Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 73

Θέμα: Gen I Vs Gen II Busa...

the problematix Το avatar του/της JIMK7
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    κουβέντα στην κουβέντα λοιπόν με ''ψήσανε'' να φτιαξω την κεφαλή του busa γιατι λέει θα έβλεπα άλλο μηχανάκι, και θα έβρισκα λέει τα κρυμμένα του άλογα, και κάτι παπαριές για ατέλειες του εργοστασίου ....και τα γνωστά τέλος πάντων, τα 'χετε ξανακούσει....

δεν ήθελα και πολύ για να ενθουσιαστώ με την ιδέα, οπότε το πήρα απόφαση και παρέδωσα το καημένο το busaki στα χέρια ενός τάχα μου μηχανικού και γνώστη.....

έπρεπε βέβαια να την ψυλιαστώ τη δουλειά, όταν λίγο πριν ανέβει στο δυναμόμετρο άρχισε να μου εξηγεί ότι δε θα πρέπει να περιμένω και τίποτα σημαντικό ακόμα, γιατί το μηχανάκι έκανε μόλις 50 χλμ απο το δέσιμο του μοτέρ και πρέπει να πατήσουν οι βαλβίδες, και να ερθουν στη θέση τους τα πιστόνια και να ξεκαπνίσει απο τα χημικά, και να φτιαχτεί καινούργιος χάρτης......και τα γνωστά τέλος πάντων, τα 'χετε ξανακούσει....

αηδίες κύριοι.... ιδού τα αίσχη....

Δινε εσυ πεταμενα λεφτα στη μαουνα σου και θα ερθω μια μερα να σε επισκευτω με το ταπεινο μου χιλιαρακι που δεν εχω αλλαξει ουτε μπουζια στο μοτερ να σε περασει σουβλακι
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
    Τα άλογα είναι στραγάλια τελικά ε;
    οπως φαινεται
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
    Δινε εσυ πεταμενα λεφτα στη μαουνα σου και θα ερθω μια μερα να σε επισκευτω με το ταπεινο μου χιλιαρακι που δεν εχω αλλαξει ουτε μπουζια στο μοτερ να σε περασει σουβλακι
    οπως φαινεται

Επιτέλους κι ένας λογικός.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap

@pap: πώς νιώθεις με 15 άλογα +...?
    Σαν πως να νιωθει αλλο ενα κουλαδι με πολλα αλογα :rotflmao:

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

φιλαράκι, πάρε φόρα ............................... κι έλα με την όπισθεν!

ανοίξαμε και σας περιμένουμε...
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister

η αληθεια ειναι οτι ειχε πολλη δουλεια...αλλαξα εντελως το σχημα των αυλων για να πετυχω τα χαρακτηριστικα ροης που ηθελα...και δωθηκε και παρα πολλη προσοχη στα φινιρισματα...χρησιμοποιηθηκαν γραναζια ρυθμιζομενου χρονισμου στους εργοστασιακους εκκεντροφορους για να φερω τα κεντρα λοβων εκει που ηθελα με βαση τα καινουρια δεδομενα...

βεβαια η δουλεια οντως δεν ειναι τελεια,διοτι η κεφαλη φτιαχτηκε με το σκεπτικο της μετεπειτα βελτιωσης...( στοχος 220-230 αξιοπιστα αλογα, με δυνατοτητα καθημερινης μετακινησης...),οποτε δεν ειναι η ιδανικοτερη για την παρουσα μορφη του μοτερ(full στοκαδουρα)...(σου πα ρε φουστη παπ να το κανουμε απευθειας να μην ξαναλυνω σαν τον μ@λ@κ@... )

μολις κανει κανα χιλιομετρο και γινουν βαλβιδακια και χαρτογραφηση θα δυναμωσει κι αλλο μια και η προχειρη καυσαναλυση εδειξε οτι ο παλιος χαρτης δεν πολυταιριαζει με τα καινουρια δεδομενα...
    και ειναι και κανα δυο ακομη πραγματακια που μπορουν να γινουν...
    Ελα ρε εχει τοσα αλογα το μπουσα Κ8 με μονο εξατμιση PC και ροικη δηλαδη οι αλλοι με τα παλια μπουσα για να πανε τοσα αλογα επρεπε να δωσουν το προυπολογισμο ΕΛΛΑΔΟΣ
    μαλλον πρεπει να νοιωθουν μαλακες μα τι μου θυμιζει αυτο τι μου θιμιζει η μαλλον καλυτερα ποιος το ελεγε μα ποιος το ελεγε :a13:

http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=3
    :rotflmao:

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    φιλαράκι, πάρε φόρα ............................... κι έλα με την όπισθεν!

ανοίξαμε και σας περιμένουμε...
    χαχα αυτα μας τα πανε κι αλλοι και εκει παλι πισω εισαι

Απλα προσεχε τι λες μην εκτεθεις μετα και λες διαφορα κουλα οπως εεε ειμαι και βαρυς δε το ξερω και πολυ καλα ακομα το μηχανακι ξερεις εσυ

Παντως μια και σε βλεπω λιγο πριζομενο να το χαιρεσαι το παρταλι αντε και καλα γκαζια

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

παλι κοτοπουλο θα φαμε σημερα μπαμπα???

