Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 49

Θέμα: Μια βοήθεια σας παρακαλω...

Μια βοήθεια σας παρακαλω...

Μετα από μια εν τω βαθύ συζήτηση με 2 αξιοτιμους κυριους από τουτη εδω την διακτιακη κοινοτητα.
    Και λογω της οικονομικης κρισης αποφασιασμε πως χρειαζομαι ενα παπι !!!!

Ειπαμε λοιπον λοιπον να παρω ενα παπι για καθημερινη χρηση με τα φουλ αξεσουαρ με μαξινουμ 700? μπατζετ.
    και καταλήξαμε στα εξης 2 προιοντα!! (για μεταχειρα μιλαμε παντα).

modenas κ crypton

πηγα όμως σημερα στον εμπορα που ειναι και κουμπαρος και με μπριζοσε ο κερατας!!
    και εχουμε αλλες δυο επιλογες
    daelim κ kawasaki zx 130
    το daelim εχει 1400? και 2 χρονια εγγυηση και ειναι πολυ αξιοπιστο (εσεις τι λετε?)
    το kawasaki 2100 (και απο την παρασκευη ακριβενει κιαλο) με 3 χρονια εγγυηση.
    αλλα ξεφευγουμε πολύ σε κοστος και δεν ψηνομαι (ειπαμε να παρουμε ενα εργαλειο όχι να μπουμε μεσα με το κεφαλι).
    για να μην σας τα πολιλογω ψαχνω για ενα παπι σκυλι για να κανω τις καθημερινες μου δουλειες.
    Δεν θελω να μπλεξω με συνεργια και με καταστασεις περιεργες (ειπαμε να παρω κατι να μου κανει την ζωη ευκολη).
    αν εχετε καποιο παπί για πουλιμα, άν εχει καποιος γνωστος κατι ,αν εχετε μια αποψη επι του θεματος παρακαλω να την εκφρασετε μηπως και καταφερω να βγαλω ακρη.
    να σημειωσω πως τα οικονομικα ειναι δύσκολα, αλλα μην μπλεξω με κανενα χρεπι και καθε μερα ειμαι με το κλειδι στο χερι...
    Σας ευχαριστω εκ των προτερων !!
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Πάρε το Crypton το προηγούμενο γιατί είναι σκυλί και θα βρεις στα λεφτά που διαθέτεις
    Fortis Fortuna Adiuvat

ok ένας ψηφος στο crypton λοιπον,
    ακουω τον επόμενο....
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

και μια σημειωση,
    αν κοιταξω για μεταχειρισμενο από πια χρονια μοντελο και μετα να δω?
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

φιλαρακι crypton χωρις συζητηση!!!!!!!!αν βαλεις και 1-2 κατοσταρικα ακομη θα βρεις κατι καλο
    Rock hard ride free

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV

Re: Μια βοήθεια σας παρακαλω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas

....ενα παπι για καθημερινη χρηση με τα φουλ αξεσουαρ με μαξινουμ 700? μπατζετ.
    και καταλήξαμε στα εξης 2 προιοντα!! (για μεταχειρα μιλαμε παντα).

modenas κ crypton

Παρακολουθώ με πολύ ενδιαφέρον μιας και αφενός έχω μπει ακριβώς στην ίδια πρίζα και αφετέρου είμαι ΑΣΧΕΤΟΣ στο θέμα παπί.
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Παλαιο τόμαρο
    είχα το astrea grand... τώρα το χαίρεται κάποιος άλλος
    κατα την ταπεινή μου γνώμη σκυλί του πολέμου
    έβγαινε μέχρι το 99 ή το 2000

τώρα πήρα με 700 E ένα crypton με 1η άδεια 12/03 και 45000χλμ
    πολύ καλό από χαμηλά και μέχρι τα 70-80, όμως δύσκολα, πολυυυυυυ δύσκολα θα δεις τα 95

δεν είναι astrea αλλά μέχρι τώρα μου φαίνεται αξιοπρεπέστατο

πάντως σε μαγαζί ότι έβρισκα ήταν 200E πάνω από αγγελίες ιδιωτών
    γης μαδιαμ...

Suzuki shogun....σκυλι 2 χρονια που το εχω....και παροτι ελαφρα ''αρπαγμενο'' απο αμελια μου να τσεκαρω λαδια ενω το πηγαινα συνεχεια τεζα δουλευει κανονικοτατα...και πιανει και τωρα τα 90-100 (κοντερισια παντα) αν το ψιλοανοιξεις...παλια πρεπει να ειχα δει και 120 στην εθνικη σε κατηφορικο κομματι με ευνοεικο ανεμο...το δικαβαλο που ειμουνα δεν μετραει γιατι ο τυπας με το δρεπανι ειταν παναλαφρος...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αν βρείς Astrea grand σε καλή κατάσταση, χτύπα το με κλειστά μάτια.

