Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 17

Θέμα: K8 Μεταχειρισμενο

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio

K8 Μεταχειρισμενο

Οπως καταλαβατε πολυ συντομα θα ειμαι μελος της μεγαλης ομαδας Vstrom....

Θελω τις αποψεις σας και την γνωμη σας μια και ειστε κατοχοι και γνωριζετε.....σημερα ειδα ενα Κ8 ABS μαυρο ματ απο ιδιωτη αδεια 8ος του 2008 αντιπροσωπειας με μολις 2200χλμ !!

Ο τυπος γυρω στα 45 μου ειπε οτι το πηρε αλλα το δουλευει ελαχιστα αφου εχει αμαξι κ σκουτερ....... η μηχανη με βαση τα λεγομενα του καθοταν τον περισσοτερο ειδα το book service ειχε κανει το σερβις στα 1000χλμ

Εκανα ενα γενικο ελεγχο στη μηχανη..... το μονο που ειδα ηταν γρατσουνιες στο αριστερο μαμα καγκελο και οταν τον ρωτησα μου ειπε οτι πηγε να του πεσει γιαυτο και δεν ειχε αλλου γρατσουνιες...... ουτε φλας ουτε καθρεφτες ( αυτα βεβαια αλλαζουν πανευκολα.....) Απο την εμπειρια σας μπορει να πεσει στρωμα και να γδαρει μονο καγκελο? .....φοβαμαι μηπως εχει φαει κανα στουκο και εχει αλλαξει μουρη και οτι αλλο γδαρθηκε απο αριστερα

Γενικα το μηχανακι εδειχνε καλο για αυτα τα λιγα χλμ οι δισκοι του μπρος πισω ηταν ελαχιστα φθαρμενοι... που δικαιολογει τα 2200 χλμ που ειχε στο κοντερ, ο κινητηρας ακουγοταν ενταξει

Αυτο που με ξενερωσε λιγακι ηταν καποιες σκουριες στο κομματι της εξατμισης που φευγει απο τον κυλινδρο και ενα μερος της αλυσιδας ειχε επισης σκουρια...... αυτο ισως να δικαιολογει και το οτι το μηχανακι καθοταν.......

Τριτο ξενερωμα ηταν το γεγονος οτι δεν ειχε συνεγιαρμο..... υπαρχει καποιος με strom χωρις συνεγιαρμο εγω πιστευα οτι το αντιπροσωπειας δινεται σαν στανταρ με συνεγιαρμο κ ιμομπιλαιζερ? ..... αυτος το δικαιολογησε οτι εχει δικο του γκαραζ στο σπιτι και δεν το αφηνε ποτε εξω....

Τη Δευτερα παω σε εξουσιοδοτημενο για ελεγχο και αν ολα οκ προχωραω σε αγορα...........

Φυσικα αναμενω τις αποψεις σας και οτι αλλο μου προτεινετε να κοιταξω

Σας ευχαριστω για τις αποψεις σας......

Ενας ενας δεν προλαβαινω να διαβασω......

I had a dream ... Το avatar του/της WWW
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
    Σας ευχαριστω για τις αποψεις σας......

Ενας ενας δεν προλαβαινω να διαβασω......
    Έχε λιγάκι υπομονή. Έτσι είναι τα Forum.

Το μηχανάκι, εφόσον είναι Κ8 είναι αρκετά καινούργιο.

