Γεια σας αλανια!
Οπως λεει ο τιτλος...στο δρομο παλι. Το 2013 ηταν...ηταν.. θα μου πειτε εσεις στο τελος. Λογο δουλειας ή δουλιας οπως μας εχουν καταντησει, καθυστερησα λιγο να μοιραστω αυτα που φετος εζησα με τα μωρα μου.
http://www.youtube.com/watch?v=0c3d7QgZr7g
Πρεπει να ξεκινησω νωρις κατα τον Απριλιο, (αν σας κουραζει να σταματησω..)εκανα κανα δυο μικρες βολτουλες με τον ανθρωπο μου, Ελενα, το ονομα της, κοντα απο την Αλεξανδρουπολη για να δω αν αντεχει στην γλυκια ταλαιπωρια ενος ταξιδιου με την μηχανη.
Ολα οκ στα 20-50 χλμ. Αλλα θα επρεπε να κανουμε και μια καλυτερη δοκιμη αν ηθελε και ηθελα να παμε καπου πιο μακρια οι δυο μας.
Περυσι το καλοκαιρι ειχε περασει ο sid1967 απο τα μερη μας. Εγω απο την αλλη ηθελα να παω μια βολτα εως το selcuk να δω την Εφεσο. Επικοινωνησα μαζι του και μου ειπε πως το σπιτι τους μαζι με την μοναδικη Γιασεμι ειναι και δικο μας....
για τα ταξιδια τους τα ξερουμε ολοι..σαν ανθρωποι ομως ειναι ακομη πιο..πιο..
ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....δε ξερω πως αλλιως να το πω, συνηθως η σιωπες και τα λιγα λογια ειναι εκκωφαντικα.
Ετσι λοιπον κανονισαμε να ερθει η Ελενα η οποια ειναι Κρητη και μαζεψαμε τα μπογαλακια μας και την καναμε. Το σχεδιο ηταν selcuk και μετα Χιο και μετα Μυτιληνη. Στη διαδρομη αλλαξε ομως γιατι τα χλμ ηταν αρκετα και δεν επρεπε να βαλω τοσο στα βαθεια την Ελενα, ετσι το σχεδιο εγινε πρωτα χιο και μετα selcuk και μυτιληνη δυστηχως οχι γιατι χασαμε το καραβακι για 10 λεπτα..
![]()