Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 51

Θέμα: Nicht fur CDI-Zundungen

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator

Nicht für CDI-Zündungen

Ο αγαπητός (όσο και συμπαθής) Byron (ή nefelim mod ή τέως Σολομοστρόγκος) αποφάσισε να βάλει ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ στροφόμετρο στο SRX (μερικοί άνθρωπΕς την βρίσκουν με έναν μάλλον ιδιαίτερο τρόπο...)

Έχει (έχουμε..) λοιπόν το εξής πρόβλημα:

Η καούκα του έχει ανάφλεξη εκφορτίσεως πυκνωτού και το εν λόγω ηλεκτρονικόν μαραφέτιον λειτουργεί μετά σήματος θετικού παλμού εκ του πολλαπλασιαστού προερχομένου (εκ του πρωτευόντος πηνίου βεβαίως..).

Υπάρχει καλοπροαίρετος τις συνφορουμίτης ο οποίος να δύναται να υποδείξει τρόπον όπως γίνει κάτι σαν επαγωγική μετατροπή να 'ουμ' και να δουλέψει αυτός ο μπελάς που μας έχει βάλει ο εν λόγω (πάντα συμπαθής και φίλτατος) προαναφερθείς Βύρων ???

Thanks in advance
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Εγω ξέρω αλλά δεν λέω γιατί μΕ είπες να μην ανακατεύομαι με ηλεκτρολογικά...

Moderator
    Βύρωνα, κάτι έγινε στην συγχώνευση ...

Ρίξε εδώ το post με το σχεδιάγραμμα και τα specs ..!!!

Παγανιστικόν μέλος Το avatar του/της Κανένας
    Αν και δεν κατάλαβα ακριβώς το ζητούμενο
    Όλα το ηλεκτρονικά στροφόμετρα –πολυοργανα κλπ κάποιας ποιότητας έχουν και ειδικό ανταπτορα που προσαρμόζεται εξωτερικά στο καλώδιο που πάει στην πίπα του μπουζίου
    Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση

σε αυτό το PDF έχει διαφόρους τρόπους συνδεσμολογίας

http://www.trailtech.net/media/instr...010-ELV-07.pdf

συνεχίζω όμως να μην καταλαβαίνω πως αυτό το θέμα έχει 15000+ αναγνώσεις

ελπίζω να μην βοήθησα

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Κανένας
    συνεχίζω όμως να μην καταλαβαίνω πως αυτό το θέμα έχει 15000+ αναγνώσεις
    Έπεσε σύρμα ότι πρόκειται για το χρέπι του Βύρωνα και πλακώσαν τα κορίτσια να δούνε πότε θα το φτιάξει για να τις πάει βόλτα ...

Moderator
    Όλα το ηλεκτρονικά στροφόμετρα –πολυοργανα κλπ κάποιας ποιότητας έχουν και ειδικό ανταπτορα που προσαρμόζεται εξωτερικά στο καλώδιο που πάει στην πίπα του μπουζίου
    Ναι αλλά αυτό - του Βύρωνος - συνδέεται με το πρωτεύον του πολλαπλασιαστή (κοινώς ΔΕΝ είναι σώφρον να συνδέσουμε κύκλωμα με είσοδο 12V σε 15ΚV ...)

Y.Γ.
    Βύρωνα, αν δεν βάλεις το post από την Ζώνη θα το φάει η μαρμάγκα αύτανδρο ...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Ναι αλλά αυτό - του Βύρωνος - συνδέεται με το πρωτεύον του πολλαπλασιαστή (κοινώς ΔΕΝ είναι σώφρον να συνδέσουμε κύκλωμα με είσοδο 12V σε 15ΚV ...)

Y.Γ.
    Βύρωνα, αν δεν βάλεις το post από την Ζώνη θα το φάει η μαρμάγκα αύτανδρο ...
    Οπα φίλε, τώρα το είδα
    Το σχεδιάγραμμα δεν είναι το ίδιο, καθώς κατέληξα σε άλλο στροφόμετρο που δουλεύει όμως μρ τον ίδιο τρόπο...

