Δε μιλώ για τροχαίο ατύχημα αλλά ρωτώ αν σας έπεσε καμμιά φορά κάτω, από αδέξιο χειρισμό ή μάζεψε το σκαράκι, ή δεν πατούσε καλά, ή σας την ρίξανε, ή οτιδήποτε; Αν ναι, πόσες φορές έγινε αυτό και τι ζημιές είχατε (αν είχατε).
Δε μιλώ για τροχαίο ατύχημα αλλά ρωτώ αν σας έπεσε καμμιά φορά κάτω, από αδέξιο χειρισμό ή μάζεψε το σκαράκι, ή δεν πατούσε καλά, ή σας την ρίξανε, ή οτιδήποτε; Αν ναι, πόσες φορές έγινε αυτό και τι ζημιές είχατε (αν είχατε).
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8
Εμενα μου έχει πέσει μια φορα μόνο, στην πρώτη εβδομάδα που την είχα, & πριν καλα καλα την συνηθίσω πήγα να κατέβω ένα ψηλό πεζοδρόμιο, ενώ είχα στρίψει αρκετα το τιμόνι.
Ζημιές: Σπασιμο μαννέτας φρένου & μια πολυ μικρή γρατζουνιά δεξιά (δεν είχα βάλει κάγκελα ακόμη)
Υ.Γ. Ελπίζω να μην σου έπεσε, & να ρωτάς απλά από περιέργια...
![]()
![]()
![]()
V-baby
παρκαρω καθετα στο πεζοδρομιο σε υγιή απόσταση απο τουβλο με ροδες (σουβ) νομιζοντας ότι θα ειμαι ασφαλής.
πεταγομαι μεχρι τοπλαισιο και βγαίνω πανικόβλητος πεντε λεπτααργοτερα όταν τυπισα οδηγος σουβ κανει οπισθεν πανω στο στρωμα μου ενω προφανως χρησιμοποιουσε τους καθρεφτες για να κανει σινιαλο στη φιλη της ότι ερχοτανε.
εριξε τη στρωματαρα μου πανω σε πινακιδα "παρκινγκ πελατων"
Ολη τα δεξια πλαστικά έσπασαν, τσαλακωθηκε το ντεποζιτακι μου και γρατσουνιες στοπλαίσιο και στη μπότα.
η δευτερη φαση επαιξε στο συνεργιο με την παραλαβή όταν ενω μου ειχε υποσχεθεί ότι θα φτιαξει τη γρατσουνια στο πλαισιο ανακαλυψα οτι εννοούσε μαυρο μαρκαδόρο και όχι τριψιμο βαψιμο που ειχα υποψη μου εγω (η ασφαλεια πλήρωνε κανονικα)
ζζζζζζζζζζζντοινγκ
δε βαριεσαι.
οι ουλές στην πριγκιποπούλα μου ειναι τιμητικές πια.
και τουλάχιστον ξερω ενα πολύ βλάκα συνεργειατζη να αποφυγω
bandit 1250 λεμε
Νόμιζα τα είχα δει όλα από μάστορα αλλά ανέβασες τον πήχη...σου είπε θα το φτιάξω και το μαρκάδόρισε? Τουλάχιστον ήταν ανεξίτηλος για CD ο μαρκαδόρος? πωπω Θεέ μου βοήθα μου να μη μου τύχει τέτοιος γιατί θα θολώσω!Αρχικά δημιουργήθηκε από deusXT
ενω μου ειχε υποσχεθεί ότι θα φτιαξει τη γρατσουνια στο πλαισιο ανακαλυψα οτι εννοούσε μαυρο μαρκαδόρο και όχι τριψιμο βαψιμο που ειχα υποψη μου εγω (η ασφαλεια πλήρωνε κανονικα)
ζζζζζζζζζζζντοινγκ
δε βαριεσαι.
οι ουλές στην πριγκιποπούλα μου ειναι τιμητικές πια.
και τουλάχιστον ξερω ενα πολύ βλάκα συνεργειατζη να αποφυγω
ΕΙΠΑ ΝΑ ΦΥΓΩ...ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
γλυστρησε με το στρομα σε ενα μαρμαρο σε ενα πεζοδρομιο με 5 χλμ και τα εσπασε ολα....στο τιμονι,,,,350 ζιμια!! απαπαπαπαπα!
ειναι τι ζητασ ....πολλεσ φωρεσ εχω σκεφτει να βγαλω το καγκελο απο το africa μου αλλα απο την αλλη σκεφτομαι αυτα και λεω κητα να δεισ!
πρεπει η εταιριεσ να σταματησουν να σκεφτονται με τον τροπο που λειτουργουναι , ειναι καγκελο αυτο που εχει το στρομ,,,,,ωραιο ειναι design-ατο, αλλα πρεπει να κανει και δουλεια!
το ιδιο και στο καινουριο το gs το 800 εχει ενα καγκελακι λεσ και ειναι βεσπακι!
![]()
:a36::a36: http://www.lariseos.webs.com
www.husaberg450fe.blogspot.com
www.fightcolesterol.blogspot.com
νταξ μη τον ξεφτιλήσω εντελως τον ανθρωπο. ο μαρκαδορος ηταν πρωτης ποιοτητας.Αρχικά δημιουργήθηκε από tazakos
Νόμιζα τα είχα δει όλα από μάστορα αλλά ανέβασες τον πήχη...σου είπε θα το φτιάξω και το μαρκάδόρισε? Τουλάχιστον ήταν ανεξίτηλος για CD ο μαρκαδόρος? πωπω Θεέ μου βοήθα μου να μη μου τύχει τέτοιος γιατί θα θολώσω!
Τοσο καιρο δεν εχει ξεφτίσει σχεδον καθολου.
και δε νομιζω να θολώσεις. αμα πετυχεις τοσο βλακα αντρα σεβεσαι το μεγαλειο της φυσης. Αναρωτιεσαι αν θελει σκονακι για να περπαταει κλπ.
τεσπα.![]()
bandit 1250 λεμε
ναι...
καλα να ειμαστε και φτιαχνονται κολλητε...
![]()
Ευτυχώς μέχρι στιγμής καλά τα πάμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από hristos13gr
Ελπίζω να μην σου έπεσε, & να ρωτάς απλά από περιέργια...
![]()
![]()
![]()
1) Όταν αγόρασα τη V-Strom μετά από 2 ημέρες ευτυχώς έβαλα κάγκελο.
Μέσα στην πρώτη εβδομάδα την πήρε ο πατέρας μου για να πάει για κάτι δουλειές
που ήθελε και αφού την πάρκαρε, του δίπλωσε το σταντ και του έπεσε από το αριστερά
Ζημιά: Μόνο ο συμπλέκτης ο οποίος έσπασε και από τη βάση του κιόλας. Γρατζουνιές
και τέτοια ευτυχώς δεν είχαμε.
2)Χωμάτινη εξ' όρμηση μαζί με ένα τότε φίλο με Transalp. Χώματα, πέτρες, λακούβες,
χορτάρια και τα σχετικά. Είπα να κόψω δρόμο από ένα πολύ απότομο και ανηφορικό
κομμάτι 2 μέτρων περίπου. Πέρνω φόρα, το ανεβαίνω και μόλις φτάνω πάνω βλέπω
ένα κομμάτι βράχο με ανάχωμα που σίγουρα περνώντας θα έξυνα την πολλαπλή.
Ήταν στενό δεν μπορούσα αλλούνα πάω.
Χέστηκα και με πήρε κι αμέσως η κατηφόρα με την όπισθεν (πολύ γλίστρημα λέμε
η V-Strom) το κράτησα όσο μπορούσα μα στο τέλος... πτώση από τα
αριστερά σε κάτι πυκνά χορτάρια.
Ζημιά: Καμμία απολύτως, ούτε γρατζουνιές ούτε τίποτα. Αλλά γέμισε πολύ χωματίλα
και πρασινίλα όλη η V-Strom που απλά μου έδειξε για πολλοστή και τελευταία φορά
πως είναι άκυρη στο χώμα και γλιστρά σα να μη πω τι γιατί θα φάω Ban
3) Ξεκαβαλάω μέσα στην αυλή του σπιτιού μου που μόλις την είχα βάλει μέσα
νομίζοντας ότι είχα κατεβάσει το σταντ αλλά δεν το κατέβασα και οοοοοοοοόπα!!!
Ευτυχώς την κράτησα, βέβαια την είχα ανάμεσα στα πόδια μου ακόμα. (1,79 ύψος)
Ζημιά: Καμμία, και το συγκεκριμένο δεν το μετράω για πτωση.
Κριμα που δεν εχω στρωμα, θα 'χε γελασει καθε πικραμενου η καρδια οταν εδεσα το xmax πανω στο fazer και μες στον ιδρωτα απο το κατορθωμα μου δεν ειδα τη στεκα σκουντουφλησα πανω της κι εσπρωξα προς τα μπροστα κι ακουστηκε μες στη νυχτα ενας εκπληκτικος ηχος :rotflmao: :rotflmao:
ευτυχως μονο με μια γρατσουνια...
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Την μέρα του μεγάλου σεισμού φέτος στην περιοχή της Ανδραβιδας βρισκόμουν ακριβώς στο επίκεντρο του σεισμού και πιο συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο της 117ΠΜ.Το strom το είχα παρκαρισμένο κάτω από ένα στέγαστρο που χρησιμοποιούμαι σαν parking.Μετά το τέλος του σεισμού ,που προσωπικά δεν έχω νιώσει κάτι πιο δυνατό βρήκα την μηχανή ανάσκελα.
Να διευκρινίσω ότι δεν υποχώρησε του stand αλλά η μηχανή έπεσε από την δεξιά πλευρά.
Δύο αλλες μηχανές συναδέλφων που ήταν παρκαρισμένες με αντιθετη φορά το stand τους βυθίστηκε το μισό στο χώμα και ήταν ετοιμες να πέσουν.
Αποτέλεσμα αυτής της πτώσης ήταν μία γενναία γρατζουνιά στο fairing,ένα σπασμένο flash και ένα σπάσιμο στο πλαστικό του bagster που ασφαλίζει το tank bag.
Το άσχημο είναι πως ενώ πληρώνω αδρά την γα.............ασφαλιστική μου(516euro)η οποία περιλαμβάνει και φυσικές καταστροφές δεν μου αναγνώρισαν τίποτα και μάλιστα με ερειστικό τρόπο.
Μη μου το θυμίζεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από manolo34
Μετά το τέλος του σεισμού ,που προσωπικά δεν έχω νιώσει κάτι πιο δυνατό
Στη Πάτρα το έχουμε συνηθίσει το θέμα σεισμό εκ των πραγμάτων αφού όλη την ώρα κάνει γαμώ τους σεισμούς αλλά αυτή τη φορά ήταν άνευ προηγουμένου..
Ψηλά αλώνια / 4ος![]()
(μέχρι και η ντουλάπες άνοιξαν και πεταγόντουσαν τα πράγματα έξω..)
3 φορές την είδα τ'ανάσκελα στα 2 χρόνια που την έχω,εαν γείρει δε μαζεύεται με τίποτα και προκειμένου να πάθουμε εμείς ζημιά τραβάει το στρώμα το ζόρι,μέχρι τώρα μια μανέτα φρένου σπασμένη(η μπίλια) και ένα φλάς(λόγος για αλλαγή σε άσπρα)...Εμείς να μαστε καλά και η μηχανή δεν έχει ανάγκη(ίσως η τσέπη πονέσει).....
Ποιά ασφαλιστική είναι αυτή;Πως και δε τους έκραξες;Αρχικά δημιουργήθηκε από manolo34
Το άσχημο είναι πως ενώ πληρώνω αδρά την γα.............ασφαλιστική μου(516euro)η οποία περιλαμβάνει και φυσικές καταστροφές δεν μου αναγνώρισαν τίποτα και μάλιστα με ερειστικό τρόπο.
516 ευρώ?????Αρχικά δημιουργήθηκε από manolo34
πληρώνω αδρά την γα.............ασφαλιστική μου(516euro)η οποία περιλαμβάνει και φυσικές καταστροφές δεν μου αναγνώρισαν τίποτα και μάλιστα με ερειστικό τρόπο.
Παναγία μου! Και δεν αναγνώρισαν τίποτα; Καλά έκανα που τα σκεφτόμουν όλα αυτά και δεν στηρίζομαι στις ασφαλιστικές πλέον και γύρισα την ασφάλεια σε τελείως απλή (Αστική ευθύνη, ζημιές τρίτων, σωματικές βλάβες, νομική κάλυψη. 120 ευρώ το χρόνο. Τσακιστή δεκάρα δε δίνω στους κwλ0@σφαλιστές πλέον, την έπαθα μια φορά πριν χρόνια με το αμάξι μου και από τότε τέλος οι ολικές και μικτές ασφαλήσεις!