Σελίδα 1 από 10 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 139

Θέμα: τροχαιες παρανομιες απο τροχαιους.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της spyroszx

τροχαιες παρανομιες απο τροχαιους.

χαιρετω τους παντες ευχομαι τα καλυτερα και μπαινω στο θεμα. σε προσφατο δικαστηριο[10 μερες πριν] εμφανιστηκε πρωην διοικητης τροχαιας και νην εμπειρογνωμον πραγματογνωμον,και δηλωσε οτι επι των ημερων του η τροχαια ανοιγε τις βρυσες του ποτισματος και εσβηνε τα φωτα,στην λεωφορο Σχιστου, τις βραδινες ωρες για να αποτρεπει αυτοσχεδιους αγωνες. τα στοιχεια του μαρτυρα και την ενορκη καταθεση του τα εχω στα χερια μου. θελω να μου πειτε πως μπορω αυτον τον "ανθρωπο"να τον βαλω φυλακη για αποπηρα ανθρωποκτωνιας κατα συροη με ενδεχομενο δολο. .ευχαριστω

to idio legane oti ginetai kai stin vouliagmenis (vouta)
    alla nomizw oti einai radioarvilla
    KAFROS
    www.myspace.com/maronsrad

Solomostrongos Το avatar του/της byron

Re: τροχαιες παρανομιες απο τροχαιους.

Αρχικά δημιουργήθηκε από spyroszx
    χαιρετω τους παντες ευχομαι τα καλυτερα και μπαινω στο θεμα. σε προσφατο δικαστηριο[10 μερες πριν] εμφανιστηκε πρωην διοικητης τροχαιας και νην εμπειρογνωμον πραγματογνωμον,και δηλωσε οτι επι των ημερων του η τροχαια ανοιγε τις βρυσες του ποτισματος και εσβηνε τα φωτα,στην λεωφορο Σχιστου, τις βραδινες ωρες για να αποτρεπει αυτοσχεδιους αγωνες. τα στοιχεια του μαρτυρα και την ενορκη καταθεση του τα εχω στα χερια μου. θελω να μου πειτε πως μπορω αυτον τον "ανθρωπο"να τον βαλω φυλακη για αποπηρα ανθρωποκτωνιας κατα συροη με ενδεχομενο δολο. .ευχαριστω
    Ναι ρε μαν. Πήγαινε τον στα δικαστήρια και πες στον πρόεδρο ότι επειδή φόραγες slick και είχες βγάλει τα φώτα για να τρέξεις την κόντρα, σε πάτησε ο άλλος που φόραγε χαραγμένα

Ρε μάγκες πως τις πετάτε έτσι τις πατάτες ;;
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της spyroszx

Re: Re: τροχαιες παρανομιες απο τροχαιους.

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Ναι ρε μαν. Πήγαινε τον στα δικαστήρια και πες στον πρόεδρο ότι επειδή φόραγες slick και είχες βγάλει τα φώτα για να τρέξεις την κόντρα, σε πάτησε ο άλλος που φόραγε χαραγμένα

λυπαμε για εσενα, εκατσα 2 χρονια νοσοκομειο και εκανα 11 χειρουργεια απο ενα τετοιο περιστατικο. και δεν εκανα κοντρα.

Re: Re: τροχαιες παρανομιες απο τροχαιους.

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n

χαχαχα
    πολυ αστειο ετσι οπως το εγραψες..........
    αλλα την πατατα εκτος απο αυτη που ειπε ο πρωην διοικητης τροχαιας που
    την διαβασες?
    KAFROS
    www.myspace.com/maronsrad

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    λυπαμε για εσενα, εκατσα 2 χρονια νοσοκομειο και εκανα 11 χειρουργεια απο ενα τετοιο περιστατικο. και δεν εκανα κοντρα.

Βιαστηκες byron!!:a28:

Re: Re: Re: τροχαιες παρανομιες απο τροχαιους.

