Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 43

Θέμα: ΓΙΑΤΙ??

κυραΚουλα στο εκανα γουλι Το avatar του/της SpineshankD

ΓΙΑΤΙ??

δεν μου αρεσει να γινομαι αγγελιοφορος κακων μαντατων,αλλα κατι τετοια με στεναχωρουν κ με εξοργιζουν ταυτοχρονα..

ενα παληκαρι γυρω στα 28 με TDM 850 μου εκανε αρνητικη εντυπωση που περναγε παντα "ταπα" ακρανωτος μπροστα απο το βενζιναδικο κολλητου μου φιλου στην Π.Ραλλη που αραζω και βλεπω τα χειροτερα ενιοτε.

Προχθες ομως ηταν με την γυναικα του μαζι,ακρανωτοι και οι 2 και παλι ταπα και 1 φαναρι πριν το κρατικο Νικαιας διασχιζει την Ραλλη ενας ηλικιωμενος και πεφτουν επανω του.

Αποτελεσμα? διαλυμενοι και νεκροι και οι 3 σε μια στιγμη και ενα μικρο παιδακι θα μεγαλωσει χωρις γονεις...

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ ΡΕ ΦΙΛΕ???ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΕΤΣΙ Γ@ΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤ@Ν@ ΜΟΥ????

Την ιδια απορια εχω και εγω....

καποιοι νομιζουν οτι ειναι ατρωτοι πανω στην μοτο....και πιεζουν τις καταστασεις τις λαθος στιγμες...

Κριμα για τα παιδια αλλα ας γινει μαθημα αυτο σε μερικους....

βλέπουν πως επί σειρά ετών δεν παθαίνουν τίποτε και συμπεραίνουν πως δεν θα πάθουν ποτέ

ΜΙΑ φορά σου τυχαίνει ρε φίλε, δεν θέλει πολλές...

εμ, όλοι οι άλλοι που τα έχουμε σκάσει για να έχουμε δυο κράνη, δυο μπουφάν κλπ είμαστε μλκ φαίνεται...αντί να τα δώσουμε για κάνα τελικό να κάνουμε και μπούγιο στην καφετέρια...!

(περιττό να το πω, αλλά εννοείται κρίμα για τις ζωές που χάθηκαν)
    ntontos
    no motori, no party
    αμήχανος μέχρι νεωτέρας...

giati to ekane ? na sou pw egw giati to ekane.
    epidei einai magkas !
    epidei edw stin ellada ama foras kranos, mpoufan, gantia klp eisai flwros, gia afto !
    eidika ean tolmiseis me to papi na foreseis to kalo to kranos ginesai o perigelos o idios. ti kostizei re megale poio poly ? to papi h to kranos ?
    sory re paidia pou den foresa ti mlkia pou mou dwsane gia dwro me to papi pou den antexei oute apo mia geri mpounia, kai sory pou den pira tin xristina mou (cbr 600) gia na paw sto periptero gia tsigara mpas kai eimai asorti toulaxiston me to kranos.
    pas na vgaleis akri re megale sovara ?

Τραγικό...

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Keep spamming!!!:a13:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    μαλιστα!

κριμα

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Κρίμα

Εγώ πάντως εντός πόλης είτε έχω πάει κάπου με το xmax, είτε με το fazer είτε ακόμα και με το Κ1 πάντα ακούω την ίδια μαλ@κεία γιατί και καλά φοράω μπουφάν και τι βαρύ που είναι και τι άβολο και το καλοκαίρι το χαπάκι του στυλ δε ζεσταίνεσαι και το χειμώνα μα καλά πιο ζεστά δε θα ήσουν μ' ένα πουπουλένιο.

Α και μια απορία Velgos : Για προσωπικούς λόγους λες το CBR Χριστίνα ή είναι κάποιο κοινό παρατσούκλι;
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Αμετανόητος Κριός... Το avatar του/της Manalishi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Άντε να πείσεις μετά οτι δεν φταίνε οι μηχανές, αλλά αυτοί που τις οδηγάνε, το ίδιο και για τα αυτοκίνητα...
    I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!

Ma fysika kai ftaine oi anavates ti na leme twra. Enoeitai kai krima gia to paidi, alla to leme kai to ksanaleme: odigate PROVLEPONTAS ME SIGOURIA oti oi alloi tha tin kanoun tin malakia. Eite mia gria/geros pou tha petaxtei pisw apo to stamatimeno lewforeio, eite ena kouti pou tha paraviasei to stop kai isws kai kokkino fanari/apotomi allagh lwridas. Afta einai standard re paidia, eipame eimaste aoratoi sto dromo akomi den to mathate ?

Road67 mpa oxi diko mou einai to xristina. px to cryptonaki mou einai o kitsos

in standby mode Το avatar του/της liakaros

Re: ΓΙΑΤΙ??

Αρχικά δημιουργήθηκε από SpineshankD

Αποτελεσμα? διαλυμενοι και νεκροι και οι 3 σε μια στιγμη και ενα μικρο παιδακι θα μεγαλωσει χωρις γονεις...

Γ@μησε τα....Γ@μησετα...

