Οπως καταλαβατε πολυ συντομα θα ειμαι μελος της μεγαλης ομαδας Vstrom....
Θελω τις αποψεις σας και την γνωμη σας μια και ειστε κατοχοι και γνωριζετε.....σημερα ειδα ενα Κ8 ABS μαυρο ματ απο ιδιωτη αδεια 8ος του 2008 αντιπροσωπειας με μολις 2200χλμ !!
Ο τυπος γυρω στα 45 μου ειπε οτι το πηρε αλλα το δουλευει ελαχιστα αφου εχει αμαξι κ σκουτερ....... η μηχανη με βαση τα λεγομενα του καθοταν τον περισσοτερο ειδα το book service ειχε κανει το σερβις στα 1000χλμ
Εκανα ενα γενικο ελεγχο στη μηχανη..... το μονο που ειδα ηταν γρατσουνιες στο αριστερο μαμα καγκελο και οταν τον ρωτησα μου ειπε οτι πηγε να του πεσει γιαυτο και δεν ειχε αλλου γρατσουνιες...... ουτε φλας ουτε καθρεφτες ( αυτα βεβαια αλλαζουν πανευκολα.....) Απο την εμπειρια σας μπορει να πεσει στρωμα και να γδαρει μονο καγκελο? .....φοβαμαι μηπως εχει φαει κανα στουκο και εχει αλλαξει μουρη και οτι αλλο γδαρθηκε απο αριστερα
Γενικα το μηχανακι εδειχνε καλο για αυτα τα λιγα χλμ οι δισκοι του μπρος πισω ηταν ελαχιστα φθαρμενοι... που δικαιολογει τα 2200 χλμ που ειχε στο κοντερ, ο κινητηρας ακουγοταν ενταξει
Αυτο που με ξενερωσε λιγακι ηταν καποιες σκουριες στο κομματι της εξατμισης που φευγει απο τον κυλινδρο και ενα μερος της αλυσιδας ειχε επισης σκουρια...... αυτο ισως να δικαιολογει και το οτι το μηχανακι καθοταν.......
Τριτο ξενερωμα ηταν το γεγονος οτι δεν ειχε συνεγιαρμο..... υπαρχει καποιος με strom χωρις συνεγιαρμο εγω πιστευα οτι το αντιπροσωπειας δινεται σαν στανταρ με συνεγιαρμο κ ιμομπιλαιζερ? ..... αυτος το δικαιολογησε οτι εχει δικο του γκαραζ στο σπιτι και δεν το αφηνε ποτε εξω....
Τη Δευτερα παω σε εξουσιοδοτημενο για ελεγχο και αν ολα οκ προχωραω σε αγορα...........
Φυσικα αναμενω τις αποψεις σας και οτι αλλο μου προτεινετε να κοιταξω