paidia doste kamia idea gia to pos na balo piso flas sto diko mou.(tha bgalo enoeitai to piso olo gia na balo kainouria mikra) kai kamia foto an einai eukolo....akousa pantos oti exei ligo maniki gia na bgei to sistima piso einai ontos etsi?
paidia doste kamia idea gia to pos na balo piso flas sto diko mou.(tha bgalo enoeitai to piso olo gia na balo kainouria mikra) kai kamia foto an einai eukolo....akousa pantos oti exei ligo maniki gia na bgei to sistima piso einai ontos etsi?
Be safe... Nomatter what...
eisai arxigos!!kai eixa agxothei gia to pos tha to bgalo tora me tis foto tha kano douleia sigoura.eyxaristo!
Νο probl...
![]()
Be safe... Nomatter what...
Προσοχή στην ουρά γιατι το κούμπωμα-ξεκούμπωμα ειναι ψιλοσφιχτό.
Αγόρασες φλασάκια με βάση πινακίδας?
Είμαστε μπίλιες στη ρουλέττα του καπιταλισμού
ZZZZZzzzzZZZZZ
Αρχικά δημιουργήθηκε από xtrm600
Προσοχή στην ουρά γιατι το κούμπωμα-ξεκούμπωμα ειναι ψιλοσφιχτό.
Αγόρασες φλασάκια με βάση πινακίδας?
προσπχη στα κουμπωματα που ειναι στη σελα....
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Προσοχή Γενικά λεμεεεε
Έχω πάθει κολούμπρα (?) με το Ζ. Ούτε μυαλό για δουλειά έχω (και μετά πως θα το πλερώνω.)
:smilea:
![]()
![]()
...spammarw e?
Είμαστε μπίλιες στη ρουλέττα του καπιταλισμού
ZZZZZzzzzZZZZZ
oxi den exo agorasei basi gia pinakida oute flas akoma.tin pinakida skeftomai na min tin balo katholou(logou megethous einai antiaisthitiko re gamoto)skeftomai na kano patenta dikia mou basi gia ta flas kai an balo tin pinakida kapos diplomeni apo kato i kati tetoio telospanton.i gnomi sas?
Βάση πινακίδας της Valtermoto και πινακίδα παραγγελία από Θεσσαλονίκη, που είναι στο μεγεθός των παλιών και στην μορφή της νέας της Ευρωπαϊκής.
ΚΑΝΕΝΑΣ τροχονόμος ή Ζας δεν με σταμάτησε να με γράψει και μάλιστα ένας Ζας καθώς πήγαινα στη δουλειά ένα πρωί, ήρθε δίπλα μου και μου είπε χαρακτηριστικά: "Το καλύτερο που μπορούσε να κάνει ένας μοτοσυκλετιστής είναι αυτό που έκανες εσύ με την πινακίδα, με τους μαλάκες το κράτος που έχουμε μπλέξει".
![]()
Ξέχασα να σου πώ πως η βάση δεν έχει Flashάκια και έβαλα εγώ κάτι μικρά ... με διάφανο λευκό πλαστικό (όχι πορτοκαλί).
einai eykolo na anebaseis foto?akougetai oraia lisi...
diladi ebgales kainouria pinakida oi kainouries oi megales den xorane?gia dose perisoteres plirofories....tilefono katastimatos ktl.einai gamati..
Θα βαλεις τα γνωστα σε ολους....χελωνακια...
Αυτοκολλητα με καλωδιο που θα περνα μεσα απο την τρυπουλα καποιας ταπας η βιδας που θα αφαιρεσεις καταω απο την ουρα!!!
Τελειο αισθητικο αποτελεσμα. Οσο για τη λειτουργια...δεν ειναι και οτι καλυτερο γιατι δεν φεγγουν παααρα πολυ και το μεσημερι με νταλα ηλιο...δε διακρινονται αν δε τα προσεξεις (δε βγαζουν ματι δηλαδη οπως τους λαμπτηρες που ειχε πριν). Δευτερο μειονεκτημα ειναι οτι δεν τραβανε πολυ ρευμα με αποτελεσμα να αναβοσβηνουν αρκετα(εωσ πολυ) γρηγορα και σε μερικους δεν αρεσει αυτο!
Λυση υπαρχει και για τα δυο παραπανω προβληματα! Βαζεις 2 και 2 χελωνακια απο καθε μερια και εχεις το επιθυμητο αποτελεσμα! (το εχω κανει και ξερω)![]()
exo balei telika 2 mikra autokolita.den exo problima moy arese an kai mera den fenetai kala opos les ki esi.tora oson afora tin gam...meni tin pinakida tin exo diplosei apo aristera kai tin exo piasei me tis bides apo kato.auto me xalaei ligaki alla les kai tin blepo....