Την βοηθεια οσων εχουν ψαχτει με τις εγγυησεις.
Ξεκιναω απο το οτι η μηχανη ειναι εισαγωγης Σφακιανακη.Το λεω αυτο γιατι οταν πηρα τηλεφωνο το πρωτο που με ρωτησαν ειναι αν ειναι δικης τους εισαγωγης.
Το θεμα εχει ως εξης .
Πρεπει να αλλαχτει ο διακοπτης της μιζας γιατι μου δημιουργει προβλημα στα φωτα(διαπιστωμενο απο το εξουσιοδοτημενο συνεργειο της suzuki εδω στο Βολο).Εγω τωρα ρωταω τον καλυπτει η εγγυηση η οχι?(Η μηχανη ειναι ακομα μεσα στην εγγυηση).
Ο τοπικος αντιπροσωπος μου ζηταει 75 ευρω .Σε τηλεφωνημα που εκανα σε Σφακιανακη ενας τεχνικος του, μου ειπε οτι τον καλυπτει η εγγυηση.
Εγω τωρα σαν καταναλωτης που εδωσα τα ωραια μου ευρω τι να κανω?Να κατεβω Αθηνα να τον αλλαξω δωρεαν οπως λογικα οφειλουν και να μου στοιχεισει τα τριπλασια (βενζινες και χασημο τουλαχιστων δυο ημερων εργασιας),η υποκειπτω και πληρωνω τα 75 ευρω στον τοπικο αντιπροσωπο?
Αν ειναι ο διακοπτης μεσα στην εγγυηση αυτη περιλαμβανει και τα εργατικα του συνεργειου?
![]()