.....εσείς απλά θα πρέπει να ανακαλύψετε τους πρωταγωνιστές.....
Εχθές, μαζί με δυο άλλα ενεργότατα μέλη του φόρουμ (), συνεστιαζόμασταν σε παραθαλάσσιο κεφενείον....
Ο ένας εκ των δύο, ακούγωντας το γουργουρητό του ρελαντί της γαζελίτσας μου (aka Hayabusa), θεώρησε ως μέγας αλχημιστής και βιρτουόζος ζογκλέρ, ότι θέλει ανέβασμα.....
Αφού το λέει, και τον κοιτώ με πλήρη γαλήνη στο μάτι...μου λέει και πως να το κάνω....
Κοιτάζοντας με όμως καλύτερα, αναστέναξε με ένα βρυχηθμο, που αντηλάλησε στα κότερα, και έβγαλε το τσαντάκι που είχε ζώσει στην μέση του......
Άλλεν, ξεβίδωμα, χάιδεμα στο γκάζι, έξω η σέλα, πάνω το ντεπόζιτο.....
Όλα αυτά με την βοήθεια έτερου αγαπητού και γρήγορου συμφορουμίτη, με εμένα απλά να κοιτώ σαν άλλος Mad Max.....
Με αστραπιαίες κινήσεις, που θα ζήλευε και τζαμαικανός σπρίντερ,ρυθμίζει την βιδούλα του ρελαντί, κάνει και κάτι ψυχολογικά τεστ στο μοτόρι....και τσουπ.ΕΤΟΙΜΟΣ![]()
![]()
![]()
Μπαμ-μπαμ, κατεβάζει ντεπόζιτο, βιδώνει και σέλα, και γειά σας....
Όλα αυτά στην μέση κεντρικότατου δρόμου, που χαρακτηρίζεται απο την κουλτούρα πασαρέλας, περίπου 10 η ώρα το βράδυ...και όλα αυτά, το πολύ μέσα σε 30 δευτερόλεπτα...![]()
![]()
![]()
![]()
Και φθάνουμε στο επίμαχο σημείο..
Ποιοι δύο αγαπημένοι μας συμφορουμίτες, άφησαν μαλάκα και ευγνώμων άλλο μέλος του φόρουμ (δλδ εμένα), και έφυγαν σαν κύριοι (σχεδόν
)????
Βρείτε το και κερδίστε μια τοστέρια με το λογότυπο ducati και ένα ατμοσίδερο με με εκκεντροφόρους και ''Γιοσιμούρια''
![]()
![]()