Πέρα από το ότι έχουμε γίνει περίγελος διεθνώς σε πολλά θέματα,εγώ στέκομαι στο γεγονός ότι συνεχώς αυτά τα αρνητικά σχόλια γίνονται από Άγγλους.Όταν έρχονται τα κωλοπαιδαράκια τους εδώ στα νησιά και κάνουν τα έκτροπα δεν τους είδα να ιδρώνει το αυτί τους και αν τύχει και τους συλλάβει καμμία αστυνομία ή φάνε ξύλο από κανέναν καταστηματάρχη κάνουν διαβήματα στην πρεσβεία.Ηλίθια,ανέραστα άτομα ρε π...στη μου,ποτέ δεν τους πήγαινα...![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
δεν μας παρατάνε λέω εγώ αυτοί είναι καλύτεροι οδηγοί? που σου κάνουν αναστροφη όπου νάναϊ και ένα σωρό αλλα? επειδή δεν παραβιάζουν (συχνά) τα όρια? από τους πιο νευρικούς οδηγούς είναι
Αν και συμφωνω με τα παραπανω δεν νομιζω οτι πρεπει κανεις να μπει σε μια κατασταση ανταπαντησης στα δικα τους στραβα.. δεν εχει σημασια πιστευω αν μπορουμε να βρουμε 100 στραβα των αλλων και ποιος θα βγει πρωτος σε ενα διαγωνισμο με τα λιγοτερα στραβα..Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Όταν έρχονται τα κωλοπαιδαράκια τους εδώ στα νησιά και κάνουν τα έκτροπα δεν τους είδα να ιδρώνει το αυτί τους και αν τύχει και τους συλλάβει καμμία αστυνομία ή φάνε ξύλο από κανέναν καταστηματάρχη κάνουν διαβήματα στην πρεσβεία.Ηλίθια,ανέραστα άτομα ρε π...στη μου,ποτέ δεν τους πήγαινα...![]()
το κυριοτερο θα ηταν πως μπορουμε να διορθςσουμε τα δικα μας και οχι να υποδειξουμε των αλλων..
Φιλικα παντα![]()
Quod me nutrit... me destruit.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από (Mostra)damoS
Αν και συμφωνω με τα παραπανω δεν νομιζω οτι πρεπει κανεις να μπει σε μια κατασταση ανταπαντησης στα δικα τους στραβα.. δεν εχει σημασια πιστευω αν μπορουμε να βρουμε 100 στραβα των αλλων και ποιος θα βγει πρωτος σε ενα διαγωνισμο με τα λιγοτερα στραβα..
το κυριοτερο θα ηταν πως μπορουμε να διορθςσουμε τα δικα μας και οχι να υποδειξουμε των αλλων..
Φιλικα παντα![]()
σωστό είναι αυτό αλλα είναι και αμφίδρομο ας δούμε εμείς τα δικά μας στραβά και ας αφήσουμε τα δικά τους και ας δούνε αυτοί τα δικά τους και να αφήσουν τα δικά μας
Γιατί ρε παιδιά? Ψέμματα λέει ο άνθρωπος?
Λίγες φορές έχουμε δει την Οικογένεια Παπαδόπουλουφορτωμένη πάνω σ'ένα παπί, ακράνωτη να σέρνεται από κει κι από δω στους δρόμους?
Για τους καθημερινούς ακράνωτους να μη μιλήσω...![]()
Ρεζίλι, ξε-ρεζίλι, έχουμε τους πιο πολλούς νεκρούς κάθε χρόνο...![]()
Το Greek driver έχει γίνει ανέκδοτο πια...
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Ναι, οι παλιοψέφτες...από το μυαλό τους τα βγάζουν...![]()
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics
Α μωρέ μ'αυτοί ζηλεύουν τις γυναίκες και τις λιακάδες μας !![]()
![]()
δεν γ@μιωνται και αυτοι μπας και ξελαμπικαρουν λιγο...
αν δεν γουσταρουν και φοβουνται για την σωματικη τους ακεραιοτητα να μην ερχονται στην Ελλαδιτσα...![]()
αντε με τα κ@ρ@κολια του κοσμου....αυτοι εκαναν πλατες στους αλλους μ@λακες και σκοτωσαν τοσο κοσμο στο Ιρακ.![]()
![]()
καλα αν σας έρθει στην εθνική καμια ντουλάπα στο κεφάλι, εσεις βρίστε τον Αγγλο...
(και μάλιστα έχει συμβεί ακριβως δίπλα μου τέτοιο σκηνικό στην αθηνων-λαμίας )
Sorry αλλά είναι πολύ καλύτεροι οδηγοί απο τους Ελληνες.Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
δεν μας παρατάνε λέω εγώ αυτοί είναι καλύτεροι οδηγοί? που σου κάνουν αναστροφη όπου νάναϊ και ένα σωρό αλλα? επειδή δεν παραβιάζουν (συχνά) τα όρια? από τους πιο νευρικούς οδηγούς είναι
Εζησα μερικά χρόνια στην Αγγλία όπου οδηγούσα αυτοκίνητο και μοτοσυκλέτα.
Δεν κινδύνεψα να σκοτωθω με την μοτό ούτε μια φορά ούτε ειχα κανένα ατύχημα, και όποτε δημιουργήθηκε (2-3 φορες) πρόβλημα (τύπου να σε κλείσει καποιος όπως γίνεται καθημερινα στην Αθηνα καμμια 10ρια φορές) και δεν έφταιγα μου ζήτησαν συγγνώμη.
Μια φορά με τρακαραν απο πίσω (με το αυτοκίνητο) και ο άνθρωπος μόνο που δεν μου κατέβασε τα βρακιά του.
Οπότε όπως καταλαβαίνεις, εισαι εκτός θέματος.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αρχικά δημιουργήθηκε από (Mostra)damoS
Αν και συμφωνω με τα παραπανω δεν νομιζω οτι πρεπει κανεις να μπει σε μια κατασταση ανταπαντησης στα δικα τους στραβα.. δεν εχει σημασια πιστευω αν μπορουμε να βρουμε 100 στραβα των αλλων και ποιος θα βγει πρωτος σε ενα διαγωνισμο με τα λιγοτερα στραβα..
Φιλικα παντα![]()
Το θέμα δεν είναι να καθόμαστε να λέει την μαλακία του ο καθένας και εμείς να τους ακούμε άκριτα.Ξέρουμε ποιά είναι τα προβλήματα στην χώρα μας καλύτερα από οποιονδήποτε έρχεται για διακοπές εδώ ή έρχεται για λίγα χρόνια.Δεν είδα ποτέ κανείς Έλληνας να ασχοληθεί με την Αγγλία,μόνο αυτοί ασχολούνται μαζί μας.Θυμάμαι χαρακτηριστικά πριν την 11η Σεπτεμβρίου 2001,το καλοκαίρι ότι οι ΗΠΑ είχαν εκδώσει ταξιδιωτική οδηγία για όσους Αμερικανούς έρχονται στην Ελλάδα επειδή και καλά η Ελλάδα είναι από τις χώρες που υποθάλπουν τρομοκράτες.Είδες τις ΗΠΑ από τότε να ξαναείπαν τίποτα;Ας κοιτάξει ο καθένας την χώρα και ας μην κρίνει ή τουλάχιστον αφού κρίνει ας προτείνει και κάτι να φανεί ότι το κάνει από ενδιαφέρον και όχι από κακία και κομπλεξισμό.Ας κοιτάξουν τα χάλια τους που έχουνε μια νεολαία που παραπαίει μεταξύ αλκοολισμού,ναρκωτικών και παραβατικότητας,ας κοιτάξουν το κακό που κάναν με την συμμετοχή τους στον πόλεμο του Ιράκ και του Αφγανιστάν και ας αφήσουν την Ελλαδίτσα ήσυχη που δεν πειράζει κανέναν.Επαναλαμβάνω,έχει χίλια δίκια και το ξέρουμε καλύτερα από αυτόν και το αν θα καταφέρουμε να αλλάξουμε ή όχι στηρίζετε αποκλειστικά σε εμάς και όχι σε οποιονδήποτε άλλον θα βγάλει την χολή του στο ίντερνετ για τους δικούς του λόγους.Δεν είδα τουλάχιστον να προτείνει κάτι,απλά έβαλε μια φωτογραφία και έγραψε και την μαλακία του από κάτω...
Fortis Fortuna Adiuvat
you mothafucka english bastard queerΑρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
καλα αν σας έρθει στην εθνική καμια ντουλάπα στο κεφάλι, εσεις βρίστε τον Αγγλο...
:rotflmao::rotflmao:
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
ποτε και σε πια περιοχή γιατί σήμερα στα east midlands οδηγούν πολύ διαφορετικά από αυτά που περιγράφεις ο άλλος παραλίγο να με πατήσει (πεζός εγώ) διότι θέλοντας να στρίψει δεξιά θεώρησε καλο να βγει στο αντίθετο ρεύμα δέκα αυτοκίνητα πριν τη στροφή εντελώς ξαφνικά χωρίς φλας χωρίς τίποτα τα αμάξια ήταν σταματημένα και εγώ περνούσα το δρόμο (δρόμος μικρός ούτε φανάρια ούτε διαβάσεις απλά μικρή διασταύρωση)Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Sorry αλλά είναι πολύ καλύτεροι οδηγοί απο τους Ελληνες.
Εζησα μερικά χρόνια στην Αγγλία όπου οδηγούσα αυτοκίνητο και μοτοσυκλέτα.
Δεν κινδύνεψα να σκοτωθω με την μοτό ούτε μια φορά ούτε ειχα κανένα ατύχημα, και όποτε δημιουργήθηκε (2-3 φορες) πρόβλημα (τύπου να σε κλείσει καποιος όπως γίνεται καθημερινα στην Αθηνα καμμια 10ρια φορές) και δεν έφταιγα μου ζήτησαν συγγνώμη.
Μια φορά με τρακαραν απο πίσω (με το αυτοκίνητο) και ο άνθρωπος μόνο που δεν μου κατέβασε τα βρακιά του.
Οπότε όπως καταλαβαίνεις, εισαι εκτός θέματος.
Αυτά τα toyota ήταν απίστευτα αυτοκίνητα, πλάκα πλάκα.
Για φορτωσε κανένα απο τα καινούργια έτσι και πάει για απόσυρση κατευθείαν.