=> Οι σκουρίτσες που λές είναι τυπικές και δεν χρειάζεται να φοβάσαι κάτι.
    =>Επειδή, όπως είπες, του έχει πέσει, θα πρέπει να ελέγξεις τη σοβαρότητα του πεσίματος. Ρίξε μια ματιά, βάζοντάς έναν φίλο σου να την κρατήσει οριζόντια, μήπως έχει στραβώσει κανα πλαίσιο. Έτσι θα εξασφαλίσεις πως δεν πρόκειται για χοντρή στούκα.
    => Στο μάστορα που θα το πας, πέστου να ελέγξει, μέσα από το σημείο της πτώσης, μήπως υπάρχουν τίποτα βάσεις των πλαστικών που να έχουν στραβώσει.
    => Κάτσε επίσης πάνω στη μηχανή. Κοίτα μπροστά στο τεπόζιτο. Έλεγξε αν οι αρμοί / αποστάσεις των πλαστικών του φέρινγκ έχουν τις ίδιες αποστάσεις από το τεπόζιτο (εκεί δηλαδή που το τεπόζιτο έχει δεξιά και αριστερά πλαστικό).
    => Έλεγξε τις δισκόπλακες για φαγώματα. Ιδιαίτερα η πίσω μαρτυρά και τα χιλιόμετρα της μηχανής (αν έχει βαθούλωμα στη μέση)
    => Να το πας σε άλλο συνεργείο και όχι στο δικό του.
    => Να μάθεις αν είναι εισαγωγής η παραεισαγωγής. Με τον αριθμό πλαισίου κάνεις ένα τηλέφωνο στον Σφακιανάκη.
    => Κάνεις οπωσδήποτε βόλτα και κοιτάς μήπως τραβάει προς κάποια κατεύθυνση
    => Μια άλλη σκουρίτσα που βγάζει το DL 650 είναι κάτω από το τιμόνι. Ρίξε μια ματιά μπροστά και κάτω από το φανάρι για να δεις. Δεν αποτελεί όμως πρόβλημα
    => Έλεγξε το Book Service του και αν όλα είναι ok.

Δεν ξέρω τίποτε άλλο να σου πω. Το σημαντικότερο όλων αυτών είναι η άποψη του μάστορά σου καθώς και το αν έχει "πάρει" από την πτώση

Επίσης, αν πέσει στρώμα. συνήθως γδέρνει λιγάκι και τη χούφτα - φλασ. Αλλά αυτά όπως είπες αλλάζουν εύκολα ...
    I had a dream ...

"λογικό" μέλος Το avatar του/της the big boy
    νομιζω πως μονο το ιμομπιλαιζερ ειναι στανταρ
    ο συναγερμος διατιθεται σαν extra

Εισπνοή.... εκπνοή....
    Τσέκαρε το ντεπόζιτο για βαθουλώματα πίσω από το σημείο που είναι τα πλαϊνά κάγκελα σε περίπτωση που του έπεσε και άλλαξε τα καπάκια.
    Δες και τα στόπ του τιμονιού, αν είναι χτυπημένα έχει φάει στούκο.

Και σχετικά με τις σκουριές... παίδες δεν νομίζω να δικαιολογείται καινούριο μηχανάκι να έχει βγάλει σκουριές... εκτός κι αν είναι σε νησί.

Εισπνοή.... εκπνοή....
    α! δεν μας είπες όμως.... τιμή?

Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
    α! δεν μας είπες όμως.... τιμή?

Μετα απο ελεγχο σε εξουσιοδοτημενο το μηχανακι ειναι χαρτι........ το πηρα τελικα και δεχομαι τα καλοριζικα

Σκουριες ειχε στο λαιμο της εξατμισης πουθενα αλλου

Τιμη 5700Ε αλλα χωρις συναγιερμο ....

Αυτα προς το παρων

Εισπνοή.... εκπνοή....
    καλορίζικο, καλοτάξιδο και πάντα όρθιος φίλε!

Καλορίζικος, καλοτάξιδος, πάντα συνετός και πάντα με φουλ εξοπλισμό.

Να σέβεσαι πάνω απ' όλα την κοπέλα/γυναίκα που κουβαλάς πίσω σου καθώς και τα παιδάκια που έχεις ή θέλεις να κάνεις στο μέλον.

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΡΕ ...
    I had a dream ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από WWW
    Καλορίζικος, καλοτάξιδος, πάντα συνετός και πάντα με φουλ εξοπλισμό.

Να σέβεσαι πάνω απ' όλα την κοπέλα/γυναίκα που κουβαλάς πίσω σου καθώς και τα παιδάκια που έχεις ή θέλεις να κάνεις στο μέλον.

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΡΕ ...

Παιδες ευχαριστω......τελικα απο σημερα ειμαι ενας ευτυχισμενος κατοχος στροματος χρωματος μαυρο ματ

Ονομα και πραγμα το ατιμο βελουδινη αισθηση κυλησης με το υψος κανενα προβλημα εμαι 1.85 το συνηθισα απο τα πρωτα μετρα στριβει πανευκολα επιτοπου

Τι να πει καποιος για την πλαισιαρα της σουζουκι το μηχανακι αν και ψηλο στριβει υποδειγματικα ..... θα ελεγα οτι ειναι τερας φιλικοτητας προς τον οδηγο τα φωτα του δε συναγωνιζονται αυτοκινητου

Το μαμα λαστιχο μπροστα μου κανει ενα ελαφρυ τρεμουλο θα το κοιταξω τις επομενες μερες..... επισης θα ηθελα λιγο παραπανω δυναμη απο τα φρενα η εστω λιγο καλυτερη αισθηση

Για αντικλεπτικο τι προτεινετε ..... η αντιπροσωπεια δουλευει με ΜΕΤΑ αν δε κανω λαθος αξιζει?

Ειναι εργαλειο που θα κανεις τρελα χλμ με ανεση και ευχαριστηση..... αυτο αλλωστε ηταν το ζητουμενο

Παιδες ευχαριστω......τελικα απο σημερα ειμαι ενας ευτυχισμενος κατοχος στροματος χρωματος μαυρο ματ

Ονομα και πραγμα το ατιμο βελουδινη αισθηση κυλησης με το υψος κανενα προβλημα εμαι 1.85 το συνηθισα απο τα πρωτα μετρα στριβει πανευκολα επιτοπου

Τι να πει καποιος για την πλαισιαρα της σουζουκι το μηχανακι αν και ψηλο στριβει υποδειγματικα ..... θα ελεγα οτι ειναι τερας φιλικοτητας προς τον οδηγο τα φωτα του δε συναγωνιζονται αυτοκινητου

Το μαμα λαστιχο μπροστα μου κανει ενα ελαφρυ τρεμουλο θα το κοιταξω τις επομενες μερες..... επισης θα ηθελα λιγο παραπανω δυναμη απο τα φρενα η εστω λιγο καλυτερη αισθηση

Για αντικλεπτικο τι προτεινετε ..... η αντιπροσωπεια δουλευει με ΜΕΤΑ αν δε κανω λαθος αξιζει?

Ειναι εργαλειο που θα κανεις τρελα χλμ με ανεση και ευχαριστηση..... αυτο αλλωστε ηταν το ζητουμενο

Χαιρόμαστε που είσαι χαρούμενος. Καλώς ήρθες στη δύναμη V-Strom και πάντα, όπως είπαμε και το ξαναλέμε, ΠΑΝΤΑ προσεκτικά και με εξοπλισμό.

Έχεις εξοπλισμό ???? Αν όχι την παρκάρεις και την ξεχνάς φίλε. Δεν κάνουμε μαλακίες μεγάλα παιδιά.

Εγώ για αντικλεπτικό δεν θα σου πρότεινα META και παπαριές. Ψάξε καλά καμια μάρκα της προκοπής όπως Spyball κλπ. Οι Meta μετά από 1 ημέρες λειτουργίας, και 10 ρίχτερ να κάνει δεν χτυπάει. Μόνο προσοχή, το αντικλεπτικό που θα πάρεις να είναι για Moto και όχι για ΤΟΥΤΟΥ.

Έχω πικρή εμπειρία με τους META και δεν θέλω να βλέπω ούτε τη φωτογραφία τους !!!!