Βάζω και το pdf για όποιον τσάκαλο γερμανομαθή ηλεκτρονικό
    Το πρόβλημα έγκειται στο ότι το στροφόμετρο θέλει θετικό παλμό και ουχί CDI που έχει το δικό μου πραπρά...
    Μετάφραση (στο περίπου) των χαρακτηριστικών του προϊόντος ακολουθεί:

"For almost all motorcycles, regardless of the number of cylinders, both 2 - and 4 - stroke. Scheduled for 12 volt wiring. Illuminated, complete with restraint strap, cables and assembly instructions. For low Chopper / Cruiser please measuring up to 8000 rpm. choose. IMPORTANT: Whether you want for your car to run with pos. neg or input pulse (I = 1:1) need to know here. - Tachometer with INPUT POSITIVE PULSE for bikes with transistor, electronic ignition or contact required. - Tachometer with negative INPUT PULSE for bikes with CDI ignition is needed, where the impulse directly to the ignition coil is removed - often for smaller sports machines encountered."

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	untitled.jpg 
Προβολές:	414 
Μέγεθος:	24,2 KB 
ID:	147445
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	strofo.jpg 
Προβολές:	409 
Μέγεθος:	29,1 KB 
ID:	147446
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n

Το πρόβλημα έγκειται στο ότι το στροφόμετρο θέλει θετικό παλμό και ουχί CDI που έχει το δικό μου πραπρά...
    Στο

http://web440.can20.de/mmb/pdf/MaEDM...576f39b286c89d

παραγραφος 4
    λεει positive terminal on a cdi ignition

Στο

http://web440.can20.de/mmb/pdf/MaEDM...576f39b286c89d

παραγραφος 4
    λεει positive terminal on a cdi ignition
    Ευχαριστώ καταρχήν για την μετάφραση που έστειλες. Δυστυχώς έχω βάλει λάθος link και το στοφόμετρο που μιλάμε δεν είναι διαθέσιμο πλέον. Το κομμάτι που πουλάνε δεν δουλεύει με CDI και είναι αυτό

Edit. Τωρα που το κοιτάω είδα ότι το βρήκες απ΄την κατασκευάστρια εταιρία, η οποία έχει διάφορα σχέδια που δουλεύουν με CDI.....
    Θα επικοινωνήσω το πρωϊ με το κατάστημα μήπως μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία.

Λυπάμαι για το μπλέξιμο, αλλά μου είπαν ότι δεν υπήρχε πλέον το μοντέλο με το CDI
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Ευχαριστώ καταρχήν για την μετάφραση που έστειλες. Δυστυχώς έχω βάλει λάθος link και το στοφόμετρο που μιλάμε δεν είναι διαθέσιμο πλέον. Το κομμάτι που πουλάνε δεν δουλεύει με CDI και είναι αυτό

Edit. Τωρα που το κοιτάω είδα ότι το βρήκες απ΄την κατασκευάστρια εταιρία, η οποία έχει διάφορα σχέδια που δουλεύουν με CDI.....
    Θα επικοινωνήσω το πρωϊ με το κατάστημα μήπως μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία.

Λυπάμαι για το μπλέξιμο, αλλά μου είπαν ότι δεν υπήρχε πλέον το μοντέλο με το CDI
    Λορδε κανε λιγο κρατει.Στειλε φωτο και τιμη κι αν μπαινει στο δικο μου το παιρνω.Ετσι κι αλλιως ψαχνω για οργανα(κοντερ και στροφομετρο εννοω:rotflmao: ).
    Μαλλον πρεπει να τα πουμε απο κοντα για τα μαραφετια μας.Ισως γλυτωσουμε χρονο,χρημα αλλα και να ανταλλαξουμε ιδεες.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    το στροφόμετρο θέλει θετικό παλμό και ουχί CDI που έχει το δικό μου πραπρά...
    Και γιατί καλέ μου Βυρωνα, δεν έπερνες ένα στροφομετράκι που να δέχεται σήμα επαγωγικά από ένα μπουζοκαλώδιο...?
    Απλά, εύκολα και κυρίως πάμφθηνα.
    Έτσι δουλεύουν και δυό ωρομετράκια που παρέλαβα εξ αμέρικα πρόσφατα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Και γιατί καλέ μου Βυρωνα, δεν έπερνες ένα στροφομετράκι που να δέχεται σήμα επαγωγικά από ένα μπουζοκαλώδιο...?
    Απλά, εύκολα και κυρίως πάμφθηνα.
    Έτσι δουλεύουν και δυό ωρομετράκια που παρέλαβα εξ αμέρικα πρόσφατα...
    Στείλε link.

srx400: Στο δικό σου μπαινουν αφού έχεις το μιζάτο.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    σπεύδω.

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. TRACK T800 CDi Diesel Motorcycle
    από g_m900 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2015, 23:17
  2. Cdi Xt 600e 00-04 ολοι μπορουν να βοηθησουν
    από dkirkos στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 06/12/2008, 08:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •