Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 4 από 4

Θέμα: ψηφιακα μηχανηματα αερα στα βενζιναδικα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005

ψηφιακα μηχανηματα αερα στα βενζιναδικα

ρε παιδια εχει κανεις τσεκάρει αυτα τα καινουργια μαραφετια που εχουν τα βενζινάδικα για να βαζεις αέρα?
    ρυθμιζεις απο πριν την πιεση στην ψηφιακη οθόνη και μετά απλα συνδεεις το ματζαφλάρι στο λαστιχο
    εχουν καμια σχετική ακρίβεια?ή ειναι χειρότερα απο τα παλια αναλογικά που ειχαν?
    αν εχεις κανει κανεις καμια συγκριση (πχ να εχει διασταυρωση την πιεση με δικο του μετρητη) ας μας πει για να ξερουμε τι να επιλεγουμε....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Re: ψηφιακα μηχανηματα αερα στα βενζιναδικα

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    ρε παιδια εχει κανεις τσεκάρει αυτα τα καινουργια μαραφετια που εχουν τα βενζινάδικα για να βαζεις αέρα?
    ρυθμιζεις απο πριν την πιεση στην ψηφιακη οθόνη και μετά απλα συνδεεις το ματζαφλάρι στο λαστιχο
    εχουν καμια σχετική ακρίβεια?ή ειναι χειρότερα απο τα παλια αναλογικά που ειχαν?
    αν εχεις κανει κανεις καμια συγκριση (πχ να εχει διασταυρωση την πιεση με δικο του μετρητη) ας μας πει για να ξερουμε τι να επιλεγουμε....
    ειναι πολυ καλο και ευχρηστο
    απλα το συνδεεις και διαλεγεις τον αριθμο, ειτε να φουσκωσει ειτε να ξεφουσκωσει
    μια χαρα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005

Re: Re: ψηφιακα μηχανηματα αερα στα βενζιναδικα

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    ειναι πολυ καλο και ευχρηστο
    απλα το συνδεεις και διαλεγεις τον αριθμο, ειτε να φουσκωσει ειτε να ξεφουσκωσει
    μια χαρα
    ναι οντως ειναι πολυ ευχρηστο...το εχω χρησιμοποιήσει...αλλα δεν ξερω ..μου φαινεται οτι θα εχει μεγαλη απόκλιση..
    συνηθως εχει ενα λαστιχο πολλα μετρα...που μου φαινεται και της πλακας....και λεω μηπως εχει μεγαλύτερη αποκλιση και απο τα αναλογικα...
    για αυτο λεω μηπως κανεις εχει διπλοτσεκαρει την πιεση με καποιο εγκυρο μετρητη, αφου πρωτα εχει χρησιμοποιήσει το εν λογω μηχανημα...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Destination is the trip Το avatar του/της Corvo
    δεν ξερω για αυτα που λες αλλα γιατι δεν πας σε καποιο βουλκανιζεταρ να σου μετραει τον αερα ειναι σιγουρα πιο ακριβες
    You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.

Παρόμοια θέματα

1. Αέρα στα πανιά σας...
    από Nik0s στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 11/02/2010, 21:07
  2. αερα στα λαστιχα cb500
    από saloutos στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 27/07/2008, 12:38
  3. Και αερα στα πανια μας
    από Meni0s στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 32