Όσο για τα φρένα του Vstrom είναι το ίδιο ΧΑΛΙΑ με τις αναρτήσεις του. Σωληνάκια υψηλής για το ABS καθώς και ελατήρια μπροστά θα βελτιώσουν πολύ την αίσθηση. Υπάρχουν φυσικά και άλλες τροποποιήσεις όπως δαγκάνες και μανέτα (διαφωνώ με κάποιους που αναφέρουν και δίσκους, πιστεώ αρκούν τα προαναφερόμενα), όμως θα πας ψηλά ...
    I had a dream ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από WWW
    Χαιρόμαστε που είσαι χαρούμενος. Καλώς ήρθες στη δύναμη V-Strom και πάντα, όπως είπαμε και το ξαναλέμε, ΠΑΝΤΑ προσεκτικά και με εξοπλισμό.

Έχεις εξοπλισμό ???? Αν όχι την παρκάρεις και την ξεχνάς φίλε. Δεν κάνουμε μαλακίες μεγάλα παιδιά.

Εγώ για αντικλεπτικό δεν θα σου πρότεινα META και παπαριές. Ψάξε καλά καμια μάρκα της προκοπής όπως Spyball κλπ. Οι Meta μετά από 1 ημέρες λειτουργίας, και 10 ρίχτερ να κάνει δεν χτυπάει. Μόνο προσοχή, το αντικλεπτικό που θα πάρεις να είναι για Moto και όχι για ΤΟΥΤΟΥ.

Έχω πικρή εμπειρία με τους META και δεν θέλω να βλέπω ούτε τη φωτογραφία τους !!!!

Όσο για τα φρένα του Vstrom είναι το ίδιο ΧΑΛΙΑ με τις αναρτήσεις του. Σωληνάκια υψηλής για το ABS καθώς και ελατήρια μπροστά θα βελτιώσουν πολύ την αίσθηση. Υπάρχουν φυσικά και άλλες τροποποιήσεις όπως δαγκάνες και μανέτα (διαφωνώ με κάποιους που αναφέρουν και δίσκους, πιστεώ αρκούν), όμως θα πας ψηλά ...

Eξοπλισμος φυσικα και υπαρχει αλλα καποιες προσθηκες χρειαζονται

Ελατηρια δε κοιταω ακομη ..... δεν παρατηρησα μεγαλη βυθιση σε δοκιμαστικο φρεναρισμα

Θα κοιταξω για spyball

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Καλοτάξιδο αδερφέ

Το μηχανάκι ειναι πραγματικό εργαλείο........

Δεν εχει το γκάζι που ειχε ο ζουζουρας που καβαλούσες αλλα δεν θα κωλώσει πουθενά

Αρχικά δημιουργήθηκε από nickald
    Καλοτάξιδο αδερφέ

Το μηχανάκι ειναι πραγματικό εργαλείο........
    Δεν εχει το γκάζι που ειχε ο ζουζουρας που καβαλούσες αλλα δεν θα κωλώσει πουθενά

Ελα ρε Νικ να εισαι καλα ρε φιλε

Ειναι ωραιο εργαλειο οτι πρεπει για χαλαρες βολτουλες και καμμια εκδρομουλα αλλα και καθημερινη χρηση

Οι σπορ ανησυχιες παραμενουν .... παιρνω και κανα Κ1200s για να μας κυνηγουν οι τραπεζες

Παλαιό μέλος
    Ελα ρε Νικ να εισαι καλα ρε φιλε

Ειναι ωραιο εργαλειο οτι πρεπει για χαλαρες βολτουλες και καμμια εκδρομουλα αλλα και καθημερινη χρηση

Οι σπορ ανησυχιες παραμενουν .... παιρνω και κανα Κ1200s για να μας κυνηγουν οι τραπεζες
    καλοριζικο,,,ροπη,,καταναλωση,,αξιοπιστια,,ανεση,,αρχον ια,,φωρτομα,,αυτονομια,,μεταπωλοιση,προστασια αερα.τι αλλο θες

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2005, 15:16
  2. Μεταχειρισμένο!!!!!
    από nikoskkk στο forum BMW
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2005, 18:17
  3. Modenas μεταχειρισμενο....
    από KeLeYTiS στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2005, 16:48
  4. μεταχειρισμένο Fazer
    από angels_gr στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 28/01/2005, 14:59
  5. Μεταχειρισμενο v-strom 650
    από eliasgr στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2004, 00:35

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