Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 6 από 6

Θέμα: Γουρούνες Sym

Γουρούνες Sym

Κοπέλια παρακαλώ τα φώτα σας. Καλός γνωστός μου ψάχνεται για γουρούνα (με πινακίδα κτλ) και ψιλοκατέληξε σε SYM (Γκοργκόλης αν δεν κάνω λάθος).
    Ξέρει κανείς περί SYM ίντα μέρος του λόγου είναι; Αξιόπιστα; Ανταλλακτικά θα βρίσκει;
    Εναλλακτικές προτάσεις;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

Re: Γουρούνες Sym

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Κοπέλια παρακαλώ τα φώτα σας. Καλός γνωστός μου ψάχνεται για γουρούνα (με πινακίδα κτλ) και ψιλοκατέληξε σε SYM (Γκοργκόλης αν δεν κάνω λάθος).
    Ξέρει κανείς περί SYM ίντα μέρος του λόγου είναι; Αξιόπιστα; Ανταλλακτικά θα βρίσκει;
    Εναλλακτικές προτάσεις;

Πολυ καλα ειναι τα SYM

Εναλλακτικα ας κοιταξει και Kymco

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    H SYM ειναι μια πολυ καλη εταιρεια και οτι εχει παρουσιασει ειναι αξιολογο. Ειχα ενα SYM 200cc και το μεταπωλησα 1 χρονο αργοτερα χωρις το παραμικρο προβλημα! Ο ανθρωπος που το αγορασε απο μενα το εχει 3 χρονια και του εχει βγει καλο. Πιστευω πως θα ειναι και φθηνοτερο απο KYMCO που ειναι επισης αναγνωρισμενη εταιρεια.

Σας ευχαριστώ
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harvester
    ειναι μια φτηνη λυση

για ποιοτητα

http://www.can-am.brp.com/en-US/

Re: Γουρούνες Sym

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Εναλλακτικές προτάσεις;
    Τα SYM είναι προέλευσης ΤΑΙΒΑΝ. Είναι πολύ καλής ποιότητας και εγώ προσωπικά είμαι κάτοχος του SYM QR600. Εναλλακτική πρόταση είναι τα KYMCO. Ίδιας χώρας προέλευσης. Εγώ προσωπικά επέλεξα SYM, γιατί είχα ακούσει καλά λόγια και μου άρεσε αισθητικά.

Εγώ έχω την γουρούνα στην Γερμανία. Για Ελλάδα που είσαι εσύ: ΚΥΜCO http://www.kymco.gr/ και
    SYM www.gorgolis.gr

Παρόμοια θέματα

1. sym hd 200 evo
    από apolon10 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 21/10/2006, 03:00
  2. Κλαμπ με γουρούνες
    από akfo7 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 05/10/2006, 09:29
  3. Την << Sym >>βουλη Σασ
    από GAS-GAS στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 03/09/2006, 20:21
  4. Sym Gts250, Yamaha X-max, Aprilia Atlantic Ή Piaggio X8???
    από djvangelis στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 11/04/2006, 14:10

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