μου ανοιξε η ορεξη βραδυατικα

Αρχικά δημιουργήθηκε από SpineshankD
    δεν μου αρεσει να γινομαι αγγελιοφορος κακων μαντατων,αλλα κατι τετοια με στεναχωρουν κ με εξοργιζουν ταυτοχρονα..

ενα παληκαρι γυρω στα 28 με TDM 850 μου εκανε αρνητικη εντυπωση που περναγε παντα "ταπα" ακρανωτος μπροστα απο το βενζιναδικο κολλητου μου φιλου στην Π.Ραλλη που αραζω και βλεπω τα χειροτερα ενιοτε.

Προχθες ομως ηταν με την γυναικα του μαζι,ακρανωτοι και οι 2 και παλι ταπα και 1 φαναρι πριν το κρατικο Νικαιας διασχιζει την Ραλλη ενας ηλικιωμενος και πεφτουν επανω του.

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ ΡΕ ΦΙΛΕ???ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΕΤΣΙ Γ@ΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤ@Ν@ ΜΟΥ????

Κρίμα ρε γμτ την αγανάκτηση....κρίμα....κάτι παρόμοιο έχω δει κι εγώ και ξέρω πως είναι να βλέπεις το μέλλον....δηλαδή να βλέπεις αναβάτη με ανάλογη συμπεριφορά και να λές πως κάτι δεν πάει καλά...και στο επόμενο δευτερόλεπτο μόλις γύρισες το κεφάλι στην άλλη μεριά με τη σκέψη πως μπορεί να κάνεις και λάθος, να ακούσεις το μπάμ....

Αλλά πέρα από την εντελώς λάθος οδήγηση...έχω ακούσει πολλά με παπούδες....δηλαδή είναι σαν επιδημία....είτε με αμάξια, είτε κυρίως με τα πόδια στην πόλη...κάτι πρέπει να γίνει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από velgos
    Ma fysika kai ftaine oi anavates ti na leme twra. Enoeitai kai krima gia to paidi, alla to leme kai to ksanaleme: odigate PROVLEPONTAS ME SIGOURIA oti oi alloi tha tin kanoun tin malakia. Eite mia gria/geros pou tha petaxtei pisw apo to stamatimeno lewforeio, eite ena kouti pou tha paraviasei to stop kai isws kai kokkino fanari/apotomi allagh lwridas. Afta einai standard re paidia, eipame eimaste aoratoi sto dromo akomi den to mathate ?

Road67 mpa oxi diko mou einai to xristina. px to cryptonaki mou einai o kitsos
    Πολύ σωστά λόγια ρε φίλε. Τι να πω. Κάθε μέρα έτσι οδηγάω. Προσπαθώ κάθε στιγμή να προβλέψω και να προλάβω το λάθος του άλλου και διαμορφώνω ανάλογα την δική μου οδήγηση. Και πάντα με κράνος-μπουφάν-γάντια...ακόμη και με το 50αράκι το σκούτερ...

Και πραγματικά πιστεύω ανάλογη οδήγηση δεν την μαθαίνεις πουθενά...ούτε στο δίπλωμα, ούτε στα CSS, ούτε και στη καθημερινότητα αν δεν θες να τη μάθεις. Τουλάχιστον μέχρι τώρα λειτουργεί άψογα και το μόνο που θέλω είναι να συνεχίσω έτσι.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από velgos
    pas na vgaleis akri re megale sovara ?
    Δυστυχώς έχεις δίκιο,δυστυχώς...
    Παιδιά όποιος σώθηκε σώθηκε.Εννοώ ότι αν τα λες μια,δυο,τριανταδυο και ο άλλος το χαβά του γ@μησέ τα,μην ασχολείσαι.Άστον να κάνει ό,τι καταλαβαίνει.Πόσες φορές στο φόρουμ διαβάζουμε:ζητείται κράνος μέχρι 50 ?,από τα alex pak κλπ κλπ.Πόσες φορές "έλα μωρέ δε χρειάζονται πάντα γάντια-μπουφάν" ή "το πότε θα φορέσω εξοπλισμό και πότε όχι το κρίνω εγώ" και άλλα παρόμοια.Υποτίθεται από άτομα που ασχολούνται με τις μηχανές...

Αν του άλλου δεν του κόβει δεν αξίζει να χολοσκάς,μόνο να του ευχηθείς να'ναι πάντα τυχερός και όρθιος.

υπάρχουν και εκείνοι που φοράνε κράνος, αλλά δεν τo δένουν

είναι ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ, αν ποτέ πέσουν, να ΜΗΝ ωφεληθούν από το κράνος

το λένε και το ΦΩΝΑΖΟΥΝ, "φοράω κράνος για να μη φάω κλήση, ΟΧΙ για να με προστατέψει από πτώση"

θα τους βρείτε στο www.yatabaza.gr

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. γιατί δεν βλέπουμε??????????????
    από code στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 20/02/2007, 14:01
  2. Ρε ΓμΤΠτνΜου Γιατι Σταματησατε;
    από NLS στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 29/12/2003, 06:32
  3. Απαντήσεις: 3