μπαμπα....μπαμπαααααααα???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Φιλαρακι απο την Κρητη ολο δηλωσεις εισαι και απο χαρτι τιποτα....να δουμε εστω γραμμενο τα 199 (ουτε καν 200) του περτικαλι busa...οπως ο αλλος ο billsuzas...???που ελεγε ελεγε ελεγε και τελικα εξαφανιστηκε...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    παλι κοτοπουλο θα φαμε σημερα μπαμπα???

μπαμπα....μπαμπαααααααα???

:rotflmao: :rotflmao:

Φιλαρακι απο την Κρητη ολο δηλωσεις εισαι και απο χαρτι τιποτα....να δουμε εστω γραμμενο τα 199 (ουτε καν 200) του περτικαλι busa...οπως ο αλλος ο billsuzas...???που ελεγε ελεγε ελεγε και τελικα εξαφανιστηκε...

Δηλαδη τι θελει να πει ο ποιητης
    Για καντο μας ποιο λιανα μιας και εχω ορεξη σημερα

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

τιποτα...τιποτα....δυστηχως εισαι μακρια οπως ειπες....και η Αθηνα πχ και μακρια ειναι και δεν πατας ποτε φανταζομαι....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

α..ναι...και κανα χαρτι με την δυναμομετρηση του Busa δεν θαταν κακο...δεν κακο δεν κακο...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Εγώ δεν κατάλαβα που είναι το λάθος στο link που έβαλες. Εκεί μιλάς για 200 άλογα με PCIII και slip on (αν είναι ολόσωμη δεν το διευκρινίζεις).
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Εγώ δεν κατάλαβα που είναι το λάθος στο link που έβαλες. Εκεί μιλάς για 200 άλογα με PCIII και slip on (αν είναι ολόσωμη δεν το διευκρινίζεις).

Ε μα ναι ολοσωμη ειναι αλλα οταν εγω μιλαγα για 200 αλογα καποιοι επιστημονες απο εδω μεσα αρχιζαν και γελουσαν και εκραζαν αλλα τωρα μετα απο καιρο ερχεται στα λογια μου

Διαβασε σ αυτο το link το τελευταιο ποστ και θα καταλαβεις

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    τιποτα...τιποτα....δυστηχως εισαι μακρια οπως ειπες....και η Αθηνα πχ και μακρια ειναι και δεν πατας ποτε φανταζομαι....

α..ναι...και κανα χαρτι με την δυναμομετρηση του Busa δεν θαταν κακο...δεν κακο δεν κακο...

Οπως και για σας η Κρητη ειναι μακρια φανταζομαι
    Χαχα εχω ερθει γιατι καποιοι κουνουσαν ερεθιστικα το κ@λαρακι τους αλλα τωρα ποια βεβαια δεν μιλανε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Ε μα ναι ολοσωμη ειναι αλλα οταν εγω μιλαγα για 200 αλογα καποιοι επιστημονες απο εδω μεσα αρχιζαν και γελουσαν και εκραζαν αλλα τωρα μετα απο καιρο ερχεται στα λογια μου

Διαβασε σ αυτο το link το τελευταιο ποστ και θα καταλαβεις
    To τελευταίο post λέει....

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    αν ειναι το καινουριο με εξατμιση και commander να παιρνει 25 αλογα κι εμεις οι πτωχοι με το παλιο,για να παρουμε 40 να πρεπει να λυσουμε ολο το μοτερ τοτε στανταρ μας πιασανε μ@λ@κες απο το εργοστασιο...
    Μιλάς για 200 άλογα με PC και εξάτμιση και τίποτα άλλο.
    Αν δεν κάνω λάθος 200 άλογα έβγαλε το Busa του pap μετά από ροϊκή εξέλιξη. Που ακριβώς έλεγε μπούρδες ο rein;
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Οπως και για σας η Κρητη ειναι μακρια φανταζομαι
    Χαχα εχω ερθει γιατι καποιοι κουνουσαν ερεθιστικα το κ@λαρακι τους αλλα τωρα ποια βεβαια δεν μιλανε
    ρε φιλαρακι εμεις τα φραγκα (το εμεις ειναι σχετικο) τα φαγαμε στο να κανουμε τις ροικες κλπ κλπ...εσεις καθαρισατε με λιγοτερα....αφου εχεις ερθει οπως ειπες....ελα αλλη μια να δουμε πιανου το κωλαρακι θα κανει φρουτσου φρουτσου....και βασικα δεν σε κοβω για τοσο σεμνο ατομο....αν λεω ΑΝ ειχες κερασει κανα τσαγακι θα το ειχες κανει πρωτο θεμα...απο το πληκτρολογιο ολοι ωραια γαματε....

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Shoei XR1000 vs Raid II
    από Alki_Viades στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 04/09/2009, 07:06
  2. νεα εξατμιση yoshimura για HAYABUSA GEN II
    από reinmeister στο forum Suzuki Hayabusa
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 11/06/2009, 00:40
  3. ecu flashing για busa gen 1
    από reinmeister στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket