Στα μέσα των δεύτερων -άντα αποφάσισα να κάνω πράξη το όνειρο/τρέλα που είχα από μικρός και έτσι εντόπισα το moto.gr και ξεκίνησα να το διαβάζω πριν από ένα χρόνο, όντας άσχετος και έχοντας οδηγήσει μοτο μόνο καλοκαίρια. Έτσι πήρα το V Strom 650 στα τέλη του προηγούμενου Αυγούστου και έκανα μέχρι σήμερα 12.000 χλμ καθώς μου είναι πλέον εξαιρετικά δύσκολο να ξαναμπώ στο "κουτάκι" όπως περιέγραφε κάποιος από τα μέλη το αυτοκίνητο.
Το διάστημα αυτό διάβασα όλα σχεδόν τα άρθρα που υπήρχαν από παιδιά με εμπειρία και διάθεση να μεταφέρουν τη γνώση τους.
Έτσι έμαθα για το γυροσκοπικό, για το φρένο στη στροφή, για το φρένο πανικού, για οδήγηση σε βροχή, για το χειρισμό σπασμένων κινητήρων από αντιπροσώπους, για επίλυση προβλημάτων με ασφαλιστικές, καθώς και για αγορές μέσω net, για προϊόντα, για σωστούς επαγγελματίες, και ένα σωρό άλλα πράγματα κάποια από τα οποία θεωρώ ότι μου έσωσαν τη ζωή ενώ κάποια άλλα μου εξοικονόμησαν πόρους και με οδήγησαν σε ποιοτικότερες αγορές.
Θα ήθελα λοιπόν να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που όλοι μαζί χτίζετε καθημερινά μια ανεκτίμητη πηγή γνώσης
Επίσης οι τσακωμοί και οι διαφωνίες σας μου έφταξαν πολλές φορές το κέφι:rotflmao:![]()
![]()
![]()
Thanks