Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 15

Θέμα: ΚΛΕΜΜΕΝΑ

ΚΛΕΜΜΕΝΑ

ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΒΑΛΗΣΩ ΜΙΑ FAZER 600 SII ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΕΙΧΑΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΗΣΟΥΝ. ΔΙΝΩ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ (ΚΑΙΝΟΥΡΙΑΣ) ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΙΞΟΥΝ. ΤΗΛ. edit:byr0n

ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ : ΒΗΟ 154 ΥΑΜΑΗΑ FAZER ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΜΠΛΕ

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Ως παθών καταλαβαίνω την οργή σου, αλλά δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς θέλεις να κάνεις με το post που έβαλες. Αυτοδικία και να τους δώσεις ένα καλό μάθημα?
    Το ότι μπορεί να μπλέξεις άσχημα (και δεν εννοώ μόνο νομικά) ή να την πληρώσει κάποιος άσχετος φαντάζομαι το έχεις σκεφτεί....

To post σου παραμένει ΜΟΝΟ για την περίπτωση να βρεθεί το μηχανάκι σου, κάτι που ευχόμαστε όλοι. Το moto.gr δεν θα γίνει όμως χώρος που θα προαναγγέλλονται παράνομες πράξεις.
    Αν κάποιος γνωρίζει κάτι που θα βοηθήσει την εύρεση (και μόνο) του Fazer, πμ σε μένα ή σε κάποιον άλλο mod.

byr0n
    Moderation team
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Το moto.gr δεν θα γίνει όμως χώρος που θα προαναγγέλλονται παράνομες πράξεις.
    + 1098 !!!
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

xz

exete dikio alla den simfwnw mazi sas...

makari na tous vrei na tous thapsei mesa se lako me sk@t@ k na min tous vrous nwritera apo 998 xronia

Παλαιό μέλος

Re: xz

Αρχικά δημιουργήθηκε από jafar
    exete dikio alla den simfwnw mazi sas...

makari na tous vrei na tous thapsei mesa se lako me sk@t@ k na min tous vrous nwritera apo 998 xronia
    +998

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm

Re: xz

Αρχικά δημιουργήθηκε από jafar
    και μετά να τον χώσουν σε ένα κελί για μερικά χρονάκια έως δεκαετίες και να είναι και κερατάς και δαρμένος ...
    ωραία ...

γιαυτο υπαρχουν και οι ασφαλιστικες και οταν γινει το κακο λες δεν γαμιεται και πας σε 3 μηνες και ξαναπερνεις το ιδιο
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

ο τρόπος που θα δράσω θα είναι απόλυτα νόμιμος. Αν λοιπόν νομίζεται ότι αστειεύομαι δοκιμάστε με !

Hasta la Victoria Siempre Το avatar του/της blueangel
    Ρε φιλαράκο όσο και αν είναι ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ η οργή σου είναι όπως στα λένε τα παιδιά...Τσούζει δεν λέω το γ@μημένο ασφάλιστρο της Ολικής κάλυψης για κλοπή ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΗΣΥΧΟ ρε φίλε!!!
    Εγώ σκέψου έχω την Fazer του 2005 και πληρώνω μια 550άρα το χρόνο ασφαλισμένη για 5.500 χιλιάρικα Σκέψου εσύ με την S2 που είναι ΣΚΕΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ρε γαμώτο!!!
    Μακάρι να την βρείς τι να πώ...στο εύχομαι ολόψυχα

Τι φταίω ρε φίλε αν έχω μαλάκα ασφαλιστή και μου λέει ότι δεν ασφαλίζονται οι μηχανές και είναι παράνομες οι ασφαλιστικές που ασφαλίζουν μηχανές.Τι φταίω μου λες Anyway Σε ευχαριστώ

Οχι ρε γαμώτο μιλάμε για πλήρη άγνοια ο μαλάκας!!!!Κρίμα ρε φιλαράκι τι να πώ...Δυστυχώς ΜΙΑ μόνο ασαφαλίζει και μιλάω για την Ιντεραμέρικαν η οποία μάλιστα καλύπτει και την αξία των αξεσουάρ που έχεις βάλει επάνω αρκεί να τους στείλεις φωτό με αυτά τοποθετημένα και φωτοτυπίες αποδείξεων ή τιμολογίων τους!!!
    Μακάρι να βρείς κάτι ρε γαμώτο.Τα Fazer χρόνια τώρα είναι στο στόχαστρο ρε φίλε δυστυχώς!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ASTRAKITCAR
    εισαι σιγουρος οτι η εταιρεια που λες καλυπτει και μερικη κλοπη???
    πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).

-------------------- Το avatar του/της jfx
    Καλά είπε ο ανθρωπος ότι θα κάνει κάτι παράνομο;
    είπε ότι θέλει να του υποδειχτούν οι κλέφτες, μπορεί να θέλει να τους μηνύσει, μπορεί να θελει να τους μιλήσει, μπορεί να θέλει απλά να δει τις φάτσες τους...

Ελευθερος ειναι να κάνει ότι θέλει ρε παιδιά...

Και το τηλέφωνο του, γιατί σβήστηκε; αφού θέλει να το δημοσιοποιήσει ο ίδιος που είναι το πρόβλημα;

κάποιος μαλάκας μου σβήνει τα ποστ.

Καμία ασφαλιστική δεν καλύπτει μερική κλοπή φίλε μου!Απλά όταν συμβεί το απευκταίο και κλαπεί η μηχανή,αν τους έχεις ενημερώσει για τυχόν αξεσουάρ ΜΕ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ τότε πέρα απο το ασφαλισμένο κεφάλαιο καλύπτεσαι και για αυτα με τα ποσά που αναγράφουν τα τιμολόγια τους;-)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ASTRAKITCAR
    ok.

εγω δινω 192? το εξαμηνο .στην Interamerican για μοτο 650cc Και κεφαλαιο ασφαλιζομενο 5000?.
    πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).

Παρόμοια θέματα

1. κλεμμενα μηχανακια
    από nantin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 13/03/2009, 18:10

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