Είναι κάποιες φορές που κάθομαι σπίτι μόνος , αραχτός στο καναπέ ουισκάκι στο τραπέζι ,ανάβω τηλεόραση για την εικόνα , βάζω ραδιόφωνο και αφήνω το χρόνο να κυλήσει απλά και γαργαλιστικά χαλαρώνοντας από το καθημερινό στρεσάρισμα που ομολογουμένως με πνίγει ορισμένες φορές .
Σκέψεις πολλές περνάνε από το μυαλό μου για διάφορα που συμβαίνουν γύρω μου ,για πράγματα που μου την σπάνε και το λόγο. Κάπως έτσι και σκεφτόμενος όλα αυτά που διαβάζω καθημερινά εδώ και ένα χρόνο σε φόρουμ μοτοσυκλετιστικου περιεχομένου μου δημιουργήθηκαν κάποιες απορίες που αφορούν τις φυλές που υπάρχουν και αν στο τέλος υφίστανται όλα αυτά η απλά γράφονται για το χαβαλέ
Άρχισα να θέτω λοιπόν ερωτήματα στον εαυτό μου χωρίς πολλές φορές να βρω τις απαντήσεις ….σας παραθέτω κάποια από αυτά
-Τελικά είναι καλύτερα τα ευρωπαϊκά η τα ιαπωνικά και γιατί οι ιδιοκτήτες τους είναι τόσο τρελαμένοι με τον ανταγωνισμό
-υπάρχουν φυλές εντουραδες στρηταδες…..καγκουροι ταξιδιώτες..βολταδοροι
-υπάρχει ο διαχωρισμός μοτοσικλετιστής.. οδηγός δίκυκλου….είναι απλά και μέσο μεταφοράς η και παραπάνω…τελικά κατηγοριοποιείτε ανάλογα τη χρήση…..όσοι βγαίνουν εκτός πόλης συχνότερα είναι πιο μοτοσικλετιστές από τους άλλους……όσοι μπαίνουν πίστα είναι πιο μάγκες από τους άλλους
-υπάρχουν οι αργοί και οι γρήγοροι …οι σωστοί και οι λάθος ….οι δήθεν και οι όχι
-ο τόπος κατοικίας παίζει ρόλο στο καθορισμό μιας κατηγοριοποίησης…..άμα δεις ένα κουστουμαρισμένο πάνω σε ένα μηχανάκι λες κοιτά ένα φλώρο…(ενώ εγώ δεν είμαι) η όταν δεις ένα κηφησιωτη με bmw η ένα γιατρό θα πεις από μέσα σου…αυτός δεν είναι για τέτοια μηχανή….
-τελικά θέλουμε να γίνουμε περισσότεροι οι απλά καλύτερα λίγοι και καλοί…..
-είναι η μηχανή που καβαλάμε μια προέκταση της προσωπικότητας μας στον έξω κόσμο η επιβάλετε ανάλογα το οικονοκοινωνικο μας επίπεδο…….
-μήπως όλα αυτά με παρασύρουν που και που…μήπως κυνηγώντας το όνειρο χάνω την ουσία
-μήπως τελικά αν αφήσεις τη ζωή σου να κυλάει έτσι απλά χωρίς προβληματισμούς και ξεψειρίσματα και απλά χαίρεσαι την στιγμή που είσαι πάνω στη σέλα της όποια και αν είναι αυτή …χωρίς να σε νοιάζει η γνώμη των άλλων.. είναι καλύτερα;;
![]()