Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 23

Θέμα: ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?!!!

Unhappy ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?!!!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ Κ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ!ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΔΕ ΚΡΑΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΠΙΣΤΟΛΙΑ Κ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΑΛΛΑ Κ ΚΛΕΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΓΑΛΛΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΜΠΟΥΖΟΚΛΕΙΔΑ Κ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!

ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΧΟΡΝΕΤΑΚΙ ΜΟΥ (600 08') ΓΙΑ ΤΟ 3ο SERVICE ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΠ'ΟΠΟΥ ΤΗ ΠΗΡΑ Κ ΕΙΧΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

1)ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ 3ο ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ 25 ΕΥΡΩ Κ ΣΑ ΜΑΚΑΚΑΣ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΚ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ ΣΤΟ 3ο ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ!

2)ΠΑΙΡΝΩ 3Λ ΛΑΔΑΚΙ SPECTRO ΗΜΙΣΥΝΘΕΤΙΚΟ 10W 40 K ΦΙΛΤΡΟ Κ TA ΠΑΩ ΣΤΟ ΜΑΣΤΟΡΑ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΙΘΟΥΣΑ Κ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΘΑ ΜΕ ΦΩΝΑΞΕΙ Κ ΣΑΝ ΜΑΚΑΚΑΣ ΠΗΓΑ.ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΤΑ Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΚΟΜΗ 1Λ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ Κ ΤΟΥ ΛΕΩ ΑΦΟΥ ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑ Κ ΣΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ SERVICE ΠΑΝΤΑ 3Λ ΒΑΖΑΜΕ (ΤΟ ΜΑΝΙΟΥΑΛ ΓΡΑΦΕΙ 2,8Λ) Κ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΤΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΜΕ ΦΙΛΤΡΟ Η ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΤΡΟ?!!:a31:ΜΕΤΑ ΜΕ ΠΑΕΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΔΩ ΣΤΟ ΤΖΑΜΑΚΙ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΛΑΔΙ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ Κ ΤΟ ΛΑΔΙ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΜΑΝΙΟΥΑΛ!ΤΟΥ ΛΕΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΦΡΑΓΚΑ Κ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΝΙΟΥΑΛ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΔΙ Κ ΜΕΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ Κ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΩΝΕΣΑΙ ΤΩΡΑ Κ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΑΠΟ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΟΥ Κ ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΛΛΑ 15W 50!

3)TO ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΑΔΙΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ Κ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟ ΙΞΩΔΕΣ Κ ΜΠΟΡΕΙ Κ ΑΠΛΟ ΛΑΔΙ ΜΕ ΗΜΙΣΥΝΘΕΤΙΚΟ Κ ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥΤΑΝΑ!!!

4)ΕΓΩ ΤΙ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ??ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ???ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ!:a53: :a53: :a53: :a53:

Αν δεν κάνω λάθος το Hornet παίρνει 3,5 λίτρα .... σίγουρα το manual λέει 3 λίτρα ;;

για κοίτα εδώ

edit: 2,8 λίτρα με φίλτρο τελικά ... βάσει εγχειριδίου χρήστη ... 3,5 είναι στο άνοιγμα ...

http://www.honda-motorcycles.gr/moto...ls/CB600FA.zip

τώρα κακώς τα ανακάτεψε τα λάδια ... αλλά και εσύ ρε παλικάρι είσαι πολύ χύμα λέμε ...

πας το μηχανάκι σου για τρίτο σέρβις και δεν ξέρεις ότι πληρώνεις; (ασχέτως ποσού σου λέω εγώ )

δεν ξέρεις πόσο λάδι παίρνει κανονικά μέσα ;;

και αντί να πείς του μάστορα "οκ στάκα 2 λεπτά να πάω να πάρω ένα λίτρο ακόμη να ρίξουμε" , τον αφήνεις να ρίξει μέσα ότι βρήκε ...

φιλικά πάντα στα λέω ρε παλικαράκι μη με παρεξηγείς ...

(και μη γράφεις κεφαλαία εκτός και αν θες να δείξεις ότι φωνάζεις ... )

Σιγουρα 2,8λ γιατι το λεει στο μανιουαλ σελ 97!Το θεμα ειναι οτι με εχει κλεψει κ το εχει μπουκωσει κ με παραπανω λαδι γιατι το τζαμακι ειναι γεματο κ κανονικα θα πρεπει να εχει ενα κενο!Το μονο σιγουρο ειναι οτι δε ξαναπαω κ την αλλη φορα μονος!