Kακώς κάνεις και λυπάσαι για μένα.
    Ρωτάς πως θα κάνεις μήνυση για κακούργημα σε κάποιον που έριξε νερά ή έκλεισε το φως σε ένα δρόμο (έτσι λέει). Και σε ρωτάει ο δικηγόρος (λέμε τώρα).
    Όταν βρέχει κυκλοφορείς στο δρόμο; Εχεις βρεθεί ποτέ σε δρόμο λίγα χλμ έξω από πόλη; Αντε να δούμε τι θα πεις μετά....

Αν θέλεις να κάνεις σε κάποιον μήνυση για την κατάσταση του δρόμου στο Σχιστό, κάνε στους εργολάβους που έφτιαξαν την 1η γαμωστροφή όπως ανεβαίνεις για νεκροταφείο. Απ΄την εποχή που ήμουν πιτσιρικάς έχει φάει αμέτρητο κόσμο και στα 2 ρεύματα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Καλησπέρα...Αρχικά ελπίζω όλα ποια να είναι περαστικά. Λογικά πρέπει να πας στο συνήγορο του πολίτη. Εκεί από ότι ξέρω έχουν δικηγόρους και μπορεί ίσως να βρεις μια άκρη. Δε ξέρεις μπορεί να είναι και άλλοι που θέλουν να κινηθούν ανάλογα και να κάνετε ομαδική αγωγή. Ελπίζω να σου έδωσα μια ιδέα.

beer drinker Το avatar του/της nakedorange

Re: τροχαιες παρανομιες απο τροχαιους.

Εδώ έχουμε ένα ζήτημα...Η τροχαία άνοιγε τις βρύσες και έκλεινε τα φώτα με ποιανού τις εντολές;

Αν τις εντολές τις έδινε ο πρώην διοικητής κανένα πρόβλημα...καταθέτεις αγωγή(ές) εναντίον του και η υπόθεση θα κριθεί στα δικαστήρια!

Βεβαίως ο πρώην δοικητής από την στιγμή που κατέθεσε όπως λες ενόρκως τα παραπάνω, αν δεν λειτουργούσε αυτοβούλως τοτε είναι σε θέση να γνωρίζει με ποιανού εντολές γινόντουσαν οι πράξεις αυτές!

@Για το δικαστήριο θα χρειαστείς στοιχεία (τεκμήρια,ενδείξεις,μαρτυρίες), χρήμα , χρόνο και πάνω απ όλα υπομονή και επιμονή!

Καλό κουράγιο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από menos

Βιαστηκες byron!!:a28:
    Καθόλου δεν βιάστηκα και άσε τις κίτρινες φίλε.
    Ασχετα με την δυσάρεστη περιπέτεια (λυπάμαι για αυτό) που έχει ο spyroszx, για να κατηγορήσεις κάποιον για κακούργημα χρειάζονται περισσότερα πράγματα απ΄την κατάθεση της υπαρξης νερού, καθώς το νερό είναι κάτι που συναντάμε καθημερινά στους δρόμους.

Εδώ υπάρχει απόφαση του Σ.τ.Ε για απομάκρυνση των διαφημιστικών πινακίδων πλησίων των οδών που αποδεδειγμένα προκαλούν θανατηφόρα ατυχήματα και δεν έχει γίνει τίποτα. Τι λέμε τώρα;
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Τι ειναι αυτα που λες περι βροχης?
    Οποιος θελει πεταει οπου θελει νερα ? Με το προσχημα οτι βρεχει καποιες μερες ?

Για κανε το λιγο πιο λιανα byron,τι εννοεις

εχει τεθει το παρομοιο θεμα απο τον nktr για μια πισινα που αδειαζε τα νερα της στην Βουλιαγμενης(καθοδο) και φυσικα επιδεχεται κυνηγι δικαστικο και μηνυση.

