.......κι'άλλα.....κι' άλλα.......
Ξεκινώ και γω λοιπόν χαρωπός χαρωπός κατα τις 17:30 απο τη δουλίτσα μου να ρίξω λίγο ποδαράτο και μετά να με πάνε με ένα κουτί να πάρω την καλή μου απο το συνεργείο....
Ώρα 18:00 ντάν!και είμαι στο Καματερό ξεκινώντας με το κουτί για Μεταμόρφωση και μετα Αγ.Αναργύρους να πάρω το τζουσουξουρου μου και να την κάνω με ελαφρά...
Η ώρα κυλά αργά και βασανιστικά μέσα στο αποπνικτηκό κουτάκι του φάδερ μου και γω σιγά σιγά συνειδητοποιώ πως η ώρα περνά αλλά...ακόμα στο ίδιο σημείο είμαστε..!!
ΜΠΙΠ!!ΜΠΙΠ!!ΜΠΙΠ!!!
Γαμήδια ακούγονται απο παντού....σιχτίρια...και άλλα πολλά...
Ο πατέρας μου ως συνήθως έχει πιάσει ταχύτητα 60 Χ.Π.Μ (Χριστοπαναγίες/minute) και εγώ έχω αρχίσει και φλιπάρω μέσα στο κουτί....
Ώρα 18:30 και επιτέλους φτάνουμε στη Μεταμόρφωση....έλα μου όμως που είναι ο μισός δρόμος...![]()
![]()
Τα μπινελίκια και η αγανάκτηση απο αμέτρητους κουτο-οδηγους συνεχίζονται ασταμάτητα...τα κουτιά σκάνε απο παντού...δεξιά,αριστερά...πως δε μας πέρασε κ κανένα απο πάνω...
Ώρα 19:10..φτάνουμε στους Αγ.Αναργύρους και παιρνω μια βαθιάαα ανάσα ανακούφισης που θα πάρω το μωρό μου φρέσκο φρέσκο και θα την κάνω...Ρίχνω μια κλεφτή ματιά στο συνεργείο...
ΚΛΕΙΣΤΟ!!!!!
γαμώ τη....**μπιπ** και τη **μπιπ** **μπιπ** **μπιπ** **μπιπ**
1 ώρα και 10 λεπτά για μια απόσταση 10-11 χλμ...δηλαδή έλεος πια...
Και ρωτώ εγώ τώρα ο αλήτης,τσαντάκιας κρανιοφόρος μηχανόβιος....
Που στα γαμήδια ωρε παλικάρια πάνε όοοολοι αυτοί??
Και πως στο καλό την παλεύουν να κυκλοφορούν έτσι κάθε μέρα σπαταλώντας 1,2-3 ώρες μέσα σε ένα κουτί ρίχνοντας μπινελίκια....
![]()
![]()
![]()
Αμήχανος 2η μέρα και βαράω κόκκινα![]()
Βρε δε πα να βρέχει...δεν πα να χιονίζει....2 ρόδες ωρέεε![]()
![]()
![]()
![]()