Αρχικά δημιουργήθηκε από johnny honda
    Σιγουρα 2,8λ γιατι το λεει στο μανιουαλ σελ 97!Το θεμα ειναι οτι με εχει κλεψει κ το εχει μπουκωσει κ με παραπανω λαδι γιατι το τζαμακι ειναι γεματο κ κανονικα θα πρεπει να εχει ενα κενο!Το μονο σιγουρο ειναι οτι δε ξαναπαω κ την αλλη φορα μονος!
    σωστά 2,8 παίρνει το είδα και εγώ το manual ...

πέτα όλο το λάδι και το φίλτρο και ξαναρίξε μέσα το σωστό και την σωστή ποσότητα .. αν έχει μέσα κανα λίτρο παραπάνω θα κάνει ζημιά ...

(και άλλαξε μηχανικό ... γιατί αυτός που πήγες ήταν καριόλης ... )

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    το να μπερδεψει ιξωδη δεν ειναι BIG DEAL ...[δεν σου βαλε χαλικια ]
    HONDA καβαλας.... δουλεψε το στα κοκκινα να γινει "καλη μιξη"

με τους μαστορες φυλα τα ρουχα σου... ειναι και μερικοι που σου λενε να μην περνας στον χωρο εργασιας για λογους ασφαλειας, μη σε πλακωσει ο γρυλλος , και αλλες @@ριες

λες και θα σε πληρωσει ο μαστορας ....
    Accipere quam facere praestat injuriam

Κατι τετοιο σκεφτομαι να κανω αλλα το παραπανω λαδι που εχει αντε να ειναι 300ml k οχι παραπανω!

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Είναι η πρώτη σου μηχανή;
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    Είναι η πρώτη σου μηχανή;
    ασχετο

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    το να μπερδεψει ιξωδη δεν ειναι BIG DEAL ...[δεν σου βαλε χαλικια ]
    HONDA καβαλας.... δουλεψε το στα κοκκινα να γινει "καλη μιξη"

.....

αυτό το λες βάση μηχανολογικής εμπειρίας φίλε μου ;; η είναι εύκολο να λέμε ότι να ναι με άλλου μηχανάκι ;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από johnny honda
    Κατι τετοιο σκεφτομαι να κανω αλλα το παραπανω λαδι που εχει αντε να ειναι 300ml k οχι παραπανω!....

και εσύ αυτό πως το υπολογίζεις ;; το "κόβεις" με το μάτι που λέμε ;; το ρισκάρεις στο καινούργιο σου μηχανάκι να μην έχει ούτε το σωστό λάδι αλλά ούτε και την σωστή ποσότητα ;;

και το λάδι που σου έβαλε ήταν από κλειστό μπουκάλι η από τα περισσεύματα ;;

και όλο αυτό για τι ποσό μιλάμε αξίζει να παίξεις ;; για 30 -40 ευρώ ;;; σε καινούργιο μηχανάκι ;;

κρίμα δεν είναι ;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX

με τους μαστορες φυλα τα ρουχα σου... ειναι και μερικοι που σου λενε να μην περνας στον χωρο εργασιας για λογους ασφαλειας, μη σε πλακωσει ο γρυλλος , και αλλες @@ριες

λες και θα σε πληρωσει ο μαστορας ....

πρώτον υπάρχουν κανόνες εργασίας για τα συνεργεία ... και ναι απαγορεύετε κανονικά να είσαι κοντά στις ράμπες η σε άλλα μηχανάκια ... βάσει κανονισμών σου λέω όχι ότι να ναι ...

δεύτερον σε κανένα δεν αρέσει την ώρα που δουλεύει να έχει έναν η και περισσότερους πάνω απ' το κεφάλι του να τον πρήζουν ... θα σου άρεσε την ώρα που ρυθμίζει ο μάστορας βαλβίδες και μετράει με το φίλερ και κρατάει σημειώσεις να είναι 3 άσχετοι από πάνω και να χαζεύουν - καπνίζουν - ρωτάνε ότι τους κατέβει ;;

πίστεψέ με σε κανέναν δεν αρέσει - και σου μιλάω εκ πείρας ...

