γα********?
η μονο σε μενα συμβαινει αυτο?και σε γενικες γραμμες δε μπορω να πω οτι συμβαινουν τα ΑΛΥΤΑ και σιγουρα υπαρχουν πολλα σοβαροτερα προβληματα...αλλα δε ονομαζω προβληματα αυτο που συμβαινει παρα τα εχω ονομασει/βαφτισει <<ξενερωτα στραβωματα>>
πεφτω τραυματιζομε σπαω πλαστικα (ευτηχως μονο) τρεχω σε νοσοκομεια σε ΙΚΑ σε ασφαλιστικες σε τροχαιες πεφτουν φιλοι μου τραυματιζοντε αλλοι δεν εχουν δουλεια αλλοι δεν τα πανε καλα με τα ταιρια τους μουρμουρες και μουτρα... παω δουλεια μετα απο 2 εβδομαδες ΒΡΕΧΕΙ με τρυπαει η υγρασια καθομε 2 ωρες και φευγω χειροτερα απο οτι ημουν πριν μερικες μερες γυρναω σπιτι μαθαινω οτι εχουν κλεψει το μηχανακι του πατερα μου βγαινουμε εξω κανουμε γυρες το βρισκουμε για καλη μας τυχη 10 στενα πιο πανω ΟΥΦ ΑΝΑΣΑ ναι.... τιποτα που να μην λυνετε (ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΕ ΜΟΥ) τιποτα που να μην ειναι περαστικο
αλλα τι ΣΚΑΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?νομιζα οτι εχω φαει μουντζα αλλα βλεπω οτι καποιος μας μουντζωσε ομαδικος
και οπως λεει και η Κατερινα..ποιος πουστης ειναι να τον σαπισουμε στο ξυλο ενας ενας????
οποιος εχει πληροφοριες για τον Μουντζοτη* (δικια μου ορολογια*αυτος που μουτζονει) να μου στειλει πμ
εχω κατι φιλαρακια εδω κατω που εχουν σκουριασει απο τοτε που απαγορευτικαν να ερχοντε εκτος εδρας φιλαθλοι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()