Ποσο μαλλον σε διευθυντη τροχαιας ,που θεωρειται οτι ξερει 2 πραγματα παραπανω
    για ολισθηροτητες δρομων κτλ
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Άσχετα με το τι λέει ο Βύρωνας και με το τι λέτε οι υπόλοιποι (και οι δύο πλευρές έχουν ένα δίκιο κατά τη γνώμη μου-αν και το κότσαρες λίγο απότομα το δικό σου Βύρωνα ) θεωρώ πολύ απαράδεχτο τον τρόπο που χρησιμοποίησαν για να αποτρέψουν τις κόντρες.. θα μπορούσαν να τις αποτρέψουν απλά και μόνο τοποθετώντας περιπολικό στο σημείο. Ένας μοτοσυκλετιστής θα μπορούσε να περάσει από εκεί με μεγάλη ταχύτητα αφού ο δρόμος που θα είχε διανύσει πριν θα ήταν στεγνός και ξαφνικά σκοτάδι, νερό... μου θυμίζει εκείνο το βιντεάκι με τον μοτοσυκλετιστή που εμβόλισε το περιπολικό που του πετάχτηκε ξαφνικά στη μέση του δρόμου.. έβαλαν σε κίνδυνο ζωές κι αυτό είναι κατακριταίο, όλα αυτά αν έχω καταλάβει σωστά το σενάριο βέβαια.

Φίλε αν έχεις σκοπό να το τραβήξεις σου εύχομαι καλή δύναμη

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Ναι η τροχαία δεν τρώει το μεσημέρι γιατί δεν ξέρει πώς να σταματήσει τις κόντρες.
    Τι άλλο θα ακούσουμε δεν ξέρω.

βολτάδικο μέλος
    Καλά δεν έριξε και λάδια με πρόκες στον δρόμο. Όποιος πήγαινε κανονικά δεν θα το καταλάβαινε καν. Όποιος πάει για κόντρες σε δημόσιους δρόμους, το κάνει με όσα ρίσκα ακολουθούν και αν του γίνει μαλακία, καλά να πάθει.
    ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    Τι ειναι αυτα που λες περι βροχης?
    Οποιος θελει πεταει οπου θελει νερα ? Με το προσχημα οτι βρεχει καποιες μερες ?

Για κανε το λιγο πιο λιανα byron,τι εννοεις

εχει τεθει το παρομοιο θεμα απο τον nktr για μια πισινα που αδειαζε τα νερα της στην Βουλιαγμενης(καθοδο) και φυσικα επιδεχεται κυνηγι δικαστικο και μηνυση.

Ποσο μαλλον σε διευθυντη τροχαιας ,που θεωρειται οτι ξερει 2 πραγματα παραπανω
    για ολισθηροτητες δρομων κτλ
    Τι να σου κάνω λιανά ακριβώς; Βάζει ένα ποστ ο stratoszx για την δήλωση πως έβρεχε τον δρόμο ένανς πρώην τροχαίος κλπ. Για την μαλακία που είπε ο τροχαίος (που σαν πράξη αν την έκανε είναι για κλωτσιές), ρωτάει

θελω να μου πειτε πως μπορω αυτον τον "ανθρωπο"να τον βαλω φυλακη για αποπηρα ανθρωποκτωνιας κατα συροη με ενδεχομενο δολο. .ευχαριστω
    Η απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο είναι κακουργηματική πράξη. Η μοναδική περίπτωση που έχει αποδωθεί τέτοια κατηγορία σε τροχαίο ατύχημα ήταν όταν έφυγαν οι μελαμίνες απ΄την καρότσα και σκότωσαν τα 22 παιδιά στα Τέμπη.
    Για να κατηγορήσεις κάποιον με αποδείξεις ότι το νερό προκάλεσε το ατύχημα σου είναι εξαιρετικά δύσκολο εως απίθανο. Το γιατί το φαντάζεσαι νομίζω.

Το παράδειγμα του nktr τι σχέση έχει; Ο nktr πήγε και τους ψάρωσε να μην αδειάζουν τα νερά της πισίνας στο δρόμο. Είχε νομικές προεκτάσεις το θέμα και δεν θυμάμαι;
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Σελίδα 1 από 10 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 16:14
  2. Απο Σημερα.................
    από sozos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 08:16
  3. Μία moto-βόλτα από το πουθενά…
    από superfour στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 02:10