουλεια μου...ολα καλα μεχρι εδω.
Κατα τις 01:00 χτυπαει το κουδουνι της εξωπορτας του parking μιλαω απο το θυροτηλεφωνο,ηταν καποιος πελατης που ηθελε να παρκαρει το αυτοκινητο του,ανοιγω την πορτα με το τηλεχειριστηριο,παρκαρει,ερχεται μεσα στον χωρο της υποδοχης,ολα καλα,καληνυχτα σας,κλεινω την γκαραζοπορτα απο το κοντρολ...(ετσι νομιζα τουλαχιστον).
Σε αυτο το σημειο να αναφερω καποιες λεπτομερειες...
Ο χωρος του parking, με τον χωρο που εργαζομαι, δεν εχει καμμια οπτικοακουστικη επαφη(ουτε φυσικη ουτε τεχνητη με καμερες),ειναι περιφραγμενος με μαντρα 2 μετρων περιπου γυρω γυρω και η εισοδος του ειναι μια στοα, απο τον πλαινο δρομο του ξενοδοχειου, γυρω στα 6 μετρα,οπου στο τελος της ειναι και η πορτα του parking(ρολλο που κλεινει καθετα).Να σημειωσω εδω οτι αυτη η πορτα ανοιγοκλεινει με ενα απλο τηλεκοντρολ του οποιου η εμβελεια φτανει μεχρι την πορτα απο τον χωρο που εργαζομαι.
Κατα τις 06:00 λοιπον το πρωι,καποιος απο τους ενοικους, ηθελε να βγαλει το αυτοκινητο του απο το parking,βγαινει απο την εσωτερικη εξοδο του ξενοδοχειου προς το parking,ενω εγω παταω εν το μεταξυ απο το τηλεκοντρολ για να ανοιξει και η κεντρικη πορτα.
Γυριζει ο ανθρωπος μετα απο 2 λεπτα περιπου και μου λεει, ''Ρε φιλε καποιος εχει αφησει μια μεγαλη μηχανη στην στοα του parking και δεν μπορω να βγω...''
Λεω αν ειναι δυνατον,ποιος αφησε μηχανη ακριβως στην μεση της εξοδου σε parking που λειτουργει επι 24ωρου??
Παω εξω...και τι να δω...η μηχανη μου ηταν αυτη που εφραζε την εξοδο,μετακινημενη τουλαχιστον 25-30 μετρα απο κει που την ειχα αφησει και 1 μετρο απο τον δρομο που περναει εξω απο την στοα.
-''ΩΧ'' λεω ''το μηχανακι μου ειναι αυτο''
-''Μα καλα τοσο χωρο εχει μεσα εκει το αφησες?Να στο παρει και κανεις...'' μου λεει ο τυπος.
-''Μααααα...εγω μεσα το ειχα...να εκει ακριβως'' εγω με κομμενα γονατα και την πιεση ανεβασμενη στο 100
-''Ναι ε? καλα και ποιος την κουνησε?''
-''ξερω γω??''
-''Πω...πω... μαλλον πηγαν να στην παρουνε ε?'' μου λεει...
-''τι να σου πω...δεν ξερω'' του λεω.
Για να μην πολυλογω...προφανως η πορτα δεν εκλεισε λιγες ωρες πριν, οταν πατησα το κουμπι απο το τηλεκοντρολ,οι καλοθελητες ειδαν ανοιχτα,μπηκαν, και υποθετω οτι το μηχανακι το πηγαν σπρωχνοντας ως τον δρομο σχεδον, με σκοπο, η να το φορτωσουν οπως ειναι...η να κανουν μεσα στη στοα, μιας και δεν θα τους εβλεπε κανεις απο τα εσωτερικα μπαλκονια των δωματιων που βλεπουν προς τον χωρο του parking, την οποια διαρηξη σε διακοπτες κλειδαρια κλπ κλπ...Παντως στον διακοπτη δεν υπηρχε ουτε το παραμικρο δειγμα οτι προσπαθησαν να τον παραβιασουν,να τον σπασουν η δεν ξερω και γω τι...το μηχανακι ηταν αθικτο.
Τι μεσολαβησε,τι συνεβει, και το παρατησαν οπως ηταν και εφυγαν δεν ξερω...οτι κι αν ηταν παντως το ευχαρστω θερμα...
Συνοψιζοντας.
Λαθος 1ο :Για να μη πω για πρωτη φορα...αλλα σιγουρα για τελευταια, δεν βγηκα εξω να τσεκαρω αν εκλεισε η πορτα.
Λαθος 2ο :Τοσο καιρο καθομαι και αγοραζω οτι παπαρια κυκλοφορει σε extra και το βαζω στη μηχανη...ενα συναγερμο της προκοπης δεν μπορουσα να βαλω.
Ηδη παραγγειλα σημερα και περιμενω αυριο η μεθαυριο συναγερμο,τον SCORPIO SR-i900 WB ελπιζω να ειναι καλος βασικα,γιατι μου τον συστησε ενας ξαδερφος(μιας και εγω απο συναγερμους δεν ξερω και πολλα) ο οποιος εχει καποιο προηγουμενο μοντελο αυτου του συναγερμου και μου ειπε οτι ειναι απο τους καλυτερους...απο τους ακριβοτερους παντως ειναι...330 ο συναγερμος + 50 αν θυμαμαι καλα για ενα μπλιμπλικι που μπορεις λεει με αυτο,αν τυχει και σε κατεβασει κανεις με τσαμπουκα απο το μηχανακι η το καβαλησει εκει που περνεις τσιγαρα απο το περιπτερο και φυγει,να πατησεις ενα κουμπι απο τηλεκοντρολ του που σβηνει την μηχανη και ο κλεφτης περνει τα τετοια σου...αρκει να κρατας το κοντρολ πανω σου και να μην το εχεις πανω στα κλειδια(αλλιως περνεις εσυ τα τετοια του κλεφτη)...τελος παντων...
Μια ερωτησουλα μονο προς τους χωριανους μου, για το που να παω να τον περασουν στην μηχανη,σκεπτομαι τον Βενετακη στην αναπαυσεως βασικα,αλλα αν εχει καποιος αλλη προταση ευχαριστως να την ακουσω...
Αυτη ειναι η ''μικρη'' χθεσυνοβραδυνη μου εμπειρια...παντως η αισθηση απο ολο αυτο ηταν σαν μου την πηραν και την ξαναβρηκα...τετοια ανακουφιση...τι να πω...ποτε και σε κανεναν ρε μαγκες ειληκρινα...
![]()