Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 15

Θέμα: Suomy spec extreme

Νέο μέλος Το avatar του/της jkap

Suomy spec extreme

Είμαι και εγώ σε αναζήτηση κράνους και συγκεκριμένα ανάμεσα σε Arai και Shoei αλλά είδα και το Suomy SPEC Extreme Capirossi και μου άρεσε.

http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/...uctDetailImage

Από ότι είδα οτι τα Arai και shoei μονοπωλούν τις επιλογες (καποιων,οχι ολων), το συγκεκριμένο κράνος ειναι υποδεεστερο ???

Επειδή σκοπεύω να βγώ στην γύρα για δοκιμές να το έχω στα υπόψην ή όχι?

Ο έχων άποψη ας μας διαφωτίσει.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Η Suomi βγάζει πολύ καλά κράνη.
    Να πας & να το δοκιμάσεις & αν εφαρμόσει σωστά στο κεφάλι σου τότε go for it

Ειμαι κ εγω στη γυρα για κρανος κ λογω της προσφορας του fcmoto το εψαξα για τα Suomy.

Το μονο αρνητικο που αναφερεται στο ιντερνετ ειναι ο θορυβος. Βεβαια αυτο ειναι σχετικο γιατι το RX7 που το θεωρουν οι πιο πολλοι κορυφη, ειναι πολυ θορυβωδες.

Ασχετως του ιντερνετ, οταν το δοκιμασα μου εκατσε καλυτερα απο ολα τα κρανη που εχω δοκιμασει. Ποιοτητα βαφης, απλα ειναι η καλυτερη που υπαρχει. Το μονο αρνητικο κατα τη γνωμη μου ειναι οτι οι αεραγωγοι κ στο extreme κ στο spec1 δεν κλεινουν! Κ δεν εχω βρει καποιον που να εχει ηδη το κρανος αυτο να μου πει τι γινεται σε περιπτωση κρυου ή βροχης.

Επισης αλλη μια πληροφορια σχετικη-ασχετη ειναι οτι οι πιο πολλοι αγωνιζομενοι της Suomy(εκτος του Καπιροσι) το εχουν γυρισει στο Vandal για καποιο λογο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της george72
    εχω το spec το απλο οχι το extreme

καταπληκτικο κρανακι, ελαφρυ και αθορυβο στα πολλα χιλίομετρα, τρομερη εφαρμογη στο κεφαλι με πληρως αποσπωμενη ολη την αλκανταρα απο μεσα για καθαρισμα...

ποιοτητα βαφης και βερνικιου αριστη!
    (ενα σκασιμο μου παρουσιασε στην κορυφη του αεραγωγου στην βαφη..... το εστειλα ιταλια μεσω του μαγαζιου που το ειχα αγορασει, και επιστροφη σε 15 μερες)

το μονο προβλημα που εχω παρατηρησει ειναι οτι μετα απο εκτεταμενη και καθημερινη χρηση, χαλαρωνει λιγο η ζελατινα μεσα απο τα αυτακια στο πλαι και συντονιζει, με το κλειδακι που δινει η suomi ανοιγεις τα αυτακια και απλως σφιγγεις λιγο τους πλαστικους συνδεσμους)

Επειδη με ενδιαφερει το spec1 σαν κρανος, αντιμετωπισες ποτε προβλημα επειδη οι αεραγωγοι μενουν ανοιχτοι; Σε βροχη;

Ευχαριστω

οχι φιλε μου ποτε!

και το κρανακι εχει φαει βροχη με το τουλουμι σε ταξειδακια

το γνωστο προβλημα με το θολωμα της ζελατινας θα το εχεις ομως στην βροχη:smilea:

(πραγματικα ενα απο τα καλυτερα κρανη που εχω φορεσει σε θεμα εφαρμογης ανεσης και θορυβου)

κατι θα ξερει και ο γερολυκος ο λορι που το προτιμαει

Αρχικά δημιουργήθηκε από george72
    οχι φιλε μου ποτε!

και το κρανακι εχει φαει βροχη με το τουλουμι σε ταξειδακια

το γνωστο προβλημα με το θολωμα της ζελατινας θα το εχεις ομως στην βροχη:smilea:

(πραγματικα ενα απο τα καλυτερα κρανη που εχω φορεσει σε θεμα εφαρμογης ανεσης και θορυβου)

κατι θα ξερει και ο γερολυκος ο λορι που το προτιμαει

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	70w37kuug9spy3dq57qg.jpg 
Προβολές:	553 
Μέγεθος:	18,0 KB 
ID:	145953

Νέο μέλος Το avatar του/της jkap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Yianniss
    ...

