Παραμονή των φώτων μου ηρθε ξανά ο κερατάς.. να βγούμε εξω να διασκεδάσουμε..το ήξερα το αποτέλεσμα της νύχτας μαζί του και φυλαγόμουνα..εφαγα καλά ..λαδερό και ηπια πολύ νερό .Ο παρακατιανός ο σούλης ειχε αρρώστια με την τεκίλλα . αντε και να δούμε που θα κατέληγε η βραδυά ..κατά τις 6 το πρώι ανήμερα των φώτων μας βρήκε να μην μπορούμε να παρουμε τα πόδια μας απο τις σφήνες.. τέλος παντων πηγε ο καθένας σπίτι του και δώσαμε ραντεβού για αργά το μεσημέρι .. κατά τις 4 μου ερχεται ο προκομένος ακόμα ψιλοτρέκλα!!! Ειμαι αγιος αρχισε να φωνάζει είμαι αγιασμένος !!! ωρυότανε... ρε μαλάκα τι επαθες ??? ξυπνάω μου λέει κατά τις 11 σκασμένος για νερό κοιτάω στο κομοδίνο βλεπω ενα μπουκάλι ηβη λουτρακίου και τα ρουφηξα ολο... κατα τις 12 με ξυπνάει η μάννα μου !!....ΣΟΥΛΗΗΗΗΗΗ που είναι ο αγιασμός που είχα αφήσει δίπλα σου να παω να αγιάσω τα δεντρα ???? Ποιός μωρέ μάννα ??? λέει ο μαγαρισμένος // Ο Αγιασμός ρε αφιλότιμε που αφησα το πρωί δίπλα σου η μάννα το χαβά της ... Κάτσε ρε μάννα και τον εχω μέσα στο μπάνιο ο σούλης ... ΄και παει μέσα γεμίζει απο τη βρύση το μπουκάλι που ειχε πιεί τον αγιασμό και τον δίνει στην μαννα του ουτε γάτα ουτε ζημιά ... ρε μου λέει μου πέρασε το στομάχι με τον αγιασμό !!! νιώθω καλύτερα γενικά μου λέει ..να πίνεις και σύ να σου περάσουν τα συνάχια !!!!