Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 30

Θέμα: αγορα μηχανης και εφορια

αγορα μηχανης και εφορια

καλησπερα ειμαι σε μια αρκετα ντροπιαστικη θεση στην οποια θελω να αγορασω μηχανη αλλα οι γονεις δεν λενε να δωσουν ουτε λεφτα ουτε αφμ για να παει στο ονομα τους!!! και εδω θελω να ρωτησω ποιες οδους προτεινετε εσεις για να την αγορασω?

εσω αφμ αλλα δεν δουλευω οποτε παιζει να μ αφησει η εφορια να χω μηχανη στο ονομα μου? δεν θελω μεγαλη το πολυ πολυ 400- 500αρα να ναι. ειμαι ενηλικος αλλα παιζει εκβιασμος απο μερους τους καταλαβατε?? δανειο για την αγορα απ την τραπεζα παιζει?? βοηθηστε, θα τους σκοτωσω!!!

λεφτα μπορω να βρισκω καθε μηνα και εχω και στην ακρη αλλα φτανουν μονο για προκαταβολη και εξοπλισμο.
    το δανειο δεν θα ναι πανω απο δυο χιλιαρικα με τιποτα

φχαριστω και βοηθηστε παιδια καιγομαι..

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    γραψτο στην Θεια... η στον αδερφο η στην αδερφη.....anyway παρε ενα γρηγορο γιατι αν σε ανακαλυψουν τι πηγες κι εκανες.... θα σε κυνηγαν να σε σκοτωσουν αυτοι....:rotflmao: :rotflmao:
    Accipere quam facere praestat injuriam

Νέο μέλος
    Δεν υπαρχει προβλημα με το ονομα που θα γραφει η αδεια, το μονο θεμα που εχεις ειναι με το δανειο και σιγουρα με λευκο αφμ δεν μπορεις να το παρεις.

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Famicom86 καλως ηρθες στην παρεα μας

Αν υπαρχει λυση θα την βρουμε εδω μεσα, μονο κανε λιγη υπομονη

Τραβαμε το καναλι Το avatar του/της mars696
    Οπως προειπε ο liago86,την μηχανη μπορεις να την βαλεις στο ονομα σου.Το δανειο ομως,ακομα και αν το παρεις εσυ,θα πρεπει να μπει καποιος αλλος εγγυητης.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    βαλ' τη από τώρα στο όνομα του Παπ

-------------------- Το avatar του/της jfx
    παιδιά απ'οτι κατάλαβα το παιδι τωρα δεν κανει δηλωση στην εφορία, καθως δεν εμφανιζει εσοδα.

Αν παρει ομως τη μηχανη δεν θα πρεπει να κανει και δήλωση?
    κάποιος μαλάκας μου σβήνει τα ποστ.

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    οι μοτοσυκλέτες ΔΕΝ αποτελούν τεκμαρτή περιουσία.
    δηλ. δεν θα φορολογείσαι για την μηχανή που θα πάρεις....
    δεν ξέρω αν θα σου ζητήσουν πόθεν έσχες (από που βρήκες τα χρήματα δηλ.) για την αγορά βέβαια ή από τι ποσό και πάνω θα ζητήσουν.... ρώτα έναν φοροτεχνικό για μια σίγουρη απάντηση

με την τράπεζα από την άλλη μπορεί και να έχεις ένα θέμα ως μη εργαζόμενος (δηλ χωρίς σταθερό εισόδημα) αλλά και πάλι επειδή είναι μικρό το ποσό ίσως και να στο δώσουν (ως καταναλωτικό δάνειο)...ρώτα σε μερικές να δεις τι παίζει....

μην ξεχνάς και τα έξοδα συντήρησης, ασφάλιστρα, τέλη κυκλοφορίας....είναι και αυτά ένα σεβαστό ποσό που πρέπει να εκταμιεύσεις....

edit: αυτά είναι τα ευκολα...

για την αρνητικότητα των γονιών σου, είναι αποκλειστικά στο χέρι σου να τους αποδείξεις ότι δεν θα είσαι απο εκείνα ''μαλακισμένα τσογλάνια με τις σκοτώστρες'' (αυτό δεν λένε ε?) που δυστυχώς έχουν επηρεάσει (υποθέτω) την γνώμη τους για τις μοτοσυκλέτες....
    δείξε τους (και προπαντός σε ΣΕΝΑ) ότι είσαι το αντίθετο....

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

ναι μαλλον απο οτι ξερω πρεπει να κανω δηλωση αλλα αυτο ειναι για μετα...
    εγω μιλαω για τωρα. παιζει να μου πανε τιποτα οταν παω να τη δηλωσω? αν τη παρω απο μαγαζι και αντι για δανειο σε τραπεζα δινω δοσεις στο μαγαζι παλι θα μου ζητησουν εγγυησεις και καλαθια τουμπανα???

υγ. σιγα μη βρω θειους και γιαγιαδες εγγυητες. εχουν συμμαχησει ολοι εναντιον μου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από famicom86
    ναι μαλλον απο οτι ξερω πρεπει να κανω δηλωση αλλα αυτο ειναι για μετα...
    εγω μιλαω για τωρα. παιζει να μου πανε τιποτα οταν παω να τη δηλωσω? αν τη παρω απο μαγαζι και αντι για δανειο σε τραπεζα δινω δοσεις στο μαγαζι παλι θα μου ζητησουν εγγυησεις και καλαθια τουμπανα???

υγ. σιγα μη βρω θειους και γιαγιαδες εγγυητες. εχουν συμμαχησει ολοι εναντιον μου.

αυτό σου λέω αγορίνα, ΔΕΝ χρειάζεται να τις δηλώσεις! εγώ έχω τρεις μηχανές (από παπί έως 1000αρα) και δεν τις δήλωσα πότε στην φορολογική μου δήλωση...δεν υπάρχει πρόβλημα.

μην ζητιανέψεις βοήθεια απο κανέναν!!! παρτην με δικά σου μέσα και κόπο...θα την εκτιμήσεις διπλά και τρίδιπλα έτσι....

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
    δεν ξέρω αν θα σου ζητήσουν πόθεν έσχες (από που βρήκες τα χρήματα δηλ.) για την αγορά βέβαια ή από τι ποσό και πάνω θα ζητήσουν....
    >5.000?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thalasinos
    Για να μην εχεις και την αναγκη αλλων, παρε τα πραγματα με τη σειρα 1ον Βρες μια δουλεια για να εχεις και Α.Φ.Μ ε! και μεχρι την ανοιξη κατι θα μπορεσεις να κανεις!! Καλη δυναμη και κουραγιο τι να κανουμε τα ονειρα μας με κοπο αποκτουνται ετσι θα το πονεσεις και θα το εκτιμησεις περισσοτερο, οτι και να παρεις!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
    >5.000?
    για όποια αγορά άνω των 5000? ζητούν πόθεν έσχες? αυτό εννοείς?

ρε παιδια αμα ηταν να δουλεψω κανονικα ουτε πανεπιστημιο θα εμπαινα (πρωτοετης ειμαι ) ουτε θα επαιρνα μεταχειρισμενη παλια...
    μια δουλιτσα εκανα στα μαυρα το καλοκαιρι για να παρω το διπλωμα (ουτε και για αυτο μου δινανε!!) και για να χω και για τη μηχανη. τοτε μου πανε αμα το παρεις (πιστευοντας οτι δεν θα το παρω) βλεπουμε μετα. ελα που το πηρα ομως και εχοντας εμπειρια απο δανεικο παπι κατεληξα οτι μπορω και μεγαλη!!

δεν τσογλανι ουτε μαλακισμενο αλλα θελω ρε πουστη μου να πηγαινω και καμια εκδρομουλα, κακο ειναι??

τεσπα αφου λετε οτι με δηλωσεις και αδειες δεν παιζει προβλημα το μονο που μου μενει εινια το δανειο η οι δοσεις
    λεφτα για προκαταβολη εχω απλα ολοκληρο το ποσο δεν μπορω να δωσω αμεσα και δεν μπορω και να περιμενω γιατι θα φτασω καλοκαιρι!!!

οι τραπεζες μεχρι ποσο δινουν χωρις εγγυησεις??
    τι στο διαολο για να παιρνουν οι χαζογκομενες τα μπιζουτια τους δινουν δανεια, για να παρει ενας 18αρης το εργαλειο του δεν δίνουνε??:rotflmao: :rotflmao:

για ΑΦΜ δε τρεχει
    πανε σε μια εφορεια κ ζητα να σου βγαλουν, εφοσον εισαι πανω απο 16,

εαν η αγορα της μηχανης ειναι εως 3000? δε δηλωνετε πουθενα.
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 66
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2014, 16:42
  2. Αγορά μηχανής και νομικά θέματα.
    από Παντελής Ε. στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 17/08/2012, 19:51
  3. αγορα μηχανης και πληροφοριες
    από kouradis στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 21