ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΜΟΤΟ ΜΟΥ.....
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ
edit:byr0n
![]()
![]()
![]()
edit:byr0n
![]()
![]()
![]()
τι δουλειά έκανε ακριβώς?Αρχικά δημιουργήθηκε από george72
![]()
![]()
![]()
![]()
Του την έπλυνε ρε Φώτη πωωωωω μωρ'αδερφάκι μου....Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
τι δουλειά έκανε ακριβώς?![]()
![]()
![]()
![]()
ρεκτιφιε και υπερτουμπανιαση.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
τι δουλειά έκανε ακριβώς?![]()
ρε Φωτη...ρε Φωτη....καποιες φορες απορω αν ΔΕΝ το κανεις για πλακα.....![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ρεκτιφιε και υπερτουμπανιαση.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε Φωτη...ρε Φωτη....καποιες φορες απορω αν ΔΕΝ το κανεις για πλακα.....![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε παιδιά... είδα το URL "wash and go" και νόμιζα ότι έβγαλε aftermarket για μηχανές
η ULTREX.......![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
Πλυσιματακι, κερωμα, γυαλισμα
καθαρισμα γραναζια αλλυσιδα, αφαιρεση και καθαρισμα το bagster..
καφεδακι κερασμα, και αναγνωση μοτο περιοδικών οση ωρα περιμενεις.....
1 ωρα την ειχε στην ραμπα και την παλευε!![]()
10 ευρω το μαλλι!
![]()
θεος :a19:Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
ρε παιδιά... είδα το URL "wash and go" και νόμιζα ότι έβγαλε aftermarket για μηχανές
η ULTREX.......![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
road67
διαβαζα σε παλιοτερο ποστ δικο σου για το φειζερ οτι του κανεις πολλα χλμ επαρχιες....
(τα ιδια και γω)
πηγαινε εκει και θα με θυμηθεις, ο ανθρωπος ειναι επαγγελαμτιας, αγωνιζομενος στο πρωταθλημα και πανω απο ολα μοτοσυκλετιστης!!
Σε πια περιοχη μαγκες παιζει αυτο το πλυσιμο σε αυτην την τιμη;
Στην Ελλαδα ειναι;![]()
![]()
![]()
vestromas δεν το χανεις
στο φαναρι Μιχαλακοπούλου και Φειδιππίδου θα το δεις δεξια σου, εχει και ταμπελα!
Aντε ρε!!! Στην γειτονια μου και δεν το πηρα χαμπαρι; Θελει ραντεβου; Απογευματα δουλευει; Κανα τηλεφωνακι με πμ. θα δωσετε καλοι συμφορουμιτες εαν προβλεπετε;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
με 10 ευρώ εδώ μπορεί και να μου αφιερώσει 5 λεπτά.. να την.. ξεπλύνει..Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Aντε ρε!!! Στην γειτονια μου και δεν το πηρα χαμπαρι; Θελει ραντεβου; Απογευματα δουλευει; Κανα τηλεφωνακι με πμ. θα δωσετε καλοι συμφορουμιτες εαν προβλεπετε;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για τέτοια τιμή την ανεβάζω τα χριστούγεννα πάνω
![]()
Το fazer πουλήθηκεΑρχικά δημιουργήθηκε από george72
road67
διαβαζα σε παλιοτερο ποστ δικο σου για το φειζερ οτι του κανεις πολλα χλμ επαρχιες....
(τα ιδια και γω)
πηγαινε εκει και θα με θυμηθεις, ο ανθρωπος ειναι επαγγελαμτιας, αγωνιζομενος στο πρωταθλημα και πανω απο ολα μοτοσυκλετιστης!!αλλά μιας και το ανέφερες μόλις την πάρω θα του πάω τη Haya για κανά δοκιμαστικό αφού την περιποιηθώ για κανά μήνα στα λασπόλουτρα που πάω. Μήπως είμαι γουρούνι; :rotflmao: :rotflmao:
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο