Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 12 από 12

Θέμα: ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ..

ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ..

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ..
    ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΩ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ..
    ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΛΕΨΑΝΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ,ΕΝΑ Ζ 750 ΤΟΥ 2006 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ..ΠΡΙΝ 10 ΜΕΡΕΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΕΝΤΟΠΙΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΒΑΝΟ ΠΟΥ ΕΚΛΕΒΕ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙ 1000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ,ΤΗ ΦΑΡΚΑΔΩΝΑ..
    Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΑΚΙ ΕΝΩ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ,ΧΤΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ..
    ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΝΤERNET ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ..

Αρχικά δημιουργήθηκε από KOSTASTSIMO
    ΕΝΩ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
    Aυτό δεν το κατάλαβα, αποδεικνύει δηλαδή ότι τη μηχανή την αγόρασε από μαγαζί ή από κάποιον άλλο ιδιοκτήτη σαν μεταχειρισμένη με όλα τα νόμιμα έγγραφα ;

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios

Re: ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ..

Aν μπορείς να αποδείξεις ότι είναι η δικιά σου μηχανή ............ με τον αρ. πλαισίου και την ομολογία του Αλβανού, ο τύπος που την αγόρασε πάει μέσα για ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΗ και παίρνεις πίσω τη μηχανή σου !!!
    Ο τύπος πως την κυκλοφορεί ;;; Με τι χαρτιά ;;;
    Αν έχει "χτυπήσει" άλλα νούμερα 95 % αυτό ΦΑΙΝΕΤΑΙ !!!

Καλή τύχη

Παλαιό μέλος
    Θα συμφωνήσω με τον arxaio, καθώς κάποια πράγματα δεν κρύβονται εύκολα...

Θα σου προτείνω να βρείς κανέναν σοβαρό δικηγόρο και να αφήσεις τους χασοδίκες, διότι μόνο αν είναι τέτοιοι μπορούν να σου λένε ότι δεν θα πάρεις πίσω μια μηχανή που μπορεί να αποδειχτεί ότι είναι δικιά σου από τα χαρτιά.

Αν όντως ισχύουν αυτές οι μ@λ@κίες και δεν γίνει και τίποτα, δώσε και εσύ κανένα χιλιάρικο σε κανέναν αλβανό (ή άλλης εθνικότητας κλέφτη), να του την κλέψει και να στην "πουλήσει"...

Υ.Γ. Το καθίκι που την αγόρασε δεν ήξερε ότι ήταν κλεμένη, τί χαρτιά έχει στα χέρια του; Μήπως θέλει και αυτός κανένα χέρι ξύλο;;;

Παλαιό μέλος
    Δυστυχώς από ότι κατάλαβα η αστυνομία αν και έχει κατάθεση του κλέφτη που να λέει ότι την πούλησε στον συγκεκριμένο άνθρωπο δεν έχει βρει την μηχανή οπότε και δεν μπορεί να κάνει και πολλά.

Και νομίζω ότι είναι λογικό

Αύριο μπορεί να ισχυριστεί κάποιος ότι έκλεψε κάτι και το πούλησε σε εμένα π.χ.

Αν δεν το βρουν στην κατοχή μου η δεν έχουν άλλες αποδείξεις δεν μπορούν να μου κάνουν και πολλά .

Αν το παλικάρι είναι σίγουρο για τον αγοραστή μάλλον το καλύτερο που θα μπορούσε να κάνει θα ήταν να πείσει τον αγοραστή ότι η καλύτερη έκβαση της υπόθεσης θα ήταν να βρεθεί το μηχανάκι παρατημένο κάπου.

Τα επιχειρήματα που θα χρησιμοποιήσει για να πείσει τον κλεπταποδόχο μπορεί να τα κρίνει μόνος του πιστεύω

Παλαιό μέλος
    Αν δεν έχει βρεθεί η μηχανή, όντως τρέχα γύρευε...
    Δεν το κατάλαβα, sorry....

Πάντως δεν είναι κακή ιδέα να τον "πείσεις" με κάποιον τρόπο....

non serviam Το avatar του/της kachius
    Από ότι καταλαβαίνω η μηχανή δεν έχει βρεθεί,
    δε μπορεί να είναι τόσο "βλάκες" δύο δικηγόροι...

Αν τελικά η μηχανή υπάρχει στην κατοχή του,
    άλλαξε δικηγόρο και θα την πάρεις σύντομα!
    (όπως αναφέρθηκε παραπάνω)
    Ξέρω από βέσπα!

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Αν δεν την κυκλοφορεί απ' τη στιγμή που σχηματίστηκε δικογραφία η μηχανή έχει γίνει ήδη φύλλο και φτερό.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

...

ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ..ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΑ...
    Η ΜΗΧΑΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ.. Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΑΠΛΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ..ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ..ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ..ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΙΑ..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD

Re: ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από KOSTASTSIMO
    ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ..ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΑ...
    Η ΜΗΧΑΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ.. Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΑΠΛΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ..ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ..ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ..ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΙΑ..
    Φίλε προφανώς ο Έλληνας θα είναι γνωστό κλεφτρόνι στην Ασφάλεια...Δεν θα ήταν φαντάζομαι η πρώτη φορά που έκανε κάτι τέτοιο...Άν είναι "επαγγελματίας" κάπου θα υπάρχει ένας χώρος-αποθήκη όπου γίνονται αυτές οι δουλειές και όλο και κάποια ίχνη θα βρεθούν εκεί...άσε τους δικηγόρους προς το παρόν και δες μήπως η ασφάλεια σε βοηθήσει...Έχουν αυτοί τον τρόπο να τον πείσουν....

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Kαθίκι ο Αλβανός...δύο φορές καθίκι ο "Έλληνας"

...άσε που μάλλον ο Αλβανός είναι "υπάλληλός" του με βάση τα όσα γράφηκαν στο thread
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Παντως εσυ εχεις <<στοχο>> να κινηθεις δικαστικα και να απαιτησεις την αποζημιωση σου,αν θα παρεις τιποτα ειναι μια αλλη ιστορια....Παντως επειδη το ειπε ο κλεφτης δεν ειναι καταδικαστικο για τον αλλον χωρις στοιχεια..

Ελπιζω να βρεις ακρη και αν δεν βρεις την μηχανη,τουλαχιστον να παρεις καποια χρηματα...

Παρόμοια θέματα

1. metal αγανακτηση...
    από el_hymador στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 14/12/2009, 19:36
  2. Καραβια και αγανακτηση...
    από mhtsorodas στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2008, 22:00
  3. ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΘΥΜΟΣ
    από nikos force στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 43