Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 17

Θέμα: θα παρουμε κανα παπι της προκοπης??

πολυ φλωροςςςςςςςςςςςςςς Το avatar του/της flwros

θα παρουμε κανα παπι της προκοπης??

γενικως εχω αλλαξει καμια 10αρια παπια στη δουλεια..το πρωτο κλασικα στρογγυλο..τα τελευταια 2 ηταν σογκοκου 110 02' και πιστευω οτι ηταν μακραν το καλυτερο παπι της προηγουμενης γενιας (αεροψυκτα)..φρενα,στροφες,αναρτηση μονο με ενα μικρο προβληματακι στο σασμαν και αυτο απο μαλακια με τα λαδακια του

τωρα??να πεταχτω μεχρι την γιαμαπα για το κρυφτον??τι να κανω??

θα βγει κανα μπουζουκι να μην μοιαζει με καβασακι και να ναι με τα κομφορ του κρυφτον??
    http://www.youtube.com/watch?v=ws9BQ2k-RL0&feature=related

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    adress
    ΠΑΠΙ- ΣΚΥΛΙ SUZUKoσκυλο
    Accipere quam facere praestat injuriam

Τα δικά μας λόγια είναι περιττά όταν υπάρχουν τέτοιες παρουσιάσεις στο γιουτούμπ !

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Τα δικά μας λόγια είναι περιττά όταν υπάρχουν τέτοιες παρουσιάσεις στο γιουτούμπ !

χωρις να θελω να προσβαλω το ζχ αλλα μου φαινεται λιγο δοκιμαστικο!!
    αν χτυπα ξυλο γινει κατι δεν λαμπαδιαζεις για πλακα?ο χωρος στη σελα δεν ειναι τσαμπα εφε αφου ουτε κρανος δε χωραει??

Αρχικά δημιουργήθηκε από flwros
    χωρις να θελω να προσβαλω το ζχ αλλα μου φαινεται λιγο δοκιμαστικο!!
    αν χτυπα ξυλο γινει κατι δεν λαμπαδιαζεις για πλακα?ο χωρος στη σελα δεν ειναι τσαμπα εφε αφου ουτε κρανος δε χωραει??
    Όσο αναφορά το λαμπάδιασμα σε ένα έχω καταλήξει εγώ που το οδηγώ το μηχανάκι απ'το καλοκαίρι, για να φτάσει σε σημείο να λαμπαδιάσει με τον στούκο εγώ θα έχω συναντήσει τους ουρανούς πολύ νωρίτερα (φτου φτου όξω απ'όλους μας), η δική μου λογική αυτό λέει πάντως. Κι εξάλλου πόσα ντεπόζιτα μοτοσυκλετών έχουν εκραγεί σε ένα ατύχημα, ή μήπως το χτύπημα που τρώνε απ'τον αναβάτη κατά την κρούση είναι μικρότερο ;

Ο χώρος κάτω απ'τη σέλα:

-Δεν χωράει κράνος (εκτός από ένα μικρού μεγέθους τύπου jet) όμως κανένα παπί δεν το κάνει αυτό χωρίς την προσθήκη μπαγκαζιέρας.

-Χωράει χίλια δυο άλλα μικροψώνια που σε οποιοδήποτε άλλο παπί θα αναγκάζεσαι να τα κρατάς με μια τσάντα στο χέρι οπότε...αξίζει

Ούτε εγώ θέλω να μειώσω κάποιο άλλο παπί εννοείται, κι εγώ ανάμεσα σ'αυτό και στο Crypton ήμουνα απλώς κατέληξα στο Καβασάκι και δεν μετανιώνω γι'αυτό.

Α είμαι κι αντικαβασακικός

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Και γιατί να πάρεις ΠΑΠΙ?

Πάρε μια VESPA

Δεν σπάει, δεν χαλάει, κάνει τα πάντα και καλύτερα από το παπί

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	murphy_vespagt200_1.jpg 
Προβολές:	466 
Μέγεθος:	55,9 KB 
ID:	152409

Είναι trendy και αρέσει στις γυναίκες

Όνομα:	vespa-s-125-2008-15-1024x768-400769.jpeg 
Προβολές:	463 
Μέγεθος:	27,6 KB 
ID:	152410

Φορτώνεται....

Όνομα:	800px-bkk_vespa078.jpg 
Προβολές:	463 
Μέγεθος:	91,7 KB 
ID:	152411

Μπορείς να κάνεις τρελές μοντίφες...

Όνομα:	vespa750_scootering1.jpg 
Προβολές:	459 
Μέγεθος:	73,2 KB 
ID:	152412

Ή να βρεις μια πιο φθηνή παλιότερη και πάλι να είσαι μέσα στην εποχή

Όνομα:	1964 vespa 2.jpg 
Προβολές:	454 
Μέγεθος:	43,0 KB 
ID:	152413

Εγώ θά λεγα μάλλον crypton x.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24
    γιατι οχι Modenas ?

