Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 14 από 14

Θέμα: Alpinestars T-Breeze Airflo

Life Less Serious Το avatar του/της IPL

Alpinestars T-Breeze Airflo

Γεια σας,

Είμαι στην αγορά για ένα νέο τζάκετ καλοκαιρινό και μάλλον έχω καταλήξει σε αυτό:

http://www.alpinestars.com/TBreeze_A.../p/330197.html

Υπάρχει κανείς που να το έχει; Γνώμες; Από προστασία οκ, μπορώ να τις αλλάξω, απλά με ενδιαφέρει να είναι 'δροσερό' στους 30-35 βαθμούς και άνω.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	picture 2.png 
Προβολές:	397 
Μέγεθος:	98,5 KB 
ID:	158264
    “If you always put limits on everything you do, physical or anything else, it will spread into your work and into your life. There are no limits. There are only plateaus, and you must not stay there, you must go beyond them.” - Bruce Lee

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E

Re: Alpinestars T-Breeze Airflo

Αρχικά δημιουργήθηκε από IPL
    Γεια σας,

Είμαι στην αγορά για ένα νέο τζάκετ καλοκαιρινό και μάλλον έχω καταλήξει σε αυτό:

http://www.alpinestars.com/TBreeze_A.../p/330197.html

Υπάρχει κανείς που να το έχει; Γνώμες; Από προστασία οκ, μπορώ να τις αλλάξω, απλά με ενδιαφέρει να είναι 'δροσερό' στους 30-35 βαθμούς και άνω.

Στους 35° και πάνω δροσερό πρέπει να είναι μόνο το αρκουδίσιον...

Νέο μέλος
    Φίλε το έχω εγω. Στον καύσωνα δεν είναι και το πιο δροσερό(όπως της Dainese), αφού οι τρύπες είναι πιο μικρές. Επίσης δεν είναι διάτρητο στους ώμους. Πάντως το φόραγα όλο το καλοκαίρι-και γιά δουλειές στο κέντρο,ενώ με την αδιάβροχη επένδυση δεν κρύωσα ούτε στις Άλπεις με 5 βαθμούς Κελσίου. Δες εάν ταιριάζει το προστατευτικό πλάτης του χειμερινού μπουφάν σου. Η υποδοχή είναι λίγο περίεργη, ενώ το υπάρχον προστατευτικό κάνει μόνο για μαξιλάρι. Ελπίζω να βοήθησα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από urinam
    Φίλε το έχω εγω. Στον καύσωνα δεν είναι και το πιο δροσερό(όπως της Dainese), αφού οι τρύπες είναι πιο μικρές. Επίσης δεν είναι διάτρητο στους ώμους. Πάντως το φόραγα όλο το καλοκαίρι-και γιά δουλειές στο κέντρο,ενώ με την αδιάβροχη επένδυση δεν κρύωσα ούτε στις Άλπεις με 5 βαθμούς Κελσίου. Δες εάν ταιριάζει το προστατευτικό πλάτης του χειμερινού μπουφάν σου. Η υποδοχή είναι λίγο περίεργη, ενώ το υπάρχον προστατευτικό κάνει μόνο για μαξιλάρι. Ελπίζω να βοήθησα.
    Thanks φίλε. Για ποιά Dainese συγκεκριμένα μιλάς;

Για την πλάτη έτσι κι αλλιώς δεν έχω στο χειμερινό. Είναι Clover το χειμερινό μου και δεν θέλω να πάρω πάλι Clover για καλοκαιρινό και ας χρειαστούν 2 back protectors στην τελική.

Πάντως από ότι βλέπω ούτε στα χέρια δεν είναι διάτρητο το Alpinestars έτσι δεν είναι;
    “If you always put limits on everything you do, physical or anything else, it will spread into your work and into your life. There are no limits. There are only plateaus, and you must not stay there, you must go beyond them.” - Bruce Lee

Νέο μέλος
    Ότι είναι μαύρο χρώμα στα χέρια δεν είναι διάτρητο. Όλο το υπόλοιπο είναι. Το μοντέλο της Dainese νομίζω λέγεται Ζentex.

OK, τώρα είμαι μεταξύ Alpinestars T-Breeze, Dainese Zentex και Revit Air... αυτό μου με ενδιαφέρει περισσότερο είναι να είναι όσο πιο light και άνετο στην ζέστη γίνεται....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza
    OK, τώρα είμαι μεταξύ Alpinestars T-Breeze, Dainese Zentex και Revit Air... αυτό μου με ενδιαφέρει περισσότερο είναι να είναι όσο πιο light και άνετο στην ζέστη γίνεται....
    στην εξωτερικη μερια των χεριων ουτε το revit ειναι διατρητο.για προφανεις λογους.
    εγω το φοραγα ανετα ολο το καλοκαιρι.αν πηξεις θα ιδρωσεις.μολις ανεβασεις ταχυτητα εισαι ενταξει. γενικα ειμαι ευχαριστημενος.ειναι πολυ ανετο.
    ουτε αυτο ερχεται με προστασια πλατης.

