Γεια χαρά.
Όπως βλέπεται είμαι καινούριος στο φόρουμ και ελπίζω μετά την επόμενη αγορά μου να είμαι ενεργός. Το παπί που είχα ως τώρα δε με είχε παρακινήσει να ασχοληθώ, στον αυτόματο πιλοτο ήμουν.
Τώρα όμως αρχίζουν τα ζόρια. Θέλω να αλλάξω μηχανή και θέλω μηχανή δρόμου. Εννοείται ότι σκέφτομαι για Χόρνετ ωστόσο υπάρχουν ορισμένα θέματα. Έχω 3000 δικά μου (μαζί με την πώληση του παπιού) και για την αγορά θα πάρω δάνειο. Επειδή είμαι φοιτητής θα ζοριστώ οπότε θέλω γνώμη αν αξίζει. Σε πρώτη φάση προβληματίζομαι αν θα δώσω 3500 ή γύρω στα 5000 αντίστοιχα για μοντέλα 2002 ή 2005. Περίπου τα ίδια χιλιόμετρα. Με προβληματίζει πόσο παράπλευρα έξοδα θα έχω (από κράνη μέχρι ασφάλειες και βενζίνες) συν το δάνειο και βρεθώ να κοιτάζω μόνο τη μηχανή και όχι να την καβαλάω μιας και δε θα θέλω να χαλάσω βενζίνη ή θα τρέχω από μεροκάματο σε μεροκάματο για τα λεφτά.
Αν πάμε στην επιλογή των 5000, μου μπαίνουν ιδέες μήπως πρέπει να πάρω μηχανή με φέρινγκ. Σκοπεύω να κάνω κανά ταξίδι και δεν ξέρω τι ρόλο βαράει ο αέρας. Οπότε μπαίνει στη μέση το Fazer. Δεν μου αρέσει όσο το χορνετ εμφανισιακά αλλά ξέρω ότι είναι καλό μηχάνημα και είναι στα ίδια χρήματα, μιλώντας πάντα για 2005 ή και 06. Άρα το ερώτημα είναι πόσο μετράνε τελικά τα πλαστικά ώστε να μην είμαι φτερό στον άνεμο στα ταξίδια και περιορισμένος στα 110 με 130 για μεγάλες αποστάσεις.
Ευχάριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια, ελπίζω να μην κουράζω.