δεν φοβαστε ποτε να οδηγησετε τη μηχανη σας?δεν εννοω σε περιπτωση βροχης μονο...εννοω γενικα!τρελαινομαι για τις μηχανες!εμαθα μονη μου στα 17 και σιγα σιγα προχωρησα.μετα απο τρια χρονια που ειχα τη diversion 400 τωρα εχω τη..diversion σε 600.τησ εβαλα και καινουργια λαστιχα κι ολα πολυ καλα!!ειχα να την οδηγησω περιπου 5 μηνες,για διαφορους λογους που θα ηταν κουραστικοι να τους αναφερω...με εχει πιασει ομως μια φοβια,οχι απλα φοβος και μ'ενοχλει πολυ!δηλαδη πιανω τον εαυτο μου συνεχεια την ωρα που οδηγω,μολις ανοιξω λιγο παραπανω το γκαζι να σκεφτεται"ωπ κι αν τωρα πεταχτει καμμια γατα?κανενα σκυλακι γλυκο κι ομορφο?(τους εχω αδυναμια...)νομιζω οτι ειμαι υπερβολικη!επειδη δεν θελω να σταματησω να οδηγω,ουτε να καταντησω επικινδυνοι για τους υπολοιπους σκεφτηκα μια λυση που δεν ξερω κατα ποσο ευσταθει.να μαθω πολυ καλα τη μηχανη μου!επειδη εχω μαθει μονη μου,πιστευω πωσ σιγουρα κανω πολλα λαθη λογο αγνοιας..ολο αυτο λοιπον το κατεβατο για να σας ρωτησω αν μπορω να διαβασω θεωρητικα μαθηματα κι αν αργοτερα μπορω να τα χρησιμοποιησω σε καποια πιστα η οπουδηποτε λιγοτερο επικινδυνα.εχω διαβασει ποστ για το riding school αλλα δυστυχως οι δυσκολιες τις ζωης πολλες και τα λεφτα λιγα....
με συγχωρειτε για ολο αυτο το κατεβατο,θα με βοηθουσε ομως πολλη η γνωμη σας.καλη καθαρη δευτερα σε ολους,ελπιζω ο χαρταετος σας να φτασει ψηλα,μαζι και τα ονειρα σας.