Ασχετως του ιντερνετ, οταν το δοκιμασα μου εκατσε καλυτερα απο ολα τα κρανη που εχω δοκιμασει....
    Φίλε μου μπορείς να μου πείς που το βρήκες για να το δοκιμάσεις?

Εγώ δοκίμασα το XR-1000 και μου είναι το small πολύ σφηχτό ανώ το medium όχι αρκετά.
    Το viper gt νομίζω μου έκατσε καλύτερα.
    Έχει κανείς ιδέα ανάμεσα στα 3 ποιο έιναι καλύτερο? Ο πωλητής μου είπε το viper gt.

Υπόψην οδηγώ γυμνό μηχανάκι.

Φοράω ένα Spec1R και επιβεβαιώνω τα καλά λόγια που λένε οι αποπάνω. Είναι τέλειο. Επίσης δεν πήρα το extreme λόγω των extra αεραγωγών που έχει για να γλιτώσω θόρυβο.

Δείτε κι αυτό στην υπογραφή μου που πουλάω είναι large στο κουτί του ακόμα εντελώς αφόρετο και το δίνω πολύ φτηνά γιατί μου είχε έρθει λάθος μέγεθος από ebay.

Αρχικά δημιουργήθηκε από jkap
    Φίλε μου μπορείς να μου πείς που το βρήκες για να το δοκιμάσεις?
    Υπόψην οδηγώ γυμνό μηχανάκι.

Το δοκιμασα στην Καλλιροης σε ενα αρκετα μεγαλο μαγαζι, οπως πηγαινεις προς Αθηνα. Μου φαινεται ηταν το Bike accessories. Εχει Arai και Suomy.

Επειδη ειμαι πολυ στο ψαξιμο, απο οτι ειδα στο ιντερνετ, οι Αμερικανοι τουλαχιστον θεωρουν οτι τα κορυφαια κρανη (οχι με σειρα αξιολογησης) ειναι τα:
    -Arai RX7 RR
    -Shoei X11
    -Shark RSR2
    -Suomy Extreme
    - κ ενα της AGV (δεν θυμαμαι ποιο)

πολλα review εχει το helmetharbor.com

Επειδη ειμαι στο τσακ να τσιμπησω ενα spec 1R, αυτο με τους αεραγωγους που δεν κλεινουν ειναι σιγουρο? Μου φαινεται περιεργο για κρανος τετοιας κλασης..
    το χειμωνα δηλαδη τί κανεις?το δαγκώνεις?

Αρχικά δημιουργήθηκε από paranoid
    Επειδη ειμαι στο τσακ να τσιμπησω ενα spec 1R, αυτο με τους αεραγωγους που δεν κλεινουν ειναι σιγουρο? Μου φαινεται περιεργο για κρανος τετοιας κλασης..
    το χειμωνα δηλαδη τί κανεις?το δαγκώνεις?
    Έχει έναν αεραγωγό μπροστά ο οποίος κλείνει. Οι σχισμές που έχει από πάνω δεν ειναι αεραγωγοί, αεροδυναμικά βοηθήματα είναι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dhzou
    Έχει έναν αεραγωγό μπροστά ο οποίος κλείνει. Οι σχισμές που έχει από πάνω δεν ειναι αεραγωγοί, αεροδυναμικά βοηθήματα είναι...
    Αυτό που περιγράφεις νομίζω είναι το extreme που έχει μία τρυπούλα στο κέντρο..
    Το spec 1R δεν έχω δεί να έχει κάτι να κλείνει...

Αρχικά δημιουργήθηκε από paranoid
    Αυτό που περιγράφεις νομίζω είναι το extreme που έχει μία τρυπούλα στο κέντρο..
    Το spec 1R δεν έχω δεί να έχει κάτι να κλείνει...
    Έχει μπροστά στο σαγόνι ρε συ εκεί ειναι ο μοναδικός αεραγωγός του και κλείνει!

Κανεις λαθος φιλε μου. Δεν ειναι μονο αεροδυναμικα βοηθηματα, ειναι κ αεραγωγοι. Δεν υπαρχει κρανος διχως αεραγωγους στο πανω μερος του.

Κ στο spec1 κ στο extreme αυτοι οι αεραγωγοι δεν κλεινουν. Στο vandal ειναι περιστροφικοι κ αν τους γυρισεις πισω τοτε δεν μπαινει αερας.

Παρόμοια θέματα

1. Suomy SPEC Extreme Ben Bostrom
    από Juohmar1 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 28/01/2010, 00:04
  2. Suomi SPEC Extreme Flowers
    από manhunter στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 21/03/2009, 09:42

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε