Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 10 από 10

Θέμα: Ιπποκρατειος Πολιτεια.

Βελτιωμένος Ύπνος...... Το avatar του/της maintenance

Ιπποκρατειος Πολιτεια.

Για αλλη μια φορα και λογω της καλης ημερας, τσακωσα την οικογενεια και τραβηξαμε μια βολτα στην Λιμνη να δουμε τα Ελαφακια, τις παπιες και να αραξουμε λιγο και να παιξουν τα πιτσιρικια...

Εκτος που το μερος το προτεινω για πεταχτη βολτα σόλο ή όχι, να πω μεσω του φόρουμ για τους Γυφτους Ελεεινους και τρισάθλιους νεοπλουτους καραγκιόζηδες, όταν καπνίζουν, τα αποτσίγαρα να τα σβηνουν στα συγκεκριμενα σημεια τύπου καδων, και όχι να τα πετανε μεσα στην λίμνη...

και εχει και μια ταμπελα σαν το σκατοκεφαλό τους να λεει ότι ειναι προστατευμενος υδροβιότοπος.

και να πεταει ο πατερας το τσιγάρο στην λίμνη.... το παιδι το σακουλακι του κρουασαν κατω.... οι πικνικάδες να εχουν αμολυσει σακουλες απο δω και απο κει.... α ρε βουρδουλα που θελουν καποιοι "δηθεν"...

ας στριψω ενα τσιγαρο τωρα γιατι ποναει και το κεφαλι μου να ουμ.
    η επιβίωση του Ηλιθίου!

www.icon-decoration.gr

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    και οι γυφτοι,και οι ελληνες και ολοι..

γιατι κανενας δεν σεβετε τον τοπο που ζει..

τετοιοι ειμαστε σε καθε εκφανση της ζωης μας,
    τι περιμενεις απο τους πολιτικους..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

ΕΛΛΑΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ψιλοπαλαιό μέλος Το avatar του/της Sotiris S.
    Αντωνη ημουν και εγω εκει προχθες και ειδα το χάλι.Αλλα δυστυχως (παντα)υπαρχουν και χειροτερα. Σε περιπατο μου μεσα στο δασος, καποιος πηγε με το κουτι του και αλλαξε λαδια(!!!) τα πεταξε κατω, καθως επισης και τα κουτια απο τα καινουρια λαδια.

Ανθρώπινο μελος Το avatar του/της manos*gsxr
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sotiris S.
    Αντωνη ημουν και εγω εκει προχθες και ειδα το χάλι.Αλλα δυστυχως (παντα)υπαρχουν και χειροτερα. Σε περιπατο μου μεσα στο δασος, καποιος πηγε με το κουτι του και αλλαξε λαδια(!!!) τα πεταξε κατω, καθως επισης και τα κουτια απο τα καινουρια λαδια.
    ξερετε τι θελει αυτος ε?
    Ποτέ μια δυνατή καρδιά
    στον πόνο δε λυγίζει,
    ακόμα και αν θα πληγωθεί
    κατέχει να ελπίζει.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sotiris S.
    Σε περιπατο μου μεσα στο δασος, καποιος πηγε με το κουτι του και αλλαξε λαδια(!!!) τα πεταξε κατω, καθως επισης και τα κουτια απο τα καινουρια λαδια.
    Δηλαδή τι έκανε? Σταμάτησε με το αμάξι μέσα στο δάσος, μπήκε κάτω απ΄το μοτέρ, έλυσε βίδα κάρτερ και το άφησε να τρέχει?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ανθρώπινο μελος Το avatar του/της manos*gsxr
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Δηλαδή τι έκανε? Σταμάτησε με το αμάξι μέσα στο δάσος, μπήκε κάτω απ΄το μοτέρ, έλυσε βίδα κάρτερ και το άφησε να τρέχει?
    κι εγω αυτο καταλαβα
    Ποτέ μια δυνατή καρδιά
    στον πόνο δε λυγίζει,
    ακόμα και αν θα πληγωθεί
    κατέχει να ελπίζει.

Βελτιωμένος Ύπνος...... Το avatar του/της maintenance
    μαλλον αυτο εκανε... και δεν ειναι περιεργο... και σε αλλα αναλογα σημεια δάσους εχει συμβει.

Σημαδια λαδιων κατω στα χωματα και τα κουτια των λαδιων πεταμενα λιγο πιο κατω
    η επιβίωση του Ηλιθίου!

www.icon-decoration.gr

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar

Re: Ιπποκρατειος Πολιτεια.

Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
    Για αλλη μια φορα και λογω της καλης ημερας, τσακωσα την οικογενεια και τραβηξαμε μια βολτα στην Λιμνη να δουμε τα Ελαφακια, τις παπιες και να αραξουμε λιγο και να παιξουν τα πιτσιρικια...

Εκτος που το μερος το προτεινω για πεταχτη βολτα σόλο ή όχι, να πω μεσω του φόρουμ για τους Γυφτους Ελεεινους και τρισάθλιους νεοπλουτους καραγκιόζηδες, όταν καπνίζουν, τα αποτσίγαρα να τα σβηνουν στα συγκεκριμενα σημεια τύπου καδων, και όχι να τα πετανε μεσα στην λίμνη...

και εχει και μια ταμπελα σαν το σκατοκεφαλό τους να λεει ότι ειναι προστατευμενος υδροβιότοπος.

και να πεταει ο πατερας το τσιγάρο στην λίμνη.... το παιδι το σακουλακι του κρουασαν κατω.... οι πικνικάδες να εχουν αμολυσει σακουλες απο δω και απο κει.... α ρε βουρδουλα που θελουν καποιοι "δηθεν"...

ας στριψω ενα τσιγαρο τωρα γιατι ποναει και το κεφαλι μου να ουμ.
    Που ακριβώς είναι η λίμνη που αναφέρεις;

Ψιλοπαλαιό μέλος Το avatar του/της Sotiris S.
    Ναι oσο καφριλα και αν ακουγεται, αυτο εκανε. Υπαρχει ενα τσιμεντινο μικρο υψωμα, πανω στο οποιο ανεβαζοντας το καρο, σου δινει χωρο να πεσεις απο κατω και να κανεις οτι θες. Και ειπε ο 'ανθρωπος' να το εκμεταλλευτει.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2012, 12:05
  2. Ιπποκράτειος Πολιτεία - Αυλώνας
    από Χωμάτινος στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 05/05/2006, 17:10

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας