Ψιλοάσχετο αλλά για να μην ανοίγω νέο θέμα...
πριν λίγες μέρες ο κολλητός μου @$#@$ το μοτέρ του... (ZX9R'96 B3) πάνω σε αλλαγή απο 3η σε 4η (η 3η ήταν λίγο πριν τον κόφτη αλλά όχι στον κόφτη) το μοτέρ άρχισε να πέφτει και να πηγαίνει 3κύλινδρο...
Μερικές μέρες και 120κμ νωρίτερα είχε γίνει service και αλλάξανε και τα μπουζί γιατί το ένα ήταν καμένο.
Αποτέλεσμα... καρφωμένες βαλβίδες, σπασμένη κεφαλή, τρυπιμένο πιστόνι και σπασμένα 2 χιτώνια λόγω των νερών που πέσαν μέσα, επίσης έσπασε και ο άξονας της αντλίας νερού.
Η μηχανή ήταν μεταχ. με 35000κμ και 6μήνες εγγύηση απο μηχανικά προβλήματα.
Στην αντιπροσωπεία λένε ότι πέζει να φταίει το χέρι του κολλητού μου, στο μηχανουργείο ότι απλά ήταν να γίνει και αφου η αντιπροσωπεία καλλύπτει τα εργατικά να μη μιλάμε καθόλου... ο τύπος που πέρνω εγώ ανταλλακτικά είπε ότι πέζει να κάνανε μλκία στο service και να ήταν κλειστές οι βαλβίδες.
Το θέμα είναι ότι το παιδί πήρε μηχανή και μηχανή δεν έχει...
Το μηχανουργείο θέλει 400Ε για την κεφαλή και 2 χιτώνια, χώρια τα πιστόνια, οι βαλβίδες, ίσως καμια μπιέλα κλπ κλπ. Βρήκαμε μοτέρ απο '98 1600Ε με 15500κμ (πολλά Ε)
Έχει κανείς καμιά ιδέα, κάνα φθηνότερο μοτέρ ? Κάποιος μου είπε για μοτέρ απο γερμανία με 300Ε...
Περιμένω γνώμες... (σόρρυ για το μεγάλο ποστ)