Συμφορίτες γειά σας και καλώς σας βρήκα δεν ξέρω αν έβαλα στο σωστό σημείο το threat μου αν όχι ζητώ συγνώμη απο τους διαχειριστές.Θα σας πω την ιστορία μου έτσι να ξέρετε τη κουβαλάω μέσα μουΓιάννης λέγομαι είμαι 29 και είμαι από Αθήνα Ιλιον έχω μαγαζί κατασκευών αλουμινίου κοινός αλουμινάς πριν από μήνα και συγκεκριμένα την τσικνοπέμπτη χώρισα μετά από 5,5 χρόνια σχέσης έχασα τα ονειρά μου αλλά τα καλύτερα έρχωνται θέλω να πιστευω από τα 13 μου έχω ένα όνειρο να μπορέσω να πάρω κάποτε μια HARLEY DAVIDSON δυστηχώς λόγο του οικονομικού δεν έχω ακόμα τη δυνατότητα ελπίζω στο μέλλον να μπορέσω μηχανη ήθελα ανέκαθεν δεν έπερνα γιατί το μυαλό μου δεν ήταν πηγμένο και τη δεν ήθελα να με κλαίει κανένας όμως τώρα έπιξε και συν τον χωρισμό θέλω να πάρω μια χηχανή έτσι για αλλαγή παράστασης και για να ανέβει η ψυχολογία μου είδα πολλά μοντέλα αλλά ήθελα μηχανή για ταξίδια και το μάτι μου το έκλεισε η V-STROM 650 ABS λέω καθαρά ότι δεν ξέρω από μηχανές μιας που και η τελευτέα φορά που καβάλησα δίκυκλο ήταν στα 17 μου ένα glx 90cc οπότε είμαι Νέος ποιό νέος δεν γίνεται έπειτα από συζητήσης με άτομα που ασχολούντε με μοτο και σε συνδυασμό με τα χαρακτηρηστικα που ήθελα από μια μηχανή έκριναν την επιλογή μου πάρα πολύ καλή περίμενω να πάρω το δίπλωμα την άλλη εβδομάδα και με το που το πάρω πάω να κλείσω τη στρομια πριν μπω στο forum σας έκατσα και διάβασα σχεδόν όλα όσα αφορούν τη μηχανή αυτή και μάλιστα με βοήθησε σε πολλά αυτή η ανάγνωση πράγματα που μου ήταν τελείως άγνωστα τα έμαθα και ο λόγος που μπήκα μέσα αφενός γιατί οι περίσοτεροι είστε άτομα με πολλές γνώσης γύρω από της μηχανές αφετέρου θέλω να μπλέξω με μηχανόβιους
εκδρομές γνωριμίες καφεδάκια κτλ κτλ.Ζητώ συγνώμη αν σας κουρασα με την μακρυγορία μου αλλά επηδεί ήρθα για να μείνω εδώ έκρινα καλό να πάρετε μια μικρή γευση για το τη ανθρωπος είναι το καινούργιο σας μέλος,σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας και ελπίζω να γνωριστούμε καλύτερα με τον καιρό
![]()