φιλικά πάντα λέμε ...

ROAD67 δικια μου μηχανη καινουργια ναι ειναι η πρωτη κ οι προηγουμενες του πατερα!Κ αν ρωτας για να δεις αν ειμαι ασχετος οχι κ τοσο απλα εμπιστευθηκα μαλακα κ την επομενη φορα με τα χερακια μου!

Κριμα ειναι catmaster οι θαλασσες που εφαγα για το παρω κ οσο αναφορα το θεμα safety το ξερω καλα λογο δουλειας κ δε θα πρεπει να εισαι στα 100 μετρα για να κανει τη δουλεια του κ οπως λες κι εσυ καινουργιο μηχανακι ειναι κ διπλα του πρεπει να εισαι κ να ρωτας γιατι του τα σκας!Ασχετα αν εγω εκανα τη μαλακια!Για να εχω ησυχο το κεφαλι μου θα βαλω καινουργια!

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster

πρώτον υπάρχουν κανόνες εργασίας για τα συνεργεία ... και ναι απαγορεύετε κανονικά να είσαι κοντά στις ράμπες η σε άλλα μηχανάκια ... βάσει κανονισμών σου λέω όχι ότι να ναι ...

δεύτερον σε κανένα δεν αρέσει την ώρα που δουλεύει να έχει έναν η και περισσότερους πάνω απ' το κεφάλι του να τον πρήζουν ... θα σου άρεσε την ώρα που ρυθμίζει ο μάστορας βαλβίδες και μετράει με το φίλερ και κρατάει σημειώσεις να είναι 3 άσχετοι από πάνω και να χαζεύουν - καπνίζουν - ρωτάνε ότι τους κατέβει ;;

σ

συ ομως γατομαστορα αναφερεσαι στις ιδανικες συνθηκες συνεργειων.... εγω ζω στην Ελλαδα...και ξερω κατι "ΤΕΧΝΙΤΕΣ" που απο ποδηλαταδες και παπακηδες πηγαν σε 3-4 2ημερα σεμιναρια , και μετα μπηκαν μεσω κανενος ξαδερφου στον Σφακιανακη Σαρακακη κλπκλπ γιατι.... γιατι οι παλιοι οι μαστοροι που φτιαχναν μηχανακια αλλιως τα θυμουνται τα μηχανακια.με ενα γερμανικο και μια πενσα τα επισκευαζαν ολα....δεν λενε να χωνεψουν πως τα CBR GSXR R! κουβαλαν οτι πιο καινουριο απο τεχνολογια(πιστας)

ΚΙ ΟΜΩΣ αυτοι οι ιδιοι δεν εκαναν αλλαγη καριερας...οι ιδιοι μαστορες ειναι "τεχνιτες" και βαζουν χερι στο ΜΗΧΑΝΗΜΑ που εγω κι εσυ δωσαμε 14χιλιαρικα να αγορασουμε....

Υ.Γ. πληροφοριακα σου λεω πως φιλος μου εχει φυγει με αλλαγμενη μπαταρια,και αφου αλλαξε μαστορα το συνειδητοποιησε και πως εγω πριν λιγο καιρο θα ειχα χοντρο ατυχημα επειδη οι "καλλιτεχνες" που ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να εισαι πανω απο το κεφαλι τους οπως υποστηριζεις , ΔΕΝ ΣΦΙΞΑΝ το μπρατσο της πισω δαγκανας!!!!!!!!
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    1)παρε καινουργια λαδακια και φιλτρο.

2)αλλαξε τα μονος σου.

3)μην ξαναπας σ'αυτον τον μαστορα.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    1)παρε καινουργια λαδακια και φιλτρο.

2)αλλαξε τα μονος σου.

3)μην ξαναπας σ'αυτον τον μαστορα.

4) Κανε και μια καταγγελια στο σωματειο τους.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ASTRAKITCAR
    θα κανεις το πιο απλο πραγμα στον κοσμο...

θα ξεσφιξεις λιγο το φιλτρο λαδιου και θα αφησεις να σταξει οσο θελεις εσυ...

επισης αν εχει βαλει λιγο παραπανω λαδι απο αλλη μαρκα ή ιξωδες δεν πειραζει,απλα αλλαξε τα στα 4000km..

αν επιτρεπεται ποσο πηρες τα 3 λιτρα spectro 10/40?
    πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF