Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 6 από 6

Θέμα: O Agiasmos ..toy Soylh

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panagiotis dim

O Agiasmos ..toy Soylh

Παραμονή των φώτων μου ηρθε ξανά ο κερατάς.. να βγούμε εξω να διασκεδάσουμε..το ήξερα το αποτέλεσμα της νύχτας μαζί του και φυλαγόμουνα..εφαγα καλά ..λαδερό και ηπια πολύ νερό .Ο παρακατιανός ο σούλης ειχε αρρώστια με την τεκίλλα . αντε και να δούμε που θα κατέληγε η βραδυά ..κατά τις 6 το πρώι ανήμερα των φώτων μας βρήκε να μην μπορούμε να παρουμε τα πόδια μας απο τις σφήνες.. τέλος παντων πηγε ο καθένας σπίτι του και δώσαμε ραντεβού για αργά το μεσημέρι .. κατά τις 4 μου ερχεται ο προκομένος ακόμα ψιλοτρέκλα!!! Ειμαι αγιος αρχισε να φωνάζει είμαι αγιασμένος !!! ωρυότανε... ρε μαλάκα τι επαθες ??? ξυπνάω μου λέει κατά τις 11 σκασμένος για νερό κοιτάω στο κομοδίνο βλεπω ενα μπουκάλι ηβη λουτρακίου και τα ρουφηξα ολο... κατα τις 12 με ξυπνάει η μάννα μου !!....ΣΟΥΛΗΗΗΗΗΗ που είναι ο αγιασμός που είχα αφήσει δίπλα σου να παω να αγιάσω τα δεντρα ???? Ποιός μωρέ μάννα ??? λέει ο μαγαρισμένος // Ο Αγιασμός ρε αφιλότιμε που αφησα το πρωί δίπλα σου η μάννα το χαβά της ... Κάτσε ρε μάννα και τον εχω μέσα στο μπάνιο ο σούλης ... ΄και παει μέσα γεμίζει απο τη βρύση το μπουκάλι που ειχε πιεί τον αγιασμό και τον δίνει στην μαννα του ουτε γάτα ουτε ζημιά ... ρε μου λέει μου πέρασε το στομάχι με τον αγιασμό !!! νιώθω καλύτερα γενικά μου λέει ..να πίνεις και σύ να σου περάσουν τα συνάχια !!!!
    ενας γαιδαρος δεμενος, το χορταρι του βοσκούσε και ηταν τρισευτυχισμένος ...ο ΄καυμένος!!!τιποτα αλλο δεν ζητούσε ...μόνο να μην είναι ...δεμένος...ο καυμένος..

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    ".....ειμαι Αγιος..." :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

καλα που δεν το εκανε ΦΡΑΠΠΕ!!!
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    σοβαρα μιλας τωρα???
    αυτη ειναι πραγματικη ιστορια???αντε γεια....
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panagiotis dim
    Αρχικά δημιουργήθηκε από peterxoier
    σοβαρα μιλας τωρα???
    αυτη ειναι πραγματικη ιστορια???αντε γεια....
    γειααα !!!!!
    ενας γαιδαρος δεμενος, το χορταρι του βοσκούσε και ηταν τρισευτυχισμένος ...ο ΄καυμένος!!!τιποτα αλλο δεν ζητούσε ...μόνο να μην είναι ...δεμένος...ο καυμένος..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    :rotflmao: :rotflmao:

καπιο μελος... Το avatar του/της soteas
    ρε παναγο....... ΙΔΕΑ .......

παρε ενα τεραστιο ημερολογιο και σημειωσε ολες τις ιστοριες σου...

καποτε θα τις διηγησε ολες μαζι και θα κανεις τον κοσμο να ξεχνιεται απ τα προβληματα του.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	store_right.gif 
Προβολές:	220 
Μέγεθος:	3,1 KB 
ID:	152032
    γλυκια μικρη μου μανιβελα....

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