Εχει κανεις το συγκεκριμενο μοτο?αν μπορει να μου πει τι μεγεθος εχουν τα καλαμια?διαμετρο στο σημειο που πιανουν? αποσταση μεταξι τους.ψαχνω στο διαδυκτιο και τιποτα...![]()
Εχει κανεις το συγκεκριμενο μοτο?αν μπορει να μου πει τι μεγεθος εχουν τα καλαμια?διαμετρο στο σημειο που πιανουν? αποσταση μεταξι τους.ψαχνω στο διαδυκτιο και τιποτα...![]()
Φοραει usd 41mm.
ευχαριστω.μηπως ξερεις που ειναι η μετρηση αυτη?θελω να ξερω εκει που πιανουν(το χοντρο-χρυσο-πανω κομματι) ποσο ειναι....
Κυλινδρικα ειναι οποτε 41mm ειναι και εκει που θες. Δεν τα μετρανε ποτε με βαση το κατω μερος.
δυστυχως αυτο μου φαινεται λογικοΤα 41 προφανώς αφορούν την κάτω διάμετρο. Εσύ ψάχνεις τη διάμετρο των καλαμιών που πιάνει στις πλάκες. Δεν το ξέρω αλλά συνήθως είναι από 50 και πάνω.![]()
γιατι αν πανω ειναι 41 τοτε κατω ποσο θα ειναι?:wacko:
ρε παιδια υπαρχει καποιος ιδιοκτητης να ριξει φως?
εχω ξεσκισει το ιντερνετ και δεν βρισκω τιποτα...![]()
![]()
Συνήθως τα 41mm (κάτω) πιρούνια έχουν διάμετρο στον κάτω σταυρό 53mm και διάμετρο στην τιμονόλακα 50mm.
Και μεγαλύτερη να είναι η τρύπα της τιμονόπλακάς/σταυρού σου κατά 1-2mm βάζεις ένα έλασμα χαλκού και σφίγγει τέλεια.
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
Σορυ για το ασχετο, αλλα γιατι συγκεκριμενα φυλο χαλκου; θελει κατι μαλακο;Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Και μεγαλύτερη να είναι η τρύπα της τιμονόπλακάς/σταυρού σου κατά 1-2mm βάζεις ένα έλασμα χαλκού και σφίγγει τέλεια.
αν η τιμονοπλακα ειναι 41mm?![]()
δεν μπαινει....ε?
σπασιμο![]()
στειλε ενα π.μ. σ'αυτον τον mod
![]()
ευχαριστω πολυ!του εστειλα.![]()
Τελικα και εγω μπερδευτικα, ενω ειπα οτι εχει usd πιρουνια, το υπολογισα σαν να φοραγε συμβατικα...
Ευτυχως σε διαφωτησαν οι συναδελφοι...
Δεν έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις αντοχής μιας και ότι και να βάλεις απλά συμπιέζεται ενδιάμεσα και δημιουργεί τριβή. Ο χαλκός είναι εύκολος να τον βρεις παντού σε φύλλα, εύκολος να τον κόψεις σε ότι σχήμα θέλεις ακριβώς, εύκολος να τον κουρμπάρεις σε ότι σχήμα χρειάζεται και δεν οξειδώνεται.Αρχικά δημιουργήθηκε από bentouza
Σορυ για το ασχετο, αλλα γιατι συγκεκριμενα φυλο χαλκου; θελει κατι μαλακο;
Εαν θέλεις να χρησιμοποιήσεις κάτι άλλο μπορείς φυσικά αλλά δεν βλέπω τον λόγο.
.
.