Σήμερα που έτυχε κάτι που με τσάντισε τόσο πολύ, που ακόμα προσπαθώ να ηρεμήσω από τις 5 το απόγευμα.
Είχα πάει Βαρυμπόμπη για προπόνηση - εντουροβόλτα αλλά στην επιστροφή έγινε το παρακάτω γεγονός.
Είμαι αριστερή λωρίδα και οδηγάω τουτού με τρέϊλερ και φορτωμένο το ΚΤΜ. Με περνάει από τα δεξιά ένα χιουντάϊ με φόρα αλλά πιο κάτω είναι σταματημένο λεοφωρείο. Εγώ συνεχίζω κανονικά αφού λέω θα φρενάρει (και θα μείνει στη λωρίδα του) αλλά την στιγμή που είμαι δίπλα στο χιουντάϊ, αλλάζει λωρίδα. Κορνάρω και στο τσακ την γλιτώνουμε την στούκα (με δυσκολία λόγω τρέϊλερ). Δεν δίνω σημασία.
Η τύπισσα (γύρω στα 30 με τουπέ)με κυνηγάει και όταν φτάνει δίπλα μου με μουτζώνει...
Την ακολουθώ γιατί απλά είναι μπροστά μου και αυτή συνεχίζει να με μουτζώνει. Εγώ μέχρι στιγμής κύριος...
Στη συνέχεια με τραβάει φωτογραφίες με το κινητό της εν κινήση και μου τα χώνει κανονικά. Οδηγάει και με τραβάει φωτο ταυτόχρονα.
Παρακάτω φρενάρει απότομα να πέσω πάνω της.
εεε από κει και πέρα βάρεσα κόκκινα...
την έφτασα τις έκλεισα τον δρόμο και κατέβηκα να δω τι σκ@τ@ θέλει, αλλά αυτή συνέχισε να με απειλεί . Τις είπα ευγενικά να κατεβάσει το παράθυρο να τα πούμε αλλά αυτή συνέχιζε να με βγάζει φωτογραφίες και να απειλεί ότι θα με κάνει και ότι θα με ράνει... (μέσα από το κουτί της)
Από κει και πέρα έχασα τον έλεγχο, τις έχωσα κάτι γ@μ@στ@υρίδια αλλά ευτυχώς την άφησα να φύγει γιατί στην κατάσταση που ήμουν, δε ξέρω και γω τι θα έκανα...
Αυτό που με εξόργησε πιο πολύ είναι ότι με τράβαγε φωτογραφίες, καθώς και οι απειλές.
Έχουν ξεφύγει τελείως τα πράματα ή μου φαίνεται;![]()