καλησπερα παιδες. ειναι πρωτη φορα που μπαινω σε φορουμ και δεν ξερω αν ποσταρω σωστα εδω. διαβαζω το φορουμ σας αρκετο καιρο τωρα και εχω βρει πολλα και ενδιαφεροντα πραγματα και γι'αυτο ειπα να γινω μελος. ειμαι κατοχος ενος cb 400 sf '92
καλησπερα παιδες. ειναι πρωτη φορα που μπαινω σε φορουμ και δεν ξερω αν ποσταρω σωστα εδω. διαβαζω το φορουμ σας αρκετο καιρο τωρα και εχω βρει πολλα και ενδιαφεροντα πραγματα και γι'αυτο ειπα να γινω μελος. ειμαι κατοχος ενος cb 400 sf '92
Καλως τονα!
Δλδ τοσο καιρο μας κατασκοπευες???![]()
![]()
Αντε, καλα ποσταρισματα!
![]()
![]()
![]()
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
Καλως ηρθες.![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
περιπου!
ειχα παρατησει τη καλη μου για αρκετο καιρο και οταν αποφασισα να τη συμμαζεψω ψαχνοντας πληροφοριες επεσα στο φορουμ σας και κολλησα.
Θα σε αναλαβει ο πρακτορ του φορουμ για περαιτερο εξεταση και μετα που θα αποφανθει αν εισαι με μας η με τους αλλους (δε ξερω πιοι ειναι οι αλλοι αλλα ολο και καπιοι θα υπαρχουν) θα ληφθει η αιτηση σας υπ οψην!! :o
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
σορρυ για το σπαμ απλα μου την εχει δωσει ολη μερα στη δουλεια και καταλαβαινεις.. :smilea:
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
Καλως ήρθες!!!!
![]()
![]()
![]()
Δεν είμαστε Ζουλού, δεν είμαστε Παπούα.....είμαστε η άγρια φυλή των Lilipoua!!!
εγώ ξέρωΑρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
Θα σε αναλαβει ο πρακτορ του φορουμ για περαιτερο εξεταση και μετα που θα αποφανθει αν εισαι με μας η με τους αλλους (δε ξερω πιοι ειναι οι αλλοι αλλα ολο και καπιοι θα υπαρχουν) θα ληφθει η αιτηση σας υπ οψην!! :o
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
σορρυ για το σπαμ απλα μου την εχει δωσει ολη μερα στη δουλεια και καταλαβαινεις.. :smilea:
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Καλως μας "βρηκες"....![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Γειαααααααα!![]()
![]()
![]()
ευχαριστω πολυ για το καλοσωρισμα!