το μονο σημειο που ιδρωνεις πιο πολυ ειναι οπου ακουμπουν οι προστασιες. κυριως πλατη κ ωμους.

Αρχικά δημιουργήθηκε από bentouza
    στην εξωτερικη μερια των χεριων ουτε το revit ειναι διατρητο.για προφανεις λογους.
    εγω το φοραγα ανετα ολο το καλοκαιρι.αν πηξεις θα ιδρωσεις.μολις ανεβασεις ταχυτητα εισαι ενταξει. γενικα ειμαι ευχαριστημενος.ειναι πολυ ανετο.
    ουτε αυτο ερχεται με προστασια πλατης.

το μονο σημειο που ιδρωνεις πιο πολυ ειναι οπου ακουμπουν οι προστασιες. κυριως πλατη κ ωμους.
    Σε ευχαριστώ πολύ. Μάλλον σε αυτό έχω καταλήξει και θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι που ρώτησα πριν λίγο και σε ένα άλλο θέμα.

Πήγα σήμερα σε ένα μαγαζί στην πόλη μου που το έχει το Revit. Είχε μόνο M και XL. Δοκίμασα το XL και ήταν κάπως μεγάλο. Θα μπορούσα να το πάρω βέβαια αν το ήθελα λίγο άνετο αλλά προτιμώ το L να είναι λίγο πιο εφαρμοστο. Πραγματικά δεν έχω ξαναβάλει τέτοιο διάτρητο, πρέπει να είναι απίστευτα καλό το καλοκαίρι.

Η ερώτησή μου είναι η εξής: Οι προστασίες στους ώμους έφταναν μέχρι την πλαγιά του ώμου και σε καμία περίπτωση δεν καλύπταν τον ώμο στο οριζόντιο μέρος του, ούτε ένα εκατοστό. Μόνο στα πλάγια του ώμου. Έτσι είναι και το δικό σου ή απλά ήταν το δικό μου επειδή δοκίμασα αυτό που μου ερχόταν λίγο μεγάλο; Εσένα καλύπτουν οι προστασίες ώμου έστω και μικρό μέρος του οριζοντίου μέρους του ώμου;

Η ερώτησή μου είναι η εξής: Οι προστασίες στους ώμους έφταναν μέχρι την πλαγιά του ώμου και σε καμία περίπτωση δεν καλύπταν τον ώμο στο οριζόντιο μέρος του, ούτε ένα εκατοστό. Μόνο στα πλάγια του ώμου. Έτσι είναι και το δικό σου ή απλά ήταν το δικό μου επειδή δοκίμασα αυτό που μου ερχόταν λίγο μεγάλο; Εσένα καλύπτουν οι προστασίες ώμου έστω και μικρό μέρος του οριζοντίου μέρους του ώμου;
    ειναι καπως σχετικο το ζητημα.
    αν πουμε οτι το κυριως κομματι του ωμου ειναι ενα μπαλακι μπειζμπολ-τεννις σε μεγεθος τοτε καθεται πανω σ'αυτο, το προστατευτικο.
    δεν πιανει παρα λιγο στο οριζοντιο μερος.
    ειμαι 1.82 περιπου 70 κιλα χωρις φαρδια πλατη κ σταματαει κανα εκατοστο απτην εξω μερια της κλειδας. εκει που κανει ενα εξογκωμα.

χλωμο να καταλαβες αλλα δεν ημουνα καλως στην εκθεση..

ειναι καπως σχετικο το ζητημα.
    αν πουμε οτι το κυριως κομματι του ωμου ειναι ενα μπαλακι μπειζμπολ-τεννις σε μεγεθος τοτε καθεται πανω σ'αυτο, το προστατευτικο.
    δεν πιανει παρα λιγο στο οριζοντιο μερος.
    ειμαι 1.82 περιπου 70 κιλα χωρις φαρδια πλατη κ σταματαει κανα εκατοστο απτην εξω μερια της κλειδας. εκει που κανει ενα εξογκωμα.

χλωμο να καταλαβες αλλα δεν ημουνα καλως στην εκθεση..
    Κατανοητό αλλά το θέμα είναι προστατεύει έτσι όπως θα έπρεπε ή όχι. Αισθητικά μου αρέσει, ποτέ δεν ήμουν φαν των μπουφάν μηχανών που σε κάνουν να φαίνεσαι σαν κύβος από τα προστατευτικά του ώμου και το Revit δεν το κάνει. Αν είνια όμως να μην προστατεύεσαι σωστά τότε η αισθητική δεν με ενδιαφέρει.

Κατανοητό αλλά το θέμα είναι προστατεύει έτσι όπως θα έπρεπε ή όχι. Αισθητικά μου αρέσει, ποτέ δεν ήμουν φαν των μπουφάν μηχανών που σε κάνουν να φαίνεσαι σαν κύβος από τα προστατευτικά του ώμου και το Revit δεν το κάνει. Αν είνια όμως να μην προστατεύεσαι σωστά τότε η αισθητική δεν με ενδιαφέρει.
    ετσι πως το νιωθω θεωρω πως εισαι ενταξει. δηλαδη αν σκεφτεις μια νοητη γραμμη απ'την κορυφη του κρανους μεχρι την κορυφη του προστατευτικου σε οποια γωνια κ να πεσεις νομιζω καλυπτεσαι.

απο περιεργια στα αλλα που δοκιμασες πιανει κ απο την πανω μερια του ωμου;

ετσι πως το νιωθω θεωρω πως εισαι ενταξει. δηλαδη αν σκεφτεις μια νοητη γραμμη απ'την κορυφη του κρανους μεχρι την κορυφη του προστατευτικου σε οποια γωνια κ να πεσεις νομιζω καλυπτεσαι.

απο περιεργια στα αλλα που δοκιμασες πιανει κ απο την πανω μερια του ωμου;
    Να σου πω. Το Clover Kentucky που έχω και είναι το 1ο μου τζάκετ οι προστασίες κανονικά φτάνουν και καλύπτουν το πάνω μέρος του ώμου στην ίδια απόσταση με αυτή που καλύπτουν και το πλευρικό μέρος του. Να σου πω την αλήθεια ότι είχα δοκιμάσει έτσι μου φάνηκε πως ήταν και νόμιζα πως όλα έτσι καλύπτουν.

Να σου κάνω μια ερώτηση αφού το έχεις; Το αγόρασα και γω σήμερα από το νετ τελικά και ήθελα να αγοράσω κ ένα back protector insert. Μήπως σου ήταν εύκολο να μου πεις τις διαστάσεις του 'αφρού' που έχει από την μάνα του στην πλάτη;

Σε ένα μαγαζί στο νετ μου είπαν πως κάνει το Back Pack 65 από την Knox με διαστάσεις 40cm x 29cm

http://www.planet-knox.com/SearchRes...x?CategoryID=6

Αλλά εγώ πήρα αυτό από την Forcefield που μου έκανε για πιό καλό σε διαστάσεις 39cm x 30cm:

http://www.topgearsuperstore.com/-bo...27-p-6238.html

Κάνει αυτό το Forcefield για το Revit Air;

Σε ευχαριστώ προκαταβολικά

αυτο που φοραγε απτη μανα του (το οποιο ειναι πολυ λεπτο) ειναι 44 χ 29
    αλλα του φορεσα ενα knox που ειχα απο αλλο μπουφαν το οποιο ειναι περιπου 40 χ 29

εχει να κανει κ με το παχος του προστατευτικου το αν θα μπαινει ή οχι.
    επισης της forcefield διαφερουν σαν σχηματα οχι μονο σαν διαστασεις. μπες στη σελιδα της θα καταλαβεις τι λεω.

αυτο που φοραγε απτη μανα του (το οποιο ειναι πολυ λεπτο) ειναι 44 χ 29
    αλλα του φορεσα ενα knox που ειχα απο αλλο μπουφαν το οποιο ειναι περιπου 40 χ 29

εχει να κανει κ με το παχος του προστατευτικου το αν θα μπαινει ή οχι.
    επισης της forcefield διαφερουν σαν σχηματα οχι μονο σαν διαστασεις. μπες στη σελιδα της θα καταλαβεις τι λεω.
    Thanks. Μου ήρθε σήμερα ένα γιλέκο από την Knox που είχα παραγγείλει. Το γιλέκο δεν λέει και πολλά, του έβγαλα το back protector που είναι level 2 και το έβαλα με άνεση στο μπουφάν Clover που έχω που δεν είχε τίποτα.

Με το Revit παράγγειλα μαζί και το size 1 back protector της Forcefield σε Pro version που είναι 2,2 εκατοστά πάχος από ότι που είπαν. Είναι νομίζω 40x29. Ελπίζω να χωράει και στα 2 μπουφάν. Θα δείξει.

Παρόμοια θέματα

1. Alpinestar GPS-3
    από Daemon στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2005, 10:43
  2. Alpinestars...
    από dodos_1 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 26/09/2005, 15:20
  3. Alpinestars????
    από ireneepi στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 16