Είναι αξιόπιστο σκυλί...
    Το έχω δεύτερο χέρι εδώ και 7ετία. Αν εξαιρέσεις τα πλαστικά που τα έχω σκίσει επειδή το παρατάω έξω χειμώνα καλοκαίρι, κατά τα άλλα είναι θηρίο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
    Αν βρείς Astrea grand σε καλή κατάσταση, χτύπα το με κλειστά μάτια.

Είναι αξιόπιστο σκυλί...
    Το έχω δεύτερο χέρι εδώ και 7ετία. Αν εξαιρέσεις τα πλαστικά που τα έχω σκίσει επειδή το παρατάω έξω χειμώνα καλοκαίρι, κατά τα άλλα είναι θηρίο.
    grand ή supra ? έχει νόημα να προτιμήσει κανείς το 2ο (σαν πιο καινούριο?) ... απο ότι βλέπω στις αγγελίες τα grand αν και πιο παλιά παίζουν στις ίδιες τιμές με supra...

Scooteroμέλος Το avatar του/της Dimos35
    Είχα το Astrea grand από το 1993 μέχρι και το 2002 η φράση του είχα πιει το αίμα είναι πολύ λίγη για να εκφράσει του τι του είχα κάνει.

Δούλευα με αυτό κάνοντας γύρω στα 100 χλμ τη μέρα και τις περισσότερες φορές ήταν φορτωμένο. Απίστευτη ανθεκτικότητα.

Για το supra δε γνωρίζω.

Ναι ρε παιδια αλλά τα παπια αυτα εβγαιναν μεχρι το 2000 αν δεν κανω λαθος, δλδ άν παω να παρω ενα τωρα στην καλυτερη θα ειναι 9ετιας δεν μου ακουγεται και πολυ καλο αυτο.
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Ναι ρε παιδια αλλά τα παπια αυτα εβγαιναν μεχρι το 2000 αν δεν κανω λαθος, δλδ άν παω να παρω ενα τωρα στην καλυτερη θα ειναι 9ετιας δεν μου ακουγεται και πολυ καλο αυτο.

αν ειναι καλα συντηρημενο δεν θα εχεις κανενα μα κανενα προβλημα.

οσο και να τα εσκιζες αυτα τα μηχανηματα, δεν εβγαζαν κιχ. (παλιος κατοχος astrea grand και εγω)

βεβαια οσο σκισμενο και να ειναι ενα μοτερ και με κακη συντηρηση,αν το πας για ενα ρεκτιφιε καλο (ανοιγμα κινητηρα κλπ) δεν θα πληρωσεις και μια περιουσια. τα ανταλλακτικα τους ειναι παμφηνα. (σε σχεση παντα με τις μοτοσυκλετες).

εμπιστευσου τα αφοβα.

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Nαι αλλά φαντάσου ότι θα το πάρεις με max 500(ας πούμε) € ,του κάνεις τα χιλιόμετρά του,το σκίζεις (κι άλλο) κι αν πάθει κάτι το πετάς/πουλάς για ανταλλακτικά.
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    αν ειναι καλα συντηρημενο δεν θα εχεις κανενα μα κανενα προβλημα.

οσο και να τα εσκιζες αυτα τα μηχανηματα, δεν εβγαζαν κιχ. (παλιος κατοχος astrea grand και εγω)

βεβαια οσο σκισμενο και να ειναι ενα μοτερ και με κακη συντηρηση,αν το πας για ενα ρεκτιφιε καλο (ανοιγμα κινητηρα κλπ) δεν θα πληρωσεις και μια περιουσια. τα ανταλλακτικα τους ειναι παμφηνα. (σε σχεση παντα με τις μοτοσυκλετες).

εμπιστευσου τα αφοβα.
    πόσο??
    ποσο κοστιζει ενα ρεκτιφιε??
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Την Βοήθεια σας παρακαλώ.....
    από PacMan στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2008, 13:09
  2. Sos: η βοήθειά σας παρακαλώ
    από vasnomat στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 21/03/2007, 18:56
  3. την βοηθεια σας παρακαλω!
    από sanguini στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2006, 21:22
  4. Αθήνα - Χαλκιδική, τη βοήθεια σας παρακαλώ !!!
    από efialtis στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 23/01/2006, 09:07
  5. Μηχανή για κοπέλες... Τη βοήθειά σας παρακαλώ!!!
    από Trithen στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2005, 15:02

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