μεγαλο σχετικα παπι, ανετο, και ευρυχωρο !

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Όσο αναφορά το λαμπάδιασμα σε ένα έχω καταλήξει εγώ που το οδηγώ το μηχανάκι απ'το καλοκαίρι, για να φτάσει σε σημείο να λαμπαδιάσει με τον στούκο εγώ θα έχω συναντήσει τους ουρανούς πολύ νωρίτερα (φτου φτου όξω απ'όλους μας), η δική μου λογική αυτό λέει πάντως. Κι εξάλλου πόσα ντεπόζιτα μοτοσυκλετών έχουν εκραγεί σε ένα ατύχημα, ή μήπως το χτύπημα που τρώνε απ'τον αναβάτη κατά την κρούση είναι μικρότερο ;

οταν με περασε απο πανω ενας που δεν ειχε πιει και περασα μια βολτα απ τον ευαγγελισμο για καφε,κρουασαν κκκκ το μονο περιστατικο που με παρηγορουσε ηταν ενας πιτσιρικος με καμμενα ποδια απο αστραγαλους μεχρι πουτσ#%@τριχες.η αιτια ηταν το τεποζιτο απ το ζετακι..δεν εσκασε απλα πηρε φωτια απο καποια οποιαδηποτε μλκ..μπορει να μην εχει σχεση ενα ζετακι με το ζχ αλλα το οτι το τεποζιτο βρισκεται μπροστα σου και στις 2 περιπτωσεις μου ερχετε καπως...!!εχω κολωσει λεμεεεεεεεεεεε!!για δουλεια ειναι...
    30.000χιλ με παπι μες την αθηνα ειναι σαν 300.000χιλ με στριτ σε εθνικη..λεω γω τωρα

Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis24
    γιατι οχι Modenas ?

μεγαλο σχετικα παπι, ανετο, και ευρυχωρο !
    δεν με απασχολει καθολου ο χωρος..στην τελικη θα επαιρνα και ενα μιδας(χιχιχιχι)
    με το σογκοκου ειμουνα πολυ ευχαριστημενος ..να φανταστεις εχω βρει ενα 02' που εχει ξεμεινει σε μαγαζι καινουριο και σκεφτομαι σοβαρα!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από flwros
    οταν με περασε απο πανω ενας που δεν ειχε πιει και περασα μια βολτα απ τον ευαγγελισμο για καφε,κρουασαν κκκκ το μονο περιστατικο που με παρηγορουσε ηταν ενας πιτσιρικος με καμμενα ποδια απο αστραγαλους μεχρι πουτσ#%@τριχες.η αιτια ηταν το τεποζιτο απ το ζετακι..δεν εσκασε απλα πηρε φωτια απο καποια οποιαδηποτε μλκ..μπορει να μην εχει σχεση ενα ζετακι με το ζχ αλλα το οτι το τεποζιτο βρισκεται μπροστα σου και στις 2 περιπτωσεις μου ερχετε καπως...!!εχω κολωσει λεμεεεεεεεεεεε!!για δουλεια ειναι...
    30.000χιλ με παπι μες την αθηνα ειναι σαν 300.000χιλ με στριτ σε εθνικη..λεω γω τωρα
    Φίλε μ'αυτή τη λογική όλες οι μοτοσυκλέτες έχουν το ντεπόζιτο σε επικίνδυνο σημείο.. τέλος πάντων, αυτά τα πράγματα ποτέ δεν ξέρεις πως θα σου έρθουν, εγώ θυμάμαι αρκετά Supra της Honda κι έχαναν βενζίνες απ'το ντεπόζιτο που τρυπούσε λίγο μετά την αγορά τους απ'την αντιπροσωπεία, είχα κι εγώ Supra που το πούλησα με 25000χλμ και δεν είχα ποτέ πρόβλημα όμως είδα αρκετά με κιτρινισμένα μέταλλα στο μοτέρ, στις βάσεις των πίσω μαρσπιέ αλλά και στα πλαστικά απ'τις διαρροές.

Κάτι άλλο, ποτέ δεν επιμένω τόσο πολύ όταν προτείνω σε κάποιον οτιδήποτε αφού η επιλογή είναι αποκλειστικά δική του, ειδικά όταν βλέπω ότι σ'αυτό που προτείνω είναι απ'την αρχή αρνητικός. Επιμένω όμως γιατί είμαι αρκετά ικανοποιημένος μέχρι στιγμής με το ΖΧ-130 κι αν δεν σκοπεύεις με τίποτα να προχωρήσεις στην αγορά του, προσπάθησε τουλάχιστον να του κάνεις ένα test ride πριν πάρεις οτιδήποτε άλλο, δεν έχεις να χάσεις τίποτα και είμαι σίγουρος ότι θα είναι για σένα μια ευχάριστη έκπληξη η συνολική εικόνα γι'αυτό το παπί.

Όπου και να καταλήξεις καλά χιλιόμετρα να έχεις (κι αν πας στο crypton να κανονίσουμε και μια κοντρίτσα)

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF