Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 15

Θέμα: ανταλλακτικά Bmw

ανταλλακτικά Bmw

Καλησπέρα
    Εχω ενα BMW F 650 funduro και εχω μια βλάβη.. Στο σημείο που ρυθμίζεται η ανάρτιση περνά ενα λάστιχο το οποίο εισάγει τον αέρα για την καύση. Το λάστιχο είναι μονό και καταλήγει διπλό (για να καταλάβετε για ποιό λέω. το μήκος του δεν ξεπερνά τα 5 εκατοστά. Τελος πάντων. Το λάστιχο έχει αρχίσει να κόβεται με αποτέλεσμα να χάνει την πίεση του και έτσι η μηχανή στις επιταχύνσεις δέν ''ακουει''. Μίλησα με κάποιο συνεργείο BMW και ο τύπος μου είπε οτι το κόστος επισκευής και ανταλλακτικού είναι 150 ευρώ !!!! Αρνούμαι..
    Ξέρει κάποιος κάποια άκρη για φθηνότερα ανταλακτικά στην ελλαδα???
    Κάποιες προτάσεις για φθηνά συνεργεία?
    Ευχαριστώ πολύ!
    cxv

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig

Re: ανταλλακτικά Bmw

Αρχικά δημιουργήθηκε από satellite__21
    Καλησπέρα
    Εχω ενα BMW F 650 funduro και εχω μια βλάβη.. Στο σημείο που ρυθμίζεται η ανάρτιση περνά ενα λάστιχο το οποίο εισάγει τον αέρα για την καύση. Το λάστιχο είναι μονό και καταλήγει διπλό (για να καταλάβετε για ποιό λέω. το μήκος του δεν ξεπερνά τα 5 εκατοστά. Τελος πάντων. Το λάστιχο έχει αρχίσει να κόβεται με αποτέλεσμα να χάνει την πίεση του και έτσι η μηχανή στις επιταχύνσεις δέν ''ακουει''. Μίλησα με κάποιο συνεργείο BMW και ο τύπος μου είπε οτι το κόστος επισκευής και ανταλλακτικού είναι 150 ευρώ !!!! Αρνούμαι..
    Ξέρει κάποιος κάποια άκρη για φθηνότερα ανταλακτικά στην ελλαδα???
    Κάποιες προτάσεις για φθηνά συνεργεία?
    Ευχαριστώ πολύ!
    πρεπει ντε και καλα να το παρεις απο ελλαδα?
    Το λαστιχο αυτο ειναι στην εισαγωγη απο το φιλτροκουτι?
    Καμια φωτο?
    Το βιαζεσαι?

Nai το λαστιχο ειναι απο το φιλτροκουτι..φωτο ειναι λιγο δυσκολο τωρα.. Δεν το βιαζομαι ιδιαιτερα και δεν με ενδιαφερει να το παρω και απο το εξωτερικο. Απλα αν ηταν καπου στην αθηνα θα ηταν πιο ευκολο για εμενα. Εχεις κατι υποψιν σου ?
    Ευχαριστω
    υ.γ. η φωτο σου ειναι απο cfd????
    cxv

Ναι, απο cfd ειναι, εισαι στον χωρο?

Πολυ φτηνα ανταλλακτικα μπορεις να βρεις στο motorworks.co.uk καινουρια και μεταχειρισμενα.
    Μπορεις να καλυψεις με ταινια το λαστιχο?

αυτο εχω κανει..το εχω κλεισει με ταινια αλλα δεν το δοκιμασα να δω αν ζεσταθει πως θα συμπεριφερθεί. Θα δω το site
    Σχετικά με το cfd.. παλευω εδω και λιγες μερες με το fluent..κανω ενα διδακτορικο. Ενδιαφερον προγραμμα αλλα μεχρι να το μαθω νομιζω θα εχω αγορασει καινουργια μηχανη Ασχολεισαι με cfd?
    cxv

Ναι ασχολουμαι, εχω διδακτορικο σε cfd και ευτυχως οχι με το φλουεντ. Σε τι προβλημα δουλευεις?

ωραιο το site! thanks
    μεταλλουργος ειμαι και προσπαθω να κανω προσομοιωση της διογκωσης του περλίτη. Με το fluent θέλω να υποστηριξω το θεωρητικο μέρος του διδακτορικού αφου σχεδιαζουμε ενα καινουργιο φούρνο και μία προσομοιωση πριν θα ήταν πολύ χρήσιμη. Το θεμα ειναι σχετικά απλό..αλλα καταλαβαίνω οτι ακομα δεν υπαρχουν απλα πράγματα για το fluent. Προς το παρόν ψαχνω το κατάλληλο exceed ωστε να τρέξει το gambit...
    cxv

Γυρίστε όλοι στην επαρχία Το avatar του/της glargkatzis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    Ναι, απο cfd ειναι, εισαι στον χωρο?

Πολυ φτηνα ανταλλακτικα μπορεις να βρεις στο motorworks.co.uk καινουρια και μεταχειρισμενα.
    Μπορεις να καλυψεις με ταινια το λαστιχο?
    καλησπέρα, από το συγκεκριμένο site έχω πάρει και γω κατά περιόδους ψιλοανταλλακτικά. είναι εξυπηρετικοί και γρήγοροι
    Vstrom 650
    PieceLand,Larissa

το βρήκα...
    Για να δειτε ποσο μας κοροιδευουν..Για δουλεια 3 λεπτων μου εδωσαν τιμή μαζι με ανταλακτικό 140-150 ευρω.. Το ανταλακτικό στο Site κοστιζει

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	fua43131.jpg 
Προβολές:	689 
Μέγεθος:	13,2 KB 
ID:	158805
    cxv

Ευρηκα!
    Για να δειτε ποσο μας κοροιδευουν ε? Βρηκα το ανταλακτικό το οποίο κοστίζει 47 λιρες..ενχ εδω μου ζητούν 150 ευρώ!!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	fua43131.jpg 
Προβολές:	688 
Μέγεθος:	13,2 KB 
ID:	158806
    cxv

παρε ένα τηλ. αυριο μετα τις 10.00 στο 210-9239906 και ζήτα τον Αλκη. Νομίζω πως έχουν 65-70 ευρώ

Ε, νομοι του εμποριου ειναι αυτοι. Οταν απευθηνεσαι σε αδιαφορο καταναλωτικο κοινο, το βαρας στο κεφαλι!

καλα τα λες φιλε..απλα οταν του ζητησα εξηγησεις επειδη μου φανηκα υψηλη η τιμη ο τυπος μου ελεγε κατι για ρυθμισεις που θελει και τρεχα γυρευε..
    cxv

Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
    παρε ένα τηλ. αυριο μετα τις 10.00 στο 210-9239906 και ζήτα τον Αλκη. Νομίζω πως έχουν 65-70 ευρώ
    φιλε οπως στα λεει ο fillippos παρε εκει ενα τηλεφωνο και θα βρεις λυση στο προβλημα σου.

Λύθηκε το προβλημα. Ευχαριστω πολυ
    cxv

Παρόμοια θέματα

1. Bmw ανταλλακτικά
    από tombell στο forum BMW
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2006, 11:30
  2. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2006, 